Bajnok a Kemi-Ker!

spigott - 2021. június 12. 12:47

Az Akrasz-Bau elleni kétgólos sikerrel szerezte meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának első helyét a Kemi-Ker Kft. gárdája.

Kép: DLSZ-archív

Három összecsapással folytatódott volna a városi kispályás labdarúgó bajnokság utolsó, 20. fordulója a DLSZ Arénában pénteken este, ám mivel am Multisteel Hungary gárdája nem állt ki a második helyezett Maradék elleni találkozóra, így csak kettőn szoríthattak kedvenceiknek a sportág helyi szerelmesei.

A nap első mérkőzésén a hatodik Gyalog Galopp és a nyolcadik Irapuato lépett pályára, s előbbi valósággal átgázolt ellenfelén az első félidőben. Petrás Gáborék egymás után szerezték újabb és újabb góljaikat, így már a szünetig eldöntötték a pontok sorsát (7-0). A fordulás után megérkezett a meccsre az Irapuato is, ám hiába talált be ötször is vetélytársa kapujába, a Gyalog Galopp is megtette ezt négyszer, így végül sima, 11-5-ös sikerrel lépett előre a tabella ötödik helyére.

A bajnokcsapat! (Kép forrása: DLSZ)

Mivel a Maradék meccs nélkül gyűjtötte be a bajnoki pontokat, így a listavezető Kemi-Kernek mindenképpen nyernie kellett a hetedik Akrasz-Bau ellen, hogy megszerezze a bajnoki címet. Vincze Dezsőék ennek megfelelő elszántsággal vetették is magukat a csatába, s már az első felvonásban négy gólt szerezve léptek meg vetélytársuktól. A második etapban hiába szerzett három gólt is az Akrasz-Bau, a meccset végül 5-3-ra nyerte a Kemi-Ker, így 19 mérkőzésen aratott 15 győzelemmel szerezte meg a bajnoki címet a Campus osztályban.

Vincze Dezső (Kemi-Ker Kft.): A bajnokság előtt kereset meg jó barátom, Szatmári Karcsi, hogy nem lenne-e kedvem a Kemi-Ker csapathoz csatlakozni. Én igent mondtam, s Juhász Janival és Karcsival megpróbáltunk egy jó baráti csapatot összehozni. A bajnokság az utolsó fordulóig kiélezett csatát hozott a nagyon jó erőkből álló Maradék gárdájával végig fej-fej mellett haladtunk, az utolsó fordulóig egy pont volt a különbség, de ezt hála istennek sikerült megtartanunk a végére. A bajnokság erejét mutatta hogy az első hat helyezett csapat igaziból egy szintet képviselt, így nagyon jó mérkőzéseket láthattak a nézők hétről hétre. Szeretnék megköszönni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek hogy a pandémia után újra volt lehetőségünk játszani.

Eredmények

Gyalog Galopp – Irapuato 11-5 (7-0)
Multisteel Hungary – Maradék 0-5 (meccs nélkül)
Kemi-Ker Kft. – Akrasz-Bau SE 5-3 (4-0)

A Campus osztály végeredménye: 1. Kemi-Ker Kft. 46 pont, 2. Maradék 45. pont, 3. Varázs Kép 42 pont, 4. Tízpróbások 34 pont, 5. Gyalog Galopp 33 pont, 6.  Multisteel Hungary 31 pont, 7. Akrasz-Bau SE 22 pont, 8. Irapuato 13 pont, 9. Papa SE 12 pont, 10. PW-Shield Kft. 9 pont, 11. B.T. Mirage 9 pont.

A rovat további hírei: Sport

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

2024. ápr. 20.

A Fehérvár FC második csapatának otthonában folytatják a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgói vasárnap délelőtt tizenegy órától.

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.