Két meccs és egy visszalépő a Dunaújváros Kupában

spigott - 2021. június 23. 12:59

A Tízpróbások és az Egy Láda Sör is két góllal nyerte hétfő esti találkozóját a Dunaújváros Kupa második fordulójában.

Képek: DLSZ-archív (Ihász Martin felvételei)

Két összecsapással kezdődött meg a 19. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat második fordulója hétfőn este.

A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először az első fordulót egyaránt győzelemmel kezdő Tízpróbások és a Gyalog Galopp mérete össze egymással erejét, s a kiegyenlített, nagy csatát, s összesen tíz gólt hozó összecsapás végén előbbiek örülhettek a 6-4-es sikernek, amivel nagyot létek az A-csoport megnyerése felé, különösen úgy, hogy a Kemi-Ker gárdája visszalépett a további küzdelmektől.

A nap második meccsén két negyedosztályú csapat, az Egy Láda Sör és az FM Solar Vill. játékosai húztak szerelést, s ugyan utóbbiak az első felvonás végén vezetést tudtak szerezni, a térfélcsere után az Egy Láda Sör is megérkezett a meccsbe, s egymás után három találatot jegyezve nyert 3-1-re, megszerezve ezzel első pontjait a sorozatban.

Eredmények

A-csoport
Tízpróbások (II.) – Gyalog Galopp (II.) 6-4 (3-2)

B-csoport
Egy Láda Sör (IV.) – FM Solar Vill. (IV.) 3-1 (0-1)

A további program

2021. 06. 23. 19:00 Irapuato (II.) – Bronz Kávézó Dunabiztos (I.)
2021. 06. 23. 20:00 Fast Fox (III.) – Multisteel Hungary (II.)
2021. 06. 24. 18:00 Akrasz-Bau SE (II.) – Széchenyi Pékség (III.)
2021. 06. 24. 19:00 Maradék (II.) – Szöglet FC (IV.)
2021. 06. 24. 20:00 Papa SE (II.) – Ködi Generál Kft. (I.)

A rovat további hírei: Sport

Kovács Zsófia 14. az olimpián

Kovács Zsófia 14. az olimpián

2021. júl. 29.

Nem tudott javítani selejtezős eredményén, így a 14. helyen fejezte be a tokiói olimpia egyéni összetett fináléját a DKSE kétszeres Európa-bajnok tornásza, Kovács Zsófia.

Az oroszoktól is kikapott a női kézilabda-válogatott

Az oroszoktól is kikapott a női kézilabda-válogatott

2021. júl. 29.

A magyar női kézilabda-válogatott 38-31-es vereséget szenvedett a címvédő oroszoktól a tokiói olimpián csütörtökön, ezzel nehéz helyzetbe került a csoportból való továbbjutás szempontjából.

Kovács-Seres Hunor bajnoki címe

Kovács-Seres Hunor bajnoki címe

2021. júl. 29.

Mindössze két nappal azután, hogy hazatért Párizsból, már serdülő bajnoki címnek örülhetett a DKSE tehetséges úszója, Kovács-Seres Hunor.

Kovács Zsófia felkészült az olimpiai döntőre

Kovács Zsófia felkészült az olimpiai döntőre

2021. júl. 29.

A kétszeres Európa-bajnok tornász, Kovács Zsófia ma lép a szerekhez a tokiói olimpia egyéni összetett döntőjében, és több jól sikerült edzést tudhat a háta mögött a vasárnapi selejtező óta. A DKSE sportolója a 11. helyen került be az ötkarikás játékok 24 fős egyéni összetett döntőjébe, 54.732 ponttal. Drukkolunk, Zsófi!

Vízilabda: nem a szűk vereségért jöttek

Vízilabda: nem a szűk vereségért jöttek

2021. júl. 28.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb győzelmét aratta a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott az Egyesült Államok ellen, a tokiói olimpián.

DSTV: a város is szurkol!

DSTV: a város is szurkol!

2021. júl. 28.

Elkezdődtek a 2020. évi nyári olimpiai játékok Tokióban. A négy dunaújvárosi játékossal felálló női vízilabda válogatott mellett a tornász Kovács Zsófiáért is szoríthatunk, de Klujber Katrin kézilabdázó és több helyi sportoló is öregbíti településünk hírnevét. Stábunk a városlakókat kérdezte arról, hogy követik-e a sporteseményt, és ha igen, milyen eredményekre számítanak. (Hangkép)

Óriási bravúr a címvédő ellen!

Óriási bravúr a címvédő ellen!

2021. júl. 28.

Hatalmas csatában, az utolsó negyedben kétgólos hátrányból fordítva aratott 10-9-es győzelmet a címvédő Egyesült Államok ellen a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.