Győzelemmel kezdtek az Angyalok

spigott - 2021. október 6. 13:01

Már az első harmadban kialakította a végeredményt a Debreceni Hoki Klub elleni bajnoki nyitányon az Angels NJSE női jégkorong csapata.

Hazai környezetben, a Debreceni Hoki Klub elleni összecsapással vágott neki a 2021/2022-es szezon bajnoki küzdelmeinek az Angels NJSE női jégkorong csapata az U25-ös pontvadászat B csoportjában.

Győri Tamás együttese már a kezdő korongbedobást követően fölényben játszott, s ugyan sokáig csak helyzetekig jutott, az első harmad hajrájában kiszakadt a gólzsák, mert a 17. percben Koczka Jozefina végre megszerezte a vezetést a hazaiaknak, majd a 20. percben mindössze huszonöt másodperc alatt előbb Szilágyi Fruzsina, majd újra az első hazai gólszerzője volt eredményes, így 3-0-s dunaújvárosi fórral vonultak pihenőre a csapatok. Hiába maradt meg azonban a folytatásra is az Angyalok masszív fölénye, s hiába alakítottak ki rengeteg helyzetet, a korábban Dunaújvárosban is megfordult Révész Zsuzsa lehúzta a rolót, így a második és harmadik etapban már nem tudtak gólt szerezni a mieink. Jól működött azonban a hazai védelem is, ráadásul Müller Márta is fogta, amit kellett, így a vendégek sem jutottak el találatig, így az Angels gárdája végül 3-0-s sikerrel kezdte meg a bajnoki küzdelmeket.

Győri Tamás együttese szép sikerrel kezdte a bajnokságot! (Képek: DO-archív)

Elégedett is volt játékosai  teljesítményével Győri Tamás edző, aki azért azt is látta, hogy miben kell előrébb lépnie a csapatnak a bajnoki folytatásra:
– Összességében jó teljesítményt nyújtottunk, sok olyan dolgot visszakaptam a találkozón, amit a nyáron gyakoroltunk, szóval ezzel elégedett lehetek mindenképpen. egy erős csapat volt az ellenfelünk, s bár egy kicsit nehezen lendültünk játékba, ahogy elértük a megfelelő tempót, onnantól már elég nagy volt a fölényünk. Vannak persze még elemek, amelyekben javulnunk kell, ilyen a helyzetkihasználás, illetve mentálisan is erősebbnek kell lennünk, nem szabad, hogy elvegye a kedvet, ha nem megy be mondjuk a harmadik, vagy negyedik lövés, próbálkozni kell tovább.

A rovat további hírei: Sport

Megszakadt a DPASE jó sorozata

Megszakadt a DPASE jó sorozata

2021. okt. 17.

Először maradt pont nélkül a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az idei bajnokságban, miután hazai környezetben szenvedett 2-1-es vereséget a Balassagyarmat gárdájától.

Gálaversennyel ünnepeltek a tornászok! (galériával)

Gálaversennyel ünnepeltek a tornászok! (galériával)

2021. okt. 17.

Remek eredményeket értek el a DKSE ifjú sportolói a dunaújvárosi tornacsarnokban megrendezett jubileumi gálaversenyen, melyen a 8 és 13 év közötti leány tornászok bizonyíthatták tudásukat.

Biztosan tovább a kupában

Biztosan tovább a kupában

2021. okt. 17.

A Worm Angels jégkorongozói hét, a Dunaújvárosi Acélbikák nyolc gólt szerezve jutottak be a Magyar Kupa következő körébe.

Fájó hazai vereség!

Fájó hazai vereség!

2021. okt. 16.

A második felvonásban sokkal élesebb Siófok hatgólos győzelemmel szomorította a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia drukkereit a két csapat ma délutáni összecsapásán.

Élesedő harc a dobogóért

Élesedő harc a dobogóért

2021. okt. 16.

A Varázs Kép és a Tízpróbások csapatai örülhettek győzelemnek a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának pénteki játéknapján.

Visszatérnének a győzelem útjára

Visszatérnének a győzelem útjára

2021. okt. 16.

A felemás bajnoki kezdés után elszántan, a siker reményében várja a Siófok elleni hazai bajnokit a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia csapata.

Carissa Kupa: várják a felterjesztéseket

Carissa Kupa: várják a felterjesztéseket

2021. okt. 15.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség október 31-éig várja azon szervezetek, vagy magánszemélyek felterjesztését, akiket támogatni tudnak a XIX. Carissa Kupa bevételével.