Véget ért az első forduló

spigott - 2021. június 22. 13:05

Papírforma és meglepetés eredményekből sem volt hiány a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna első fordulójában.

Hat napja, június 16-án kezdődött meg a 19. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna küzdelemsorozata, mely az előzetes menetrend szerint július 8-áig kínál programot a viadalon résztvevő csapatok számára. A sorozat különlegessége, hogy a városi kispályás labdarúgó bajnokság összes osztályából lehetett rá nevezni, s a kupát szervező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség végül tizenhat együttes nevezését fogadta el. A résztvevő együtteseket négy csoportba osztották, ahol körmérkőzéses alapon dől el a helyezések sorsa.

A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon az első csoportkört rendezték meg június 16. és 21. között, így minden csapat egy-egy mérkőzésen léphetett pályára az elmúlt napokban. Az A-csoportban a Gyalog Galopp és a Tízpróbások, a B-ben a Multisteel Hungary és a Fast Fox kezdett győzelemmel, míg a C-jelű kvartettben a Bronz Kávézó Dunabiztos és a Maradék örülhetett sikernek. A D-csoportban a Ködi Generál és némi meglepetésre az Irapuato aratott sikert, s várhatja jó helyzetből a ma kezdődő második fordulót.

Képek forrása: DLSZ-archív (Ihász Martin felvételei)

A Dunaújváros Kupa első fordulójának eredményei

A-csoport
Gyalog Galopp – Real Concord 5-2 (3-0)
Tízpróbások – Kemi Ker Kft. 7-2 (2-2)

B-csoport
Multisteel Hungary – FM Solar Vill. 12-2 (4-0)
Fast Fox – Egy Láda Sör 3-0 (0-0)

C-csoport
Bronz Kávézó Dunabiztos – Széchenyi Pékség 10-1 (4-1)
Maradék – Papa SE 7-4 (3-2)

D-csoport
Szöglet FC – Ködi Generál Kft. 3-7 (2-3)
Irapuato – Akrasz-Bau SE 5-2 (2-0)

A rovat további hírei: Sport

Meglepő vereség Kínától

Meglepő vereség Kínától

2021. aug. 01.

Két negyeden keresztül gyengén játszott, s bár nagyot hajrázott, kétgólos vereséget szenvedett Kínától a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Kezdődik a bajnokság!

Kezdődik a bajnokság!

2021. aug. 01.

Győzelemmel indítaná a 2021/2022-es szezont a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a Szekszárd elleni hazai mérkőzéssel kezdi meg a bajnokságot ma este fél hattól.

Eredményes edzőtábor

Eredményes edzőtábor

2021. júl. 31.

Jelentős létszámmal vett részt tatai edzőtáborában a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

Legyőzte a spanyolokat, még továbbjuthat a női kézilabda-válogatott

Legyőzte a spanyolokat, még továbbjuthat a női kézilabda-válogatott

2021. júl. 31.

A magyar női kézilabda-válogatott megőrizte esélyét a negyeddöntőbe jutásra a tokiói olimpián, miután három vereség után a csoportkör negyedik fordulójában 29-25-re legyőzte a világbajnoki ezüstérmes Spanyolországot, szombaton.

Kézilabda: kezdésnek remek

Kézilabda: kezdésnek remek

2021. júl. 31.

Idegenben és itthon is magabiztos győzelemnek örülhetett a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Újabb bajnoki érem Debrecenben

Újabb bajnoki érem Debrecenben

2021. júl. 30.

Az 1500-on elért első hely után 400 gyorson is dobogóra állhatott Kovács-Seres Hunor a debreceni Országos Serdülő Bajnokságon.

Nyögvenyelős győzelem a házigazda ellen

Nyögvenyelős győzelem a házigazda ellen

2021. júl. 30.

Szűk három negyeden keresztül szenvedett, de végül magabiztos, 17-13-as sikert aratott japán ellen a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott a tokiói olimpián.