Gólzáporos siker Balatonlellén

spigott - 2021. október 6. 17:04

Huszonkét lőtt gólig jutottak a Dunaújváros PASE U19-es labdarúgói a Balatonlelle otthonában lejátszott korosztályos bajnokin.

Kép forrása: DPASE-archív

A Dunaújváros PASE utánpótlás labdarúgói közül két csapat idegenben, egy hazai környezetben folytatta a korosztályos bajnokságok küzdelmeit a mögöttünk hagyott hétvégén.

A regionális bajnokság Dél-nyugat csoportjában listavezető U19-es gárda Balatonlellén lépett pályára a pontvadászat ötödik fordulójában, s valósággal átgázolt eddig nyeretlen ellenfelén. A dunaújvárosi fiatalok az első félidőben nyolc, a másodikban tizennégy (!) szerzett gólig jutottak úgy, hogy cserébe egyet sem kaptak, így kiütéses, 22-0-s győzelemmel erősítették meg vezető helyüket a tabellán.

Az országos bajnokság alap csoportjában szereplő U17-es gárda az UTE vendégeként mérette meg magát a fővárosban, s ugyan az első felvonásban még tartotta a gól nélküli döntetlent, a fordulást követően szerzett két újpesti gólra nem volt válasza, ez pedig azt jelentette, hogy a dunaújvárosiak 2-0-s vereséget szenvedtek, amivel továbbra is szerzett pont nélkül állnak a tabella tizenkettedik helyén.

A regionális pontvadászat déli csoportjában első U16-os együttes a Szigethalom gárdáját látta vendégül az Agrospeciál Sporttelepen, s ugyan a forduló előtt még harmadik szigethalmiak a meccs hajrájáig 1-1-es döntetlenre álltak, a véghajrában lőtt két találattal végül Dobos László együttese örülhetett a 3-1-es győzelemnek, s ezzel együtt annak is, hogy öt mérkőzést követően öt sikerrel áll a tabella első helyén.

Eredmények, gólszerzőink

U19 regionális dél-nyugat
Balatonlelle SE – DPASE 0-22 (0-8)
Gólszerzőink: Hegedűs 6, Pável 5, Fazekas 4, Stampfel 3, Ságodi 3, Szabó 1.

U17 országos alap csoport
UTE – DPASE 2-0
(0-0)

U16 regionális déli csoport
DPASE – Szigethalom 3-1
(1-0)
Gólszerzőink: Kozma 1, Balogh 1, Morva 1.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: folytatódik a felkészülés

DSTV: folytatódik a felkészülés

2022. jan. 27.

Bár a DKSE tornászai más-más elképzelésekkel és célkitűzéssel kezdték meg a téli munkát, mindenki a lehető legtöbbet szeretné kihozni a lehetőségeiből. Hangkép.

Szoros sikerrel maradtak az élen

Szoros sikerrel maradtak az élen

2022. jan. 27.

Egy lőtt gól is elég volt a Worm Angels jégkorongozóinak ahhoz, hogy győzelemnek örülhessenek a Szegeden lejátszott OB II-es bajnokin.

Döntetlen Bicskén is

Döntetlen Bicskén is

2022. jan. 27.

Csak a helyzetek kihasználásával volt gondja a Dunaújváros PASE labdarúgóinak a Bicskei TC elleni felkészülési találkozón.

Remek siker és továbbjutás a kupában

Remek siker és továbbjutás a kupában

2022. jan. 26.

Óriásit küzdve aratott 28-26-os győzelmet az MTK elleni kupamérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a sportcsarnokban ma délután.

Könnyed győzelemmel maradtak az élen

Könnyed győzelemmel maradtak az élen

2022. jan. 26.

Minden harmadot megnyerve aratott ötgólos sikert legutóbbi bajnoki mérkőzésén az Angels női jégkorong csapata.

Kupafeladatok előtt a Kohász

Kupafeladatok előtt a Kohász

2022. jan. 26.

Még mindig nem teljes kerettel, de a továbbjutás reményében várja az MTK elleni hazai kupameccset a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt női együttese.

Nagy csaták a grundbirkózásban

Nagy csaták a grundbirkózásban

2022. jan. 25.

Két korosztályban, összesen tizennyolc csapat vett részt a grundbirkózók Országos Elődöntőjének mezőfalvi megméretésén.