Győztek az esélyesek

spigott - 2021. június 5. 7:31

Az utolsó fordulóban dől el az aranyérem sorsa a városi kispályás labdarúgók Campus osztályában.

A városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályában egy, míg a Campusban három összecsapást rendeztek meg az elmúlt napokban. Az élvonalban a bajnoki cím már eldőlt, így a második Dunaferr, illetve a harmadik SZP-Asztalos találkozóján az ezüstérem sorsa volt a tét. A Dunaferr gárdája parádésan kezdett, már az első percben vezetést szerzett, s előnyét újabb két góllal növelve lépett meg ellenfelétől a félidő végéig. A térfélcsere után 4-0-ra, majd 6-2-re is vezetett a favorit, s bár az "asztalosok" megfelezték hátrányukat a véghajrában, végül a Dunaferr örülhetett a 6-4-es sikernek, s ezzel együtt a második hely megtartásának is, míg az SZP-Asztalos a negyedik helyen fejezte be a bajnokságot.

Képek forrása: DLSZ-archív (Ihász Martin felvételei)

A Campus osztály első pénteki találkozóján az Akrasz-Bau már az első felvonásban öt góllal meglógott a B.T. Mirage gárdájától, s végül sima, 7-4-es győzelmet aratva erősítette meg hetedik helyét a tabellán, míg a harmadik Varázs Kép az Irapuatót ütötte ki 11-1-re, így már biztosan a harmadik helyen fejezi be a szezont. Megtartotta esélyét a bajnoki cím megszerzésére a Maradék együttese, mely szoros meccsen nyert 6-4-re a Gyalog Galopp ellen, így csak a jövő heti utolsó fordulóban dől el az aranyérem sorsa.

Acerbis osztály eredmény
Dunaferr – SZP-Asztalos 6-4 (3-0)

Az Acerbis osztály végeredménye: 1. Karmacsi Autó FC 31 pont, 2. Dunaferr 27 pont, 3. Fejó-Therm Kft. 22 pont, 4. SZP-Asztalos SE 22 pont, 5. Ködi Generál Kft. 19 pont, 6. Hardferr Bau Kft. 7 pont, 7. Bronz Kávézó Dunabiztos 7 pont, 8. Szil-Ker Ablak 0 pont.

Campus osztály eredmények
B.T. Mirage – Akrasz-Bau SE 4-7 (1-5)
Varázs Kép – Irapuato 11-1 (6-0)
Maradék – Gyalog Galopp 6-4 (2-2)

A Campus osztály állása: 1. Kemi-Ker Kft. 43 pont, 2. Maradék 42 pont, 3. Varázs Kép 39 pont, 4. Multisteel Hungary 33 pont, 5. Tízpróbások 31 pont, 6. Gyalog Galopp 30 pont, 7. Akrasz-Bau SE 22 pont, 8. Irapuato 13 pont, 9. Papa SE 12 pont, 10. PW-Shield Kft. 9 pont, 11. B.T. Mirage 9 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.