Már a második fordulót várják

spigott - 2021. szeptember 5. 8:06

Könnyed sikerrel ugrott a Campus osztály élére a Maradék gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokságban.

Kép: DLSZ-archív/Ihász Martin

Két összecsapással folytatódott és fejeződött be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának első fordulója pénteken este. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a Maradék és az Irapuato gárdái mérték össze egymással erejüket, ám a nagy csata elmaradt, mert a Maradék már az első félidő után 6-2-re vezetett, majd a fordulást követően is szerzett öt gólt, s végül sima, 11-3-as sikert aratva gyűjtötte be a három bajnoki pontot.

Este nyolctól a Fast Fox és a Tízpróbások mérték össze egymással erejüket, s bár az első szűk húsz perc még egyenlő erők csatáját hozta, 1-1 után két gólt is szerzetek a "rókák", így a szünetre már 3-1-es fórral vonulhattak. A második felvonásból mindössze három perc telt el, mikor megszerezte negyedik gólját is az újonc, mely meg is tartotta előnyét, így 4-1-es győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Eredmények
Irapuato – Maradék 3-11 (2-6)
Fast Fox – Tízpróbások 4-1 (3-1)

A Campus osztály állása: 1. Maradék 3 pont, 2. PW-Shield Kft. 3 pont, 3. Varázs Kép 3 pont, 4. Gyalog Galopp 3 pont, 5. Fast Fox 3 pont, 6. Kemi-Ker Kft. 0 pont, 7. Tízpróbások 0 pont, 8. Multisteel Hungary 0 pont, 9. B.T. Mirage 0 pont, 10. FC APR-Tech 0 pont, 11. Irapuato 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.