A fordulás után döntöttek az esélyesek

spigott - 2021. június 10. 12:30

A Tízpróbások és a Varázs Kép gárdája is a második felvonásban szerzett góljaival biztosította be győzelmét a városi kispályás labdarúgó bajnokság kedd esti mérkőzésein.

Kép: DLSZ-archív (Ihász Martin felvétele)

Két összecsapással kezdődött meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának utolsó fordulója kedden este a DLSZ Arénában. A nap első mérkőzésén a sereghajtó B.T. Mirage igyekezett megnehezíteni az ötödik helyezett Tízpróbások dolgát, ám hiába szerezte meg számukra a vezetést Németh Géza már a 4. percben, a Tízpróbások még az első felvonásban egalizáltak, majd fordítani is tudtak. A fordulást követően ismét góllal kezdett a Mirage, ám ellenfele sorozatban szerzett négy találattal eldöntötte a pontok sorsát, s végül 7-2-es győzelemmel vette át a negyedik helyet az egy meccsel kevesebbet játszó Multisteel Hungarytól.

A Varázs Kép és a Papa SE este nyolckor megrendezett találkozóján előbbi számított a favoritnak, ám a Papa SE egyáltalán nem akarta könnyen adni magát, így az első felvonás látványos játékot, s összesen kilenc gólt hozott (5-4). A második felvonásban bő tíz percig tudta tartani a lépést ellenfelével a Papa SE, ám 6-5 után egymás után négy gólt is szerzett vetélytársa, mely 10-5-ös sikerrel lépett fel a tabella második helyére.

Eredmények
B.T. Mirage – Tízpróbások 2-7 (1-3)
Varázs Kép – Papa SE 10-5 (5-4)

A Campus osztály állása: 1. Kemi-Ker Kft. 43 pont, 2. Varázs Kép 42 pont, 3. Maradék 42 pont, 4. Tízpróbások 34 pont, 5. Multisteel Hungary 33 pont, 6. Gyalog Galopp 30 pont, 7. Akrasz-Bau SE 22 pont, 8. Irapuato 13 pont, 9. Papa SE 12 pont, 10. PW-Shield Kft. 9 pont, 11. B.T. Mirage 9 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: készülnek a kajak-kenusok

DSTV: készülnek a kajak-kenusok

2021. júl. 25.

Folytatják a felkészülést a sportolóink: magyar bajnokságokra, válogató versenyekre hangolódnak a DKSE kajak-kenusainak utánpótlás korú és felnőtt versenyzői. Hangkép!

Olimpiai rajt Franciaország ellen

Olimpiai rajt Franciaország ellen

2021. júl. 24.

Vasárnap, magyar idő szerint 14:30-kor az Eb-ezüstérmes, 2017-es világbajnok Franciaország ellen kezdi meg szereplését a magyar válogatott a tokiói olimpia B-csoportjában.

Szilágyi Áron ismét aranyérmes, sporttörténelmet írt

Szilágyi Áron ismét aranyérmes, sporttörténelmet írt

2021. júl. 24.

Akárcsak 2012-ben, Londonban és öt éve Rio de Janeiróban, a tokiói olimpián is Szilágyi Áron nyerte a férfi kardozók egyéni versenyét.

Újabb döntő Hódmezővásárhelyen

Újabb döntő Hódmezővásárhelyen

2021. júl. 24.

Jól szerepelt Bor Tamás az úszók Országos Gyermek Bajnokságának harmadik versenynapján.

Már Tokióban a női válogatott

Már Tokióban a női válogatott

2021. júl. 23.

A négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott már elhagyta Tocsigi prefektúrát, Oyamát, s már be is költözött az olimpiai faluba.

Kovács-Seres Hunor Európa-bajnok!

Kovács-Seres Hunor Európa-bajnok!

2021. júl. 23.

Hatalmas fölénnyel nyerte meg a párizsi junior nyíltvízi Európa-bajnokság 5000 méteres versenyszámát a DKSE kiválósága, Kovács-Seres Hunor.

Orosz csatár az Acélbikáknál

Orosz csatár az Acélbikáknál

2021. júl. 23.

A 19 éves Dmitri Dudkin az Ifj. Ocskay Gábor Akadémia csapatának mezét cseréli dunaújvárosira.