Nagy csaták a Campusban

spigott - 2021. szeptember 23. 13:13

Csak a véghajrában dőlt el a pontok sorsa a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának kedd esti találkozóin.

Főoldali és belső kép: DLSZ/Ihász Martin

Két összecsapással kezdődött meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának 4. fordulója kedden este.

A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken előbb a FC APR-Tech, illetve a Kemi-Ker Kft. együttesei vívtak egymással nagy csatát, melyben utóbbi kezdett, jobban, ám hiába vezetett a 7. percben már 2-0-ra, ellenfele a félidő hajrájához közeledve kiegyenlített. A fordulást követően újra a Kemi-Ker került előnybe, s bár erre volt még válasza Gaszler Ferencéknek,  Pukansky Zoltán 42. percben szerzett góljára már nem volt felelet, így a kiélezett küzdelmet végül a Kemi-Ker nyerte 4-3-ra, s idei első sikerével feljött a tabella nyolcadik helyére.

Este nyolctól a Tízpróbások és a PW-Shield Kft. játékosai húztak szerelést, s ugyan előbbi kezdett gyors góllal, a folytatásban úgy tűnt, végül simán behúzza a meccset a PW-Shield, mely a 20. percben már 4-1-re vezetett. Ellenfele azonban nem adta fel a küzdelmet, a térfélcsere után minimálisra csökkentette hátrányát, s akkor sem esett kétségbe, mikor 6-4-re meglógtak a "pajzsosok", mert Papp Attila utolsó öt percben lőtt két találatával legalább az egyik pontot megmentette.

Eredmények
FC APR-Tech – Kemi-Ker Kft. 3-4 (2-2)
Tízpróbások – PW-Shield Kft. 6-6 (2-4)

A Campus osztály állása: 1. Maradék 9 pont, 2. Tízpróbások 7 pont, 3. Varázs Kép 6 pont, 4. Gyalog Galopp 6 pont, 5. PW-Shield Kft. 5 pont, 6. FC APR-Tech 4 pont, 7. Fast Fox 4 pont, 8. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 9. Multisteel Hungary 3 pont, 10. Irapuato 0 pont, 11. B.T. Mirage 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hazai és nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak

Hazai és nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak

2021. okt. 27.

Összesen nyolc dobogós helyezéssel zárták hétvégi megméretéseiket a DKSE birkózó szakosztályának és fiókegyesületeinek versenyzői.

Végül biztos siker Szegeden

Végül biztos siker Szegeden

2021. okt. 27.

Sokáig jól tartotta magát a házigazda, de a DFVE női vízilabdázói végül ötgólos győzelemnek örülhettek szegedi bajnoki mérkőzésükön, ma kora délután.

Gázolt a Gyalog Galopp

Gázolt a Gyalog Galopp

2021. okt. 27.

Három csapat is azonos pontszámmal áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának élmezőnyében.

Letartóztatásban marad az erőszaktevő

Letartóztatásban marad az erőszaktevő

2021. okt. 27.

Meghosszabbították annak a 27 éves férfinek a letartóztatását, aki nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy Fejér megyei településen lévő otthonukban.

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2021. okt. 27.

Nem okozhat gondot a három pont megszerzése vízilabdázóink számára a Szeged elleni bajnokin.

Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címei

Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címei

2021. okt. 26.

Hatalmas fölénnyel, új korosztályos csúccsal diadalmaskodott Kovács-Seres Hunor a szegedi hosszútávúszó medencés országos bajnokság 5000 méteres versenyszámában.

Újra élen a Fejó-Therm

Újra élen a Fejó-Therm

2021. okt. 26.

A Ködi Generál visszalépése miatt megfogyatkozott a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. osztályának mezőnye.