Garázsvásár: itt a tételes kínálat

Öcaline - 2021. június 17. 8:41

Az alaphírt a felhívással már kilőttük, most itt az utolsó figyelmeztetés: elkészült az immár másodjára rendezendő Garázsvásár tételes kínálata – közel 50 helyszínen várja a kincsvadászokat a Városvédők Újtelepért Egyesület szombaton. 

A részletekről Nyári Ica, az egyesület alelnöke nyilatkozott – a regisztráció lezárultával bátran állítható, hogy kínálati oldalról rekordszámú résztvevője lesz a június 19-én, szombaton esedékes megmozdulásnak:
– A Garázsvásáron több mint 40 portát kereshetnek fel a kincsvadászok, emellett a programunk alapjául szolgáló kézműves vásár keretében hat árus kínálja a portékáját – így elmondható, hogy összesen mintegy félszáz helyszín várja a vendégeket. Igyekszünk mindent tekintetben jó házigazdának bizonyulni, sok-sok meglepetéssel készülünk, szeretnénk, ha remek családi kavalkáddá válna a vásár!

Az ígéretek szerint napvilágot látott az egyesület honlapján egy külön internetes felület a kavalkádról – a címjegyzékben a regisztrált garázsvásárt és kézműves vásárt tartó lakókat tüntetik fel, külön kitérve arra is, ki mit árul. Ugyanitt térkép is segíti a kincsvadászokat, emellett részletes tudnivaló szól a választható kiegészítő programokról, a polgárőrök közreműködéséről – címlista, útbaigazítás –, és természetese a program koronájának ígérkező ingyenes kisvonatról is, ami az Interspar és Újtelep között közlekedik majd. A járat körülbelül óránként indul, pontos menetrendje nem lesz, csak az biztos, hogy Újtelepről minden egész órában indul a Kölcsey utca Venyimi út sarkáról 10-16 óra között, majd az utasok számának függvényében viszi az érdeklődőket. 

A címek és kincsek tételes listája már olvasható az újtelepi közösség hivatalos oldalán – egészen pontosan itt!

Garázsvásár 2021 (katt) >>

Figyelem, fontos: ahol az összeállítás elején látható képet találják a vendégek, ott üzemel egy "lelőhely" – a kincskeresés délelőtt 10 órakor kezdődik, és 16 óráig várják a közösségi kavalkád érdeklődőit Újtelepen!

(Archív fotó: Városvédők Újtelepért Egyesület)
 

A rovat további hírei: Mozaik

Ilyen még úgysem volt: csomagtartó vásár Újtelepen!

Ilyen még úgysem volt: csomagtartó vásár Újtelepen!

2021. júl. 28.

Közösségi kezdeményezésként, jókedvükből igyekeznek meghonosítani a bolhapiac szokatlan formáját a szervezők – az első alkalomra már (és még) lehet jelentkezni!

DSTV: örökbefogadás, adománygyűjtés

DSTV: örökbefogadás, adománygyűjtés

2021. júl. 28.

Örökbefogadó és adománygyűjtő napot tartottak a Dunaújvárosi Állatvédő Egyesület tagjai, derül ki a DSTV összegzéséből. Az érdeklődők a Munkásművelődési Központban ismerkedhettek a gazdára váró kisállatokkal. Hangkép.
 

Tombol a hőség – életbe lépett a hőségriadó és a vörös kód

Tombol a hőség – életbe lépett a hőségriadó és a vörös kód

2021. júl. 27.

A harmadfokú hőségriadót az országos tisztifőorvos, a bajba jutott emberek segítésének kötelmét szabályozó vörös kódot Emberi Erőforrások Minisztériuma adta ki. Az ok prózai: újra itt a kánikula.

A társállatok szerepe, jelentősége (3.)

A társállatok szerepe, jelentősége (3.)

2021. júl. 27.

Újabb sorozatunk harmadik részében a Czibere Cecília habilitációs kutyakiképző ezúttal a társállatok társadalmi integrációs szerepét vázolja a felelős állattartás híveinek. Miben és hogyan segíthet a társállat? Itt a válasz! 

Kegyetlen kánikula várható – egészen péntekig

Kegyetlen kánikula várható – egészen péntekig

2021. júl. 26.

Országos hőség közelít, a legdurvább időszakban 40 fok körüli csúcsok várhatók a DO időjárási szakértőjének friss helyzetjelentése szerint. Durva lesz, vigyázzanak, vigyázzatok!

DSTV: itt az esküvőszezon

DSTV: itt az esküvőszezon

2021. júl. 22.

Új stílus is hódít a párok körében az esküvői dekorációk és virágok terén, derül ki a DSTV összegzéséből. A járványügyi intézkedések enyhítésével egyre több esküvői megkeresést kapnak a virágüzletek. Hangkép.

AlfaCity a Szalki-szigeten: a márka Mekkája (galériával)

AlfaCity a Szalki-szigeten: a márka Mekkája (galériával)

2021. júl. 19.

Bár az időjárás nem fogadta kegyeibe a közösséget, több száz verdát és jelentős számú érdeklődőt csalogatott a Szalki-szigetre az AlfaCity közösségi megmozdulása. A szív benzingőzös dobbanásai a hajtás után.