Csoportelsőségre hajt a DKKA

spigott - 2021. január 9. 7:36

A Vasas ellen lép pályára ma délután öt órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a Liga Kupában.

Főoldali és belső kép forrása: DKKA

Három találkozót követően három győzelemmel, hibátlan teljesítménnyel áll a Liga Kupa C csoportjának élén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese, mely előbb a Tempo KSE (48-25), majd a Vasas (27-42), végül a Pénzügyőr (29-18) ellen aratott meggyőző sikert a sorozatban. Vágó Attila tanítványai számára jól jöttek ezek a mérkőzések, hogy formába lendüljenek a bajnoki összecsapásokra, s bár a Fradi, illetve a Győr ellen így sem volt esély a pontszerzésre, mégis sokat számított csapatunk számára ez a három meccs a játékba lendüléshez.

Kézilabdázóink januárja finoman szólva sem ígérkezik könnyűnek, ugyanis az eddig lejátszott találkozókon túl további három-három meccs vár a csapatra a bajnokságban és a Liga Kupában, s éppen ezért is lesz fontos a DKKA ma délután öt órakor kezdődő Vasas elleni hazai kupamérkőzése. Mint azt említettük már, a Vágó-csapat három győzelemmel áll a C csoport élén, s mivel innen az első két helyezett továbbjut az egyenes kieséses szakaszba, egy mai győzelemmel már biztosan csoportja első helyén végezne együttesünk.

A DKKA természetesen erre készül, s tekintve, hogy a két gárda fővárosi összecsapásán nagyon sima, 42-27-es sikert arattak Szalai Babették, így ezúttal is csak a két pont magabiztos megszerzése lehet a cél, lehetőleg úgy, hogy együttesünk fiatal játékosai is jó teljesítménnyel örvendeztetik meg a szakvezetést.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: újabb forduló az ÚDL-ben

DSTV: újabb forduló az ÚDL-ben

2022. júl. 04.

Harminc férfi, és hét női versenyző részvételével rendezték meg az Újvárosi Darts Liga harmadik fordulóját a közelmúltban. Hangkép.

Ezüstérmes juniorok

Ezüstérmes juniorok

2022. júl. 04.

Fordulatos véghajrában kapott ki a norvégoktól a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar junior női kézilabda válogatott a szlovéniai világbajnokság döntőjében.

Büszkék az ezüstre, de magasabbra törnek a női vízilabda-válogatott tagjai

Büszkék az ezüstre, de magasabbra törnek a női vízilabda-válogatott tagjai

2022. júl. 03.

A magyar női vízilabda-válogatott tagjai büszkék a hazai rendezésű világbajnokságon szombaton nyert ezüstérmükre, ugyanakkor nem elégednek meg ennyivel, és még magasabbra törnének.

Szoros vereség Szegeden

Szoros vereség Szegeden

2022. júl. 03.

Korán vezetést szerzett, ám végül 2-1-es vereséget szenvedett szegedi edzőmeccsén a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Csodás ezüst a világbajnokságon!

Csodás ezüst a világbajnokságon!

2022. júl. 02.

Második helyen végzett a budapesti világbajnokságon a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott, miután a döntőben 9-7-re kikapott az amerikai csapattól.

Újabb volt győri játékos Dunaújvárosban

Újabb volt győri játékos Dunaújvárosban

2022. júl. 02.

A 22 éves Dézsi Bence is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinál folytatja pályafutását a 2022/2023-as szezonban.

Vb-döntős a junior válogatott!

Vb-döntős a junior válogatott!

2022. júl. 02.

Remek hajrával aratott nyolcgólos győzelmet a svédek ellen, így bejutott a világbajnokság döntőjébe a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar junior női kézilabda válogatott.