Véget ért a Dunaújváros Kupa

spigott - 2021. július 9. 12:16

A Ködi Generál Kft. nyerte a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csatározásait.

A helyosztókkal folytatódott és fejeződött be a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csütörtökön este. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken a Gyalog Galopp és a Bronz Kávézó Dunabiztos is a harmadik hely megszerzésének reményében lépett pályára. Előbbiek azonban nem sok esélyt adtak ellenfelüknek, már negyed óra elteltével 4-0-ra vezettek, majd az 5-1-es első félidő után a másodikban is ötször mattolták vetélytársukat, s végül sima, 10-4-es sikerrel szerezték meg a kupa bronzérmét.

A fináléban az Acerbis osztályú Ködi Generál és a Campus osztályból érkező Multisteel Hungary csapott össze egymással, ám a nagy csata itt is elmaradt, mert a Ködi gárdája már az első huszonöt percben öt találatig jutva lépett nagyot a végső siker felé (1-5). Varga Milánék a tetemes előny tudatában sem álltak le, a fordulás után megduplázták góljaik számát, s a bronzmeccshez hasonlóan 10-4-es győzelemmel nyerték meg az idei Dunaújváros Kupa küzdelmeit.

Eredmények
Gyalog Galopp (II.) – Bronz Kávézó Dunabiztos (I.) 10-4 (5-1)
Multisteel Hungary (II.) – Ködi Generál Kft. (I.) 4-10 (1-5)

Képek forrása: DLSZ (Ihász Martin felvételei)

A rovat további hírei: Sport

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.

Mindent elkövetnek a pontokért

Mindent elkövetnek a pontokért

2024. máj. 11.

Idegenben, a tabellán ötödik Vác elleni találkozóval folytatja a bajnoki pontvadászatot a DKKA felnőtt együttese szombaton este hat órától.

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

2024. máj. 10.

A középdöntős futamot megnyerve jutott be Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupa kenu ketteseinek ötszáz méteres fináléjába.