Győzelem az edzőmeccsen

spigott - 2021. július 17. 12:23

A meccs nagy részében jobban játszott ellenfelénél, így megérdemelten aratott 1-0-s sikert a MOL Fehérvár FC II. elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Kép: DO-archív

A MOL Fehérvár FC második számú együttese ellen folytatta edzőmérkőzései sorozatát a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata szombaton délelőtt tíz órától. Varga Balázs együttese már a találkozó elején igyekezett magához ragadni a kezdeményezést, mégis Pokorninak kellett bemutatnia az első bravúrt a meccs tizedik percében egy szép fehérvári kontra után. A folytatásban is a DPASE gárdájánál volt többet a labda, de az erősen letámadó vendégek nem sok helyet hagytak a támadások építésére, így igazán nagy helyzetet egyik kapu előtt sem tudtak kidolgozni a felek.

A küzdelmes, de gól nélküli első félidő után egy kicsit átszervezte csapatát Varga Balázs vezetőedző, s a fordulást követően már egyre komolyabbá vált a DPASE fölénye. A vendégek megtartani is alig tudták a labdát, s bár Dorogi ziccerénél még szerencséjük volt, a 68. percben védelmük és kapusuk is nagyot hibázott, s ezt Kesztyűs büntette üres kapura szerzett góllal (1-0). A hátralévő bő húsz percben Báló szabadrúgása után tette jóvá bakiját a fehérvári hálóőr, de újabb gól már nem született, így a DPASE megérdemelt győzelemmel zárta utolsó előtti nyári edzőmeccsét.

A rovat további hírei: Sport

Kovács-Seres Hunor bajnoki címe

Kovács-Seres Hunor bajnoki címe

2021. júl. 29.

Mindössze két nappal azután, hogy hazatért Párizsból, már serdülő bajnoki címnek örülhetett a DKSE tehetséges úszója, Kovács-Seres Hunor.

Kovács Zsófia felkészült az olimpiai döntőre

Kovács Zsófia felkészült az olimpiai döntőre

2021. júl. 29.

A kétszeres Európa-bajnok tornász, Kovács Zsófia ma lép a szerekhez a tokiói olimpia egyéni összetett döntőjében, és több jól sikerült edzést tudhat a háta mögött a vasárnapi selejtező óta. A DKSE sportolója a 11. helyen került be az ötkarikás játékok 24 fős egyéni összetett döntőjébe, 54.732 ponttal. Drukkolunk, Zsófi!

Vízilabda: nem a szűk vereségért jöttek

Vízilabda: nem a szűk vereségért jöttek

2021. júl. 28.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb győzelmét aratta a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott az Egyesült Államok ellen, a tokiói olimpián.

DSTV: a város is szurkol!

DSTV: a város is szurkol!

2021. júl. 28.

Elkezdődtek a 2020. évi nyári olimpiai játékok Tokióban. A négy dunaújvárosi játékossal felálló női vízilabda válogatott mellett a tornász Kovács Zsófiáért is szoríthatunk, de Klujber Katrin kézilabdázó és több helyi sportoló is öregbíti településünk hírnevét. Stábunk a városlakókat kérdezte arról, hogy követik-e a sporteseményt, és ha igen, milyen eredményekre számítanak. (Hangkép)

Óriási bravúr a címvédő ellen!

Óriási bravúr a címvédő ellen!

2021. júl. 28.

Hatalmas csatában, az utolsó negyedben kétgólos hátrányból fordítva aratott 10-9-es győzelmet a címvédő Egyesült Államok ellen a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Már a verseny előtt az aranyérem volt a cél

Már a verseny előtt az aranyérem volt a cél

2021. júl. 27.

Jó felkészülés után, taktikus, érett versenyzéssel szerzett Európa-bajnoki címet Párizsban Kovács-Seres Hunor, a DKSE tehetséges úszója.

Fájdalmas vereség Brazíliától

Fájdalmas vereség Brazíliától

2021. júl. 27.

Szünetre hat gólos hátrányba került a magyar női válogatott második olimpiai csoportmérkőzésén Brazília ellen, és nem tudott közelebb kerülni ellenfeléhez, így nehéz helyzetbe került a negyeddöntőbe jutást illetően.