Újabb rangadó előtt a focisták

spigott - 2021. szeptember 22. 7:30

Hazai környezetben, a Budapest Honvéd II. elleni mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportját a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután négy órától.

Másfél hét után folytatódik a labdarúgók NB III-as pontvadászatának küzdelemsorozata, így a Dunaújváros PASE felnőtt együttese is megméreti magát a sorozat Közép Csoportjának újabb, immáron nyolcadik fordulójában. A tabella harmadik helyén álló dunaújvárosi alakulat hazai környezetben, a Dunaújvárosi Stadionban látja vendégül a Budapest Honvéd második számú csapatát ma délután négy órától, nem titkoltan a győzelem reményében.

Ez persze nem ígérkezik könnyű feladatnak, mert a fiatal fővárosi együttes szintén jól szerepel az idei szezonban, eddig lejátszott hét találkozójából ötöt megnyert, s mindössze két alkalommal szenvedett vereséget, így tizenöt szerzett pontjával éppen a mieink mögött, a negyedik helyen áll a bajnoki tabellán.

Hazai környezetben azonban egyértelműen a három pont megszerzésének céljával lép pályára csapatunk, ám mint azt Varga Balázs vezetőedző elárulta, ezért nagyon meg kell majd dolgoznia labdarúgóinknak.

Képek: DO-archív

– Jól sikerült az elmúlt bő egy hetünk, keményen, jó hozzáállással dolgoztak a játékosok. A Honvédról tudni kell, hogy jól szerepelnek, egy fiatal, jó csapatról van szó, mely talán játékban az egyik legjobb, akivel játszunk az idei szezonban. Rengeteg elmozgással játszanak, erre fel kell készülnünk, de ha magasan tudunk labdát birtokolni, az segíthet abban, hogy kevesebbet védekezzünk. Arra kell készülnünk, hogy mi birtokoljuk a labdát, nem veszítsük el a játékszert, s dominálni tudjunk, amennyiben ezt meg tudjuk valósítani, illetve a helyzeteinkkel is jobban sáfárkodunk, mint tettük azt az elmúlt meccseinken, akkor ismét győzelemmel hagyhatjuk el a pályát.

A rovat további hírei: Sport

Végül biztos siker Szegeden

Végül biztos siker Szegeden

2021. okt. 27.

Sokáig jól tartotta magát a házigazda, de a DFVE női vízilabdázói végül ötgólos győzelemnek örülhettek szegedi bajnoki mérkőzésükön, ma kora délután.

Gázolt a Gyalog Galopp

Gázolt a Gyalog Galopp

2021. okt. 27.

Három csapat is azonos pontszámmal áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának élmezőnyében.

Letartóztatásban marad az erőszaktevő

Letartóztatásban marad az erőszaktevő

2021. okt. 27.

Meghosszabbították annak a 27 éves férfinek a letartóztatását, aki nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy Fejér megyei településen lévő otthonukban.

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2021. okt. 27.

Nem okozhat gondot a három pont megszerzése vízilabdázóink számára a Szeged elleni bajnokin.

Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címei

Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címei

2021. okt. 26.

Hatalmas fölénnyel, új korosztályos csúccsal diadalmaskodott Kovács-Seres Hunor a szegedi hosszútávúszó medencés országos bajnokság 5000 méteres versenyszámában.

Újra élen a Fejó-Therm

Újra élen a Fejó-Therm

2021. okt. 26.

A Ködi Generál visszalépése miatt megfogyatkozott a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. osztályának mezőnye.

Összeomlás a második félidőben

Összeomlás a második félidőben

2021. okt. 26.

Hiába vezetett az első felvonás után egy góllal, végül sima vereséget szenvedett a Magyar Futsal Akadémia vendégeként a Dunaújváros Futsal felnőtt csapata az NB II Nyugati Csoportjának újabb fordulójában.