Gólzáporos győzelmek

spigott - 2021. szeptember 15. 17:00

A Dunaújváros PASE U19-es labdarúgó csapata tizennégy, míg az U15-ösök tizenöt gólt szerezve arattak kiütéses sikert a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában.

Főoldali és belső kép forrása: DPASE-archív (Andriska Hanna felvételei)

Idegenben folytatták szereplésüket a Dunaújváros PASE utánpótlás csapata a korosztályos bajnokságok újabb fordulójában. A regionális pontvadászat Dél-Nyugat csoportjában szereplő U19-es együttes a Kaposvölgye vendégeként lépett pályára, s nem lehetett azt mondani, hogy ne lettek volna igazságosak a dunaújvárosi fiatalok, akik az első és a második felvonásban is hét-hét gólt szerezve arattak kiütéses, 14-0-s győzelmet, így három mérkőzést követően kilenc ponttal állnak a tabella élén.

Nem ment ilyen jól az országos bajnokságban induló U17-es csapatnak, mely Paksra látogatott, s ugyan az első félidő még szoros csatát hozott, a fordulás után már egyértelműen a hazaiak akarata érvényesült. Ez sajnos a gólok számában is megmutatkozott, így a paksiak végül magabiztos, 4-0-s győzelemmel tartották otthon a bajnoki pontokat.

A regionális bajnokságban szereplő U15-ös gárda Nagyatádon vendégszerepelt, s már az első felvonásban lőtt öt góljával jelezte ellenfelének, hogy sok jóra ne számítson. A folytatás is egyértelmű dunaújvárosi fölényt hozott, s mivel Gyalus Zoltán együttese nem állt le a gólgyártással sem, így rendkívül fölényes, 15-0-s győzelemmel szerezte meg első sikerét a bajnokságban.

Eredmények, gólszerzőink

U19
Kaposvölgye LUE – DPASE 0-14
(0-7)
Gólszerzőink: Farkas 6, Stampfel 3, Gráczer 2, Fazekas 1, Somodi 1, Mérei (öngól)

U17
Paksi FC – DPASE 4-0
(1-0)

U15
Nagyatádi FC – DPASE 0-15
(0-5)
Gólszerzőink: Perczel 5, Freud 4, Király 3, Krajcsovics 2, Eszenyi 1.

A rovat további hírei: Sport

Döntetlen a hazai rangadón

Döntetlen a hazai rangadón

2021. szep. 22.

Izgalmas csatában játszott 1-1-es döntetlent a Budapest Honvéd II. elleni hazai találkozón a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III. Közép csoportjának 8. fordulójában.

Szép bajnoki szereplés Fadd-Domboriban!

Szép bajnoki szereplés Fadd-Domboriban!

2021. szep. 22.

Érmet ugyan most nem szereztek, így is elégedetten térhettek haza a Magyar Sárkányhajó Bajnokságról a Dragon Steel SE versenyzői.

Újabb rangadó előtt a focisták

Újabb rangadó előtt a focisták

2021. szep. 22.

Hazai környezetben, a Budapest Honvéd II. elleni mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportját a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután négy órától.

Van mire büszkének lenniük!

Van mire büszkének lenniük!

2021. szep. 21.

Közel nyolcszázezer forintot sikerült összegyűjtenie a szervezőknek a hétvégén megrendezett Fuss velünk, fuss értünk! közösségi kezdeményezésen.

Élre állt a Karmacsi!

Élre állt a Karmacsi!

2021. szep. 21.

A címvédő és az SZP-Asztalos gárdája is nagy csatában gyűjtötte be a három pontot a városi kispályás labdarúgó MezDepo I. osztályában.

Rossz napot fogtak ki a futsalosok!

Rossz napot fogtak ki a futsalosok!

2021. szep. 21.

A lényegesen élesebb UTE ötgólos győzelemmel vitte haza a három pontot a Dunaújváros Futsal elleni NB II-es bajnoki találkozóról.

Vereséggel zárták erdélyi túrájukat az Acélbikák

Vereséggel zárták erdélyi túrájukat az Acélbikák

2021. szep. 20.

Négygólos, 8-4-es vereséget szenvedett a DAB jégkorong csapata a címvédő Csíkszereda otthonában az Erste Liga alapszakaszának harmadik fordulójában.