Gólzáporos győzelmek

spigott - 2021. szeptember 15. 17:00

A Dunaújváros PASE U19-es labdarúgó csapata tizennégy, míg az U15-ösök tizenöt gólt szerezve arattak kiütéses sikert a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában.

Főoldali és belső kép forrása: DPASE-archív (Andriska Hanna felvételei)

Idegenben folytatták szereplésüket a Dunaújváros PASE utánpótlás csapata a korosztályos bajnokságok újabb fordulójában. A regionális pontvadászat Dél-Nyugat csoportjában szereplő U19-es együttes a Kaposvölgye vendégeként lépett pályára, s nem lehetett azt mondani, hogy ne lettek volna igazságosak a dunaújvárosi fiatalok, akik az első és a második felvonásban is hét-hét gólt szerezve arattak kiütéses, 14-0-s győzelmet, így három mérkőzést követően kilenc ponttal állnak a tabella élén.

Nem ment ilyen jól az országos bajnokságban induló U17-es csapatnak, mely Paksra látogatott, s ugyan az első félidő még szoros csatát hozott, a fordulás után már egyértelműen a hazaiak akarata érvényesült. Ez sajnos a gólok számában is megmutatkozott, így a paksiak végül magabiztos, 4-0-s győzelemmel tartották otthon a bajnoki pontokat.

A regionális bajnokságban szereplő U15-ös gárda Nagyatádon vendégszerepelt, s már az első felvonásban lőtt öt góljával jelezte ellenfelének, hogy sok jóra ne számítson. A folytatás is egyértelmű dunaújvárosi fölényt hozott, s mivel Gyalus Zoltán együttese nem állt le a gólgyártással sem, így rendkívül fölényes, 15-0-s győzelemmel szerezte meg első sikerét a bajnokságban.

Eredmények, gólszerzőink

U19
Kaposvölgye LUE – DPASE 0-14
(0-7)
Gólszerzőink: Farkas 6, Stampfel 3, Gráczer 2, Fazekas 1, Somodi 1, Mérei (öngól)

U17
Paksi FC – DPASE 4-0
(1-0)

U15
Nagyatádi FC – DPASE 0-15
(0-5)
Gólszerzőink: Perczel 5, Freud 4, Király 3, Krajcsovics 2, Eszenyi 1.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.