A fordulás után döntöttek az esélyesek

spigott - 2021. június 10. 12:30

A Tízpróbások és a Varázs Kép gárdája is a második felvonásban szerzett góljaival biztosította be győzelmét a városi kispályás labdarúgó bajnokság kedd esti mérkőzésein.

Kép: DLSZ-archív (Ihász Martin felvétele)

Két összecsapással kezdődött meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának utolsó fordulója kedden este a DLSZ Arénában. A nap első mérkőzésén a sereghajtó B.T. Mirage igyekezett megnehezíteni az ötödik helyezett Tízpróbások dolgát, ám hiába szerezte meg számukra a vezetést Németh Géza már a 4. percben, a Tízpróbások még az első felvonásban egalizáltak, majd fordítani is tudtak. A fordulást követően ismét góllal kezdett a Mirage, ám ellenfele sorozatban szerzett négy találattal eldöntötte a pontok sorsát, s végül 7-2-es győzelemmel vette át a negyedik helyet az egy meccsel kevesebbet játszó Multisteel Hungarytól.

A Varázs Kép és a Papa SE este nyolckor megrendezett találkozóján előbbi számított a favoritnak, ám a Papa SE egyáltalán nem akarta könnyen adni magát, így az első felvonás látványos játékot, s összesen kilenc gólt hozott (5-4). A második felvonásban bő tíz percig tudta tartani a lépést ellenfelével a Papa SE, ám 6-5 után egymás után négy gólt is szerzett vetélytársa, mely 10-5-ös sikerrel lépett fel a tabella második helyére.

Eredmények
B.T. Mirage – Tízpróbások 2-7 (1-3)
Varázs Kép – Papa SE 10-5 (5-4)

A Campus osztály állása: 1. Kemi-Ker Kft. 43 pont, 2. Varázs Kép 42 pont, 3. Maradék 42 pont, 4. Tízpróbások 34 pont, 5. Multisteel Hungary 33 pont, 6. Gyalog Galopp 30 pont, 7. Akrasz-Bau SE 22 pont, 8. Irapuato 13 pont, 9. Papa SE 12 pont, 10. PW-Shield Kft. 9 pont, 11. B.T. Mirage 9 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fiatal csatárral hosszabbítottak az Acélbikák

Fiatal csatárral hosszabbítottak az Acélbikák

2021. jún. 20.

Somogyi Nátán is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatánál folytatja pályafutását a 2021/2022-es szezonban.

Tisztul a kép az olimpiai kerettel kapcsolatban

Tisztul a kép az olimpiai kerettel kapcsolatban

2021. jún. 20.

Elégedett volt az együttes heti munkájával Bíró Attila, a magyar női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya a Világliga Szuperdöntője után.

Világliga: ezüstérmes a válogatott

Világliga: ezüstérmes a válogatott

2021. jún. 19.

Nagyot küzdött, de csak időszakosan tudta megszorítani a világ legjobbját a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott a Világliga fináléjában.

DSTV: táborra készülnek az úszók

DSTV: táborra készülnek az úszók

2021. jún. 19.

Idén is lesz nyári tábor, illetve továbbra is tartanak úszásoktatást a DKSE úszó szakosztályának munkatársai.

Bravúros bronz az Eb-ről

Bravúros bronz az Eb-ről

2021. jún. 19.

A harmadik helyen végzet a közelmúltban megrendezett kadet Európa-bajnokságon Nyikos Veronika, a DKSE tehetséges birkózója.

Világliga-döntős a válogatott

Világliga-döntős a válogatott

2021. jún. 18.

A kanadaiak elleni magabiztos, négygólos győzelemmel jutott be a Világliga döntőjébe a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Idén semmit nem adtak könnyen!

Idén semmit nem adtak könnyen!

2021. jún. 18.

Többször is csapatot kellett építeni, rengeteg rossz dolog sújtotta az együttest, de szakmailag összességében elégedett lehet idei szezonjával a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt gárdája.