Újabb fiatal tehetség érkezik a Bikákhoz

doszerk - 2021. július 20. 19:00

Első felnőtt szezonjára készül a Dunaújvárosi Acélbikák színeiben a MAC-tól érkező Druja Benjamin.

Hivatalos honlapján jelentette be a 21 éves Druja Benjamin érkezését a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata. A fiatal játékos a MAC-ban töltötte utánpótlás éveit, ez idő alatt játszott az EBJL-ben és az EBYSL-ben, tagja volt a magyar U18-as és U19-es válogatottnak is, míg a felnőttek között a Dunaújvárosi Acélbikák csapatában mutatkozhat be a 2021/2022-es szezonban, s mint azt elmondta, magas intenzitású meccsekre, lendületes játékra számít az Acélbikáktól.

- A MAC-ban kezdtem a jégkorongot és ott is nevelkedtem, ettől a klubtól kaptam rengeteg bizalmat és minden tudásomat a jégkorongról. Azért döntöttem a váltás mellett, mert sok lehetőségben és jégidőben reménykedem, és szerintem az új impulzusok is sokat segíthetnek majd az első felnőtt szezonom megkezdéséhez. Gyerekként sokat jártunk DAB meccsekre a családdal, ahol nagyon tetszett a csarnok és a szurkolás. Akkor még nem is gondoltam, hogy egyszer itt fogok játszani de nagyon örülök, hogy végül ide kerültem és remélem, hogy a következő szezonban én is átélhetem a jégen azt a hangulatot, amit a szurkolók varázsoltak kiskoromban a lelátóra. Hallottam, hogy fiatal csapat épül jövőre, így én is magas intenzitású meccsekre, lendületes játékra számítok. Pár srácot már ismertem, de úgy érzem mindenkivel nagyon jól kijövünk. Örülnék, ha olyan kohéziót és játék képet sikerülne kialakítani egymás között, amivel minél több csapat orra alá borsot törhetünk és a szezon végén elégedetten tekinthetünk vissza az elért eredményeinkre.

A rovat további hírei: Sport

Későn ébredtek az Acélbikák

Későn ébredtek az Acélbikák

2021. szep. 24.

Korán nagy hátrányba került, s bár utána már jól küzdött, a Győrtől is kikapott a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Ligában.

Tornával emlékeznek a röplabdázók

Tornával emlékeznek a röplabdázók

2021. szep. 24.

Hat U13-as fiú röplabda csapat vesz részt a Liszi Ferenc Emléktornán a Dózsa iskolában, szombaton.

Itthon folytatják az Acélbikák

Itthon folytatják az Acélbikák

2021. szep. 24.

Az újonc Győr elleni hazai összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este hat órától.

Nagy csaták a Campusban

Nagy csaták a Campusban

2021. szep. 23.

Csak a véghajrában dőlt el a pontok sorsa a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának kedd esti találkozóin.

Döntetlen a hazai rangadón

Döntetlen a hazai rangadón

2021. szep. 22.

Izgalmas csatában játszott 1-1-es döntetlent a Budapest Honvéd II. elleni hazai találkozón a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III. Közép csoportjának 8. fordulójában.

Szép bajnoki szereplés Fadd-Domboriban!

Szép bajnoki szereplés Fadd-Domboriban!

2021. szep. 22.

Érmet ugyan most nem szereztek, így is elégedetten térhettek haza a Magyar Sárkányhajó Bajnokságról a Dragon Steel SE versenyzői.

Újabb rangadó előtt a focisták

Újabb rangadó előtt a focisták

2021. szep. 22.

Hazai környezetben, a Budapest Honvéd II. elleni mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportját a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután négy órától.