Fordítások napja a Campusban

spigott - 2021. szeptember 15. 12:26

A Gyalog Galopp simán, a Tízpróbások gárdája nagy csatában szerezte meg a három pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában.

Főoldali és belső kép forrása: DLSZ-archív/Ihász Martin

Ahogy az első osztályban, úgy a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában is két összecsapással kezdődött meg a sorozat újabb, immáron harmadik fordulója, kedden este. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken előbb a Gyalog Galopp és az Irapuato csapatai mérték össze egymással erejüket, s ugyan némi meglepetésre utóbbi szerzett vezetést a 14. percben, erre még az első félidőben két találattal válaszoltak Huber Balázsék, akik a fordulás után is jobban, pontosabban játszottak vetélytársuknál, s végül 6-2-es sikerrel szerezték meg a három bajnoki pontot.

Lényegesen nagyobb csatát hozott a Kemi-Ker és a Tízpróbások összecsapása, melyen a Tízpróbások jutottak előbb vezetéshez, de a Kemi-Ker még az első felvonásban fordított, majd miután a másodikat is góllal kezdte, úgy tűnt, meg is szerzi első sikerét a bajnokságban. Hiába azonban a kétfás hátrány, a Tízpróbások nem adták fel, nagy hajrába kezdtek, a 41. percben egalizáltak, majd a végül három találatig jutó Deli Adrián utolsó percben szerzett góljával a győzelmet is kicsikarták (3-4).

Eredmények
Gyalog Galopp – Irapuato 6-2 (2-1)
Kemi-Ker Kft. – Tízpróbások 3-4 (2-1)

A Campus osztály állása: 1. Maradék 6 pont, 2. Varázs Kép 6 pont, 3. Tízpróbások 6 pont, 4. Gyalog Galopp 6 pont, 5. PW-Shield Kft. 4 pont, 6. Fast Fox 4 pont, 7. Kemi-Ker Kft. 1 pont, 8. FC APR-Tech 1 pont, 9. Multisteel Hungary 0 pont, 10. B.T. Mirage 0 pont, 11. Irapuato 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Döntetlen a hazai rangadón

Döntetlen a hazai rangadón

2021. szep. 22.

Izgalmas csatában játszott 1-1-es döntetlent a Budapest Honvéd II. elleni hazai találkozón a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III. Közép csoportjának 8. fordulójában.

Szép bajnoki szereplés Fadd-Domboriban!

Szép bajnoki szereplés Fadd-Domboriban!

2021. szep. 22.

Érmet ugyan most nem szereztek, így is elégedetten térhettek haza a Magyar Sárkányhajó Bajnokságról a Dragon Steel SE versenyzői.

Újabb rangadó előtt a focisták

Újabb rangadó előtt a focisták

2021. szep. 22.

Hazai környezetben, a Budapest Honvéd II. elleni mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportját a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután négy órától.

Van mire büszkének lenniük!

Van mire büszkének lenniük!

2021. szep. 21.

Közel nyolcszázezer forintot sikerült összegyűjtenie a szervezőknek a hétvégén megrendezett Fuss velünk, fuss értünk! közösségi kezdeményezésen.

Élre állt a Karmacsi!

Élre állt a Karmacsi!

2021. szep. 21.

A címvédő és az SZP-Asztalos gárdája is nagy csatában gyűjtötte be a három pontot a városi kispályás labdarúgó MezDepo I. osztályában.

Rossz napot fogtak ki a futsalosok!

Rossz napot fogtak ki a futsalosok!

2021. szep. 21.

A lényegesen élesebb UTE ötgólos győzelemmel vitte haza a három pontot a Dunaújváros Futsal elleni NB II-es bajnoki találkozóról.

Vereséggel zárták erdélyi túrájukat az Acélbikák

Vereséggel zárták erdélyi túrájukat az Acélbikák

2021. szep. 20.

Négygólos, 8-4-es vereséget szenvedett a DAB jégkorong csapata a címvédő Csíkszereda otthonában az Erste Liga alapszakaszának harmadik fordulójában.