Vidám alkotások várják a kempingben nyaralókat

doszerk - 2021. augusztus 19. 8:26

Ternay Nikolett és Vass József, a kemping munkatársai sokat tettek azért, hogy a Dunaújvárosban nyaralók vidám környezetben tölthessék a nyaralásukat. 

Saját maguk által készült falfestmények, bútorok és dekorációk teszik még barátságosabbá a szabadidős bázist. Vass József, a kemping egyik munkatársa vezetett minket körbe a területen, hogy megmutassa az általuk készített alkotásokat. A hatalmas rekreációs bázison ugyanis most már több olyan alkotásuk is van, ami kicsit otthonosabbá, színesebbé teszi a kempinget. A recepciónál raklap bútorok, az épületek falán különböző falfestmények díszítik a környezetet, amelyeknek mind külön története van.  
A francia kártyák mellett egy motívumokkal dekorált jurta, a másik oldalon pedig optikai csalódást keltő geometriai formák találhatók. Vass József és Ternay Niki keze munkáját jegyzi az a hordó-család is, amely a nyár végére ikonikus fotós-ponttá nőtte ki magát, hiszen a kedves figurák mellett a Szalki-sziget felirat miatt könnyen beazonosítható a helyszín. Így igazán maradandó élmény azoknak a vendégeknek akik messziről érkeznek Dunaújvárosba, a Szalki-szigetre. Kedves emlékek a szauna bejáratánál található, mesefigurákat ábrázoló hordók is – ezek hamar a gyerekek kedvencei lettek. 
A kemping területén havi rendszerességgel rendezik meg a termelői piacot. Júniusban a Katttarzis Fesztiváltnak, júliusban a Metal Factorynak és Alfa Citynek majd augusztusban a Gólem Fesztiválnak adott otthont a helyszín. A nyár folyamán továbbá szociális gyermektáborokat tartottak a kempingben, valamint gyakran rendeznek meg esküvőket, családi rendezvényeket is. Mindezek mellett természetesen egész nyáron fogadják a belföldi és külföldi nyaralókat is.

(Forrás és fotó: DMJV Önkormányzata)
 

A rovat további hírei: Mozaik

Boszorkányos csapolás: ezt az akciót Drakula gróf is nagyon irigyelné!

Boszorkányos csapolás: ezt az akciót Drakula gróf is nagyon irigyelné!

2021. okt. 26.

Újabb rendkívüli akciót, ezúttal Halloween véradást szerveznek – a boszorkányos csapolásra csütörtökön várnak az MMK-ba mindenkit, aki hiszi és vallja: vért adni menő! Véresen komoly felhívás a hajtás után!

DSTV: megújul az arborétum

DSTV: megújul az arborétum

2021. okt. 26.

Zajlik az élet a Baracsi úti arborétumban, derül ki a DSTV összegzéséből. A nagytakarítás és az új jövevények érkezése mellett egy leendő kiváló programról is hallhatunk. Hangkép.
 

Csendes, nyugalmas, derült idővel búcsúzik az október

Csendes, nyugalmas, derült idővel búcsúzik az október

2021. okt. 25.

A hét elején még fagyos reggeleket mindvégig nyugodt, többnyire derült napok követik a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint. A halottak napi hétvége is temetőjáró időt ígér.

Miért éri meg tapétát használni a lakásban?

Miért éri meg tapétát használni a lakásban?

2021. okt. 20.

Bár manapság a legkülönfélébb mintázatú, színű, stílusú tapéták találhatóak meg a boltok polcain, a legtöbb lakásban még mindig inkább festékekkel díszítik a falakat. (X)

Íme, mit tudunk eddig az új iPhone-ról!

Íme, mit tudunk eddig az új iPhone-ról!

2021. okt. 19.

Ha egy szikla alatt töltötted az elmúlt fél évet, akkor biztosan lemaradtál arról, hogy bizony az Apple újabb telefont készül a piacra dobni.

Nyakunkon a pergető szezon, ideje körbenézni a pergető botok között

Nyakunkon a pergető szezon, ideje körbenézni a pergető botok között

2021. okt. 19.

Amikor véget ér a szeptember és megyünk bele az őszbe, az embernek akaratlanul is viszketni kezd a keze a pergető bot után. Persze ilyenkor nem árt annak is utána nézni, hogy a pergető felszerelés tényleg készen áll-e a szezonra. (X)

Óvjuk a vízvagyont az öntözésvezérlő használatával is!

Óvjuk a vízvagyont az öntözésvezérlő használatával is!

2021. okt. 18.

Gyakran látom hatalmas folyónkat, a Dunát. Majdnem minden nap áthaladok vagy alatta egy metrószerelvényen ülve, vagy felette egy hídon utazva. (X)