Ismét élen a Kemi-Ker

spigott - 2021. május 15. 12:42

Sima meccsekből és nagy csatából sem volt hiány a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis és Campus osztályában.

Kép: DLSZ/Ihász Martin

A városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályában egy, míg a Campusban három mérkőzéssel fejeződött be a sorozatok aktuális heti fordulója csütörtökön, illetve pénteken este. Az élvonalban a hatodik Bronz Kávézó Dunabiztos igyekezett megnehezíteni a dobogóra hajtó Fejó-Therm dolgát, ám nem sok sikerrel, mert Szurma Péterék az első és a második félidőben is három-három gólt szerezve arattak sima, 6-0-s győzelmet, amivel pontszámban beérték a harmadik SZP-Asztalos gárdáját a bajnoki tabellán.

A Campus osztályban a harmadik Maradék magabiztos, 9-5-ös sikernek örülhetett a sereghajtó Papa SE ellen, míg a Gyalog Galopp és a Multisteel Hungary rangadóján előbbi szoros első félidő után meglepően simán, 9-3-ra nyert, így pontszámban befogta ellenfelét. Óriási csatát, s mindössze egyetlen gólt hozott a listavezető Kemi-Ker és a hatodik Tízpróbások meccse, melyet Vincze Dezső találata döntött el, így négy fordulóval a bajnokság vége előtt továbbra is a Kemi-Ker gárdája áll a Campus osztály élén.

Az Acerbis osztály eredménye
Bronz Kávézó Dunabiztos – Fejó-Therm Kft. 0-6 (0-3)

Az Acerbis osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 25 pont, 2. Dunaferr 24 pont, 3. SZP-Asztalos SE 19 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 19 pont, 5. Ködi Generál Kft. 16 pont, 6. Bronz Kávézó Dunabiztos 9 pont, 7. Hardferr Bau Kft. 7 pont, 8. Szil-Ker Ablak 0 pont.

A Campus osztály eredményei
Papa SE – Maradék 5-9 (2-4)
Gyalog Galopp – Multisteel Hungary 9-3 (3-2)
Kemi-Ker Kft. – Tízpróbások 1-0 (0-0)

A Campus osztály állása: 1. Kemi-Ker Kft. 37 pont, 2. Varázs Kép 36 pont, 3. Maradék 33 pont, 4. Multisteel Hungary 27 pont, 5. Gyalog Galopp 27 pont, 6. Tízpróbások 22 pont, 7.  Akrasz-Bau SE 16 pont, 8. Irapuato 13 pont, 9. PW-Shield Kft. 9 pont, 10. B.T. Mirage 9 pont, 11. Papa SE 9 pont.

A rovat további hírei: Sport

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.