Bármi megtörténhet a Campusban

spigott - 2021. május 1. 12:34

Fordulatokban gazdag mérkőzéseket hozott a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának pénteki fordulója.

Kép: DO-archív

Három összecsapással folytatódott és fejeződött is be egyben a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának 14. fordulója pénteken este. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a nyolcadik Irapuato és a hetedik Tízpróbások mérték össze egymással erejüket, s bár előbbi az első félidő után még 1-0-ra vezetett, ellenfele a térfélcsere után egy 6-0-s sorozattal fordított, s gyűjtötte be a három pontot, amivel egy helyet előrelépett a bajnoki tabellán.

Szoros csatát ígért a harmadik Varázs Kép és az ötödik Gyalog Galopp találkozója, ám az első félidőben szinte csak egy csapat volt a pályán, mivel a Varázs Kép sorozatban öt gólt szerezve lépett el vetélytársától, s ekkor bizony nem tűnt úgy, hogy lesznek még izgalmak. A Gyalog Galopp azonban nem adta fel, a fordulás után egymás után szerezték találataikat Huber Balázsék, ám hiába csökkentették minimálisra hátrányukat, a Varázs Kép egy gólt megőrzött előnyéből, s végül 5-4-es sikert aratva jött fel a bajnokság második helyére.

A forduló utolsó meccsén a negyedik Maradék és a hatodik Akrasz-BAU játékosai húztak szerelést. Az esélyesebb Maradék jobban kezdett, húsz perc alatt háromgólos vezetést szerzett, ám ellenfele nem akart leszakadni, az első félidő végén szépített, majd a második hajrájában egy gólra felzárkózott. Pontot azonban nem tudott szerezni, mert Gyöngyösi Ádám utolsó percben szerzett találatával bebiztosította sikerét a Maradék gárdája, mely 4-2-es sikerével erősítette meg negyedik helyét a Campus osztályban.

Eredmények

Irapuato – Tízpróbások 1-6 (1-0)
Varázs Kép – Gyalog Galopp 5-4 (5-0)
Maradék – Akrasz-BAU SE 4-2 (3-1)

A Campus osztály állása: 1. Kemi-Ker 31 pont, 2. Varázs Kép 30 pont, 3. Multisteel Hungary 27 pont, 4. Maradék 27 pont, 5. Gyalog Galopp 21 pont, 6. Tízpróbások 16 pont, 7.  Akrasz-Bau SE 15 pont, 8. Irapuato 12 pont, 9. PW-Shield Kft. 9 pont, 10. B.T. Mirage 9 pont, 11. Papa SE 9 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fiatal csatárral hosszabbítottak az Acélbikák

Fiatal csatárral hosszabbítottak az Acélbikák

2021. jún. 20.

Somogyi Nátán is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatánál folytatja pályafutását a 2021/2022-es szezonban.

Tisztul a kép az olimpiai kerettel kapcsolatban

Tisztul a kép az olimpiai kerettel kapcsolatban

2021. jún. 20.

Elégedett volt az együttes heti munkájával Bíró Attila, a magyar női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya a Világliga Szuperdöntője után.

Világliga: ezüstérmes a válogatott

Világliga: ezüstérmes a válogatott

2021. jún. 19.

Nagyot küzdött, de csak időszakosan tudta megszorítani a világ legjobbját a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott a Világliga fináléjában.

DSTV: táborra készülnek az úszók

DSTV: táborra készülnek az úszók

2021. jún. 19.

Idén is lesz nyári tábor, illetve továbbra is tartanak úszásoktatást a DKSE úszó szakosztályának munkatársai.

Bravúros bronz az Eb-ről

Bravúros bronz az Eb-ről

2021. jún. 19.

A harmadik helyen végzet a közelmúltban megrendezett kadet Európa-bajnokságon Nyikos Veronika, a DKSE tehetséges birkózója.

Világliga-döntős a válogatott

Világliga-döntős a válogatott

2021. jún. 18.

A kanadaiak elleni magabiztos, négygólos győzelemmel jutott be a Világliga döntőjébe a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Idén semmit nem adtak könnyen!

Idén semmit nem adtak könnyen!

2021. jún. 18.

Többször is csapatot kellett építeni, rengeteg rossz dolog sújtotta az együttest, de szakmailag összességében elégedett lehet idei szezonjával a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt gárdája.