Csomagtartóvásár – második nekifutás

Öcaline - 2021. augusztus 29. 7:49

Éppen mától jelentkezhetnek árusok az Újtelepen rendezendő közösségi kezdeményezésre, immár másodszorra várja már a vendégeket a Csomagtartóvásár és Bolhapiac. Komoly kincsvadászatra készülnek, felhívás a hajtás után!

A szervezők szándéka változatlan: szerintük az újrahasznosítás a szelektív gyűjtés mellett arról is szól, hogy a nem kívánt dolgaink, használati tárgyaink ne a kukában landoljanak. Egy számunkra már nem hasznos portéka másnak kincs lehet – éppen erről szól a közösségi kezdeményezésként szervezett, mind az árusok, mind a vendégek számára térítésmentes csomagtartó vásár program.
A fentiek érvényességéről városunkban legközelebb szeptember 11-én, azaz két hét múlva szombaton győződhetnek meg személyesen a kincsvadászok, akiket fél 9 és 12 óra között várnak a volt újtelepi iskola udvarán (Jókai utca 19., megközelíthető a Móra utca felől is). 
Figyelem, fontos: az eseményt Újtelepen, de nem csupán az újtelepiek számára szervezik! Szintén lényeges, hogy éppen ma kezdődik az árusok toborzása: ha feleslegessé vált holmija, áruba bocsátható kincse van, keresse a szervezőket ma 18 órától a 70/541-8920-as számon! Érdemes mielőbb szólni, a jelentkezéseket addig regisztrálják, amíg a szabad helyek rendelkezésre állnak!

(Az archív fotó az első vásárban készült!)
 

A rovat további hírei: Mozaik

A leggyakoribb fűtésszerelési eszközök

A leggyakoribb fűtésszerelési eszközök

2021. okt. 17.

Ha elromlott a kazán, vagy a kéményseprő óva int minket egy meghibásodás miatt, sokszor kapkodjuk a fejünket és nem értünk semmit. (X)

Ezt kell tudnod a gyerek indián sátrakról!

Ezt kell tudnod a gyerek indián sátrakról!

2021. okt. 17.

A gyerekszoba ékeinek egyike a gyerek indián sátor. Ez nem is véletlen, a kicsik számára ez gyakorlatilag a tökéletes bunker.

Mit jelent és miért fontos a pH érték az autóápoló szereknél?

Mit jelent és miért fontos a pH érték az autóápoló szereknél?

2021. okt. 17.

Miért kiemelten fontos a pH érték az autóápoló és tisztító készítmények esetében? Miért célszerű figyelmet fordítani a pH értékre is akkor, amikor megfelelő tisztítószert keresünk az autónkhoz? (X)

Milyen a jó autógumi?

Milyen a jó autógumi?

2021. okt. 16.

Miért pont a Laufenn autógumik lehetnek a nyerők akkor, amikor a szóba kerülő márkák és gumiabroncsok közül készülünk választani? Mit érdemes egyáltalán tudni a Laufenn kapcsán akár a gyártó és a tulajdonosi kör, akár a minőség szempontjából? (X)

Tűzgyújtási útmutató gömbgrillhez

Tűzgyújtási útmutató gömbgrillhez

2021. okt. 16.

Ugyan mindannyian a minőségre és a lehető legjobb formánkra törekszünk, mégis tisztában kell lennünk vele, hogy sokszor aprócska, semmiségnek tűnő dolgok is nagyon tönkre tudják tenni a grillezés végeredményét. (X)

Mi az a száraz köhögés?

Mi az a száraz köhögés?

2021. okt. 16.

A köhögés egy olyan feltétlen reflex, ami segít megtisztítani a légutakat az azt izgató szerektől és nyálkától. (X)

DSTV: díszítsd hennával!

DSTV: díszítsd hennával!

2021. okt. 16.

A hennafestés napjaink egyik legelterjedtebb díszítő technikája, derül ki a DSTV összegzéséből. Nemcsak kézügyesség, de a szimbolika ismerete is szükséges hozzá – a "hennázás" hátteréről Kováts Blanka mesél. Hangkép.