Játékban is előrébb léptek

spigott - 2021. október 13. 17:03

Kijutott a dicséretből a Dunaújváros PASE felnőtt labdarúgóinak a Gerjeni SK elleni kiütéses hétvégi győzelmem után.

Kép: DPASE-archív

Remek sikert ért el hétvégi bajnokiján a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely 7-1-re győzött a Gerjeni SK otthonában, így tizenegy fordulót követően továbbra is veretlenül, a listavezető Makótól mindössze egyetlen pontra lemaradva áll az NB III Közép Csoportjának harmadik helyén. Nem is volt meglepő, hogy Varga Balázs vezetőedző ismét elégedetten értékelhette játékosai teljesítményét, kiemelve, hogy újabb játékelemben sikerült előrébb lépniük a vasárnapi összecsapáson:

– Minden tiszteletem a játékosoké, mert nagyon komoly alázattal, jó hozzáállással játszottak végig, ezért tudtunk hét gólt szerezni, illetve azért is, mert kiváló képességű játékosaink vannak, szép egyéni megoldások is voltak a góloknál. Végig a saját ritmusunkban tudtunk játszani, le tudtuk támadni az ellenfelet, működtek azok az elemek, amiket elvárok a csapattól. Mindenki ellen nagyon készülünk, ez most is így volt, tudtuk, hogy a Gerjen hazai pályán komoly meglepetéseket okozott a szezon elején, így minden apró részletet kielemeztünk a kollégákkal, szerintem ez is kellett a sikerhez. A pontrúgásokban most léptünk egyet előre, volt olyan időszak, amikor elég sok gólt kaptunk, illetve nem sikerültek előrefelé a dolgok, ám most két pontrúgásból is gólt tudtunk szerezni, szóval ebben is van javulást, illetve a védekezésben is jobban fejeljük ki a labdákat már meccsek óta. Komoly fegyverténynek tartom, hogy hét gólt rúgtunk, a Gerjen egyáltalán nem lebecsülendő csapat, fognak ők még komoly meglepetéseket okozni.

A szakvezető szerint az is nagyon biztató a folytatásra nézve, hogy az eddigi szép eredmények ellenére is a földön tudnak maradni a csapat tagjai:

– Jó passzban vagyunk most, nagyon jó szellemű a társaság, egyben van a csapat, értelmes, intelligens játékosaink vannak, nem fognak a holdon járni azért, mert nyertünk zsinórban három meccset és idén még veretlenek vagyunk, mindenki a helyén tudja kezelni ezeket a sikereket.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: folytatódik a felkészülés

DSTV: folytatódik a felkészülés

2022. jan. 27.

Bár a DKSE tornászai más-más elképzelésekkel és célkitűzéssel kezdték meg a téli munkát, mindenki a lehető legtöbbet szeretné kihozni a lehetőségeiből. Hangkép.

Szoros sikerrel maradtak az élen

Szoros sikerrel maradtak az élen

2022. jan. 27.

Egy lőtt gól is elég volt a Worm Angels jégkorongozóinak ahhoz, hogy győzelemnek örülhessenek a Szegeden lejátszott OB II-es bajnokin.

Döntetlen Bicskén is

Döntetlen Bicskén is

2022. jan. 27.

Csak a helyzetek kihasználásával volt gondja a Dunaújváros PASE labdarúgóinak a Bicskei TC elleni felkészülési találkozón.

Remek siker és továbbjutás a kupában

Remek siker és továbbjutás a kupában

2022. jan. 26.

Óriásit küzdve aratott 28-26-os győzelmet az MTK elleni kupamérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a sportcsarnokban ma délután.

Könnyed győzelemmel maradtak az élen

Könnyed győzelemmel maradtak az élen

2022. jan. 26.

Minden harmadot megnyerve aratott ötgólos sikert legutóbbi bajnoki mérkőzésén az Angels női jégkorong csapata.

Kupafeladatok előtt a Kohász

Kupafeladatok előtt a Kohász

2022. jan. 26.

Még mindig nem teljes kerettel, de a továbbjutás reményében várja az MTK elleni hazai kupameccset a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt női együttese.

Nagy csaták a grundbirkózásban

Nagy csaták a grundbirkózásban

2022. jan. 25.

Két korosztályban, összesen tizennyolc csapat vett részt a grundbirkózók Országos Elődöntőjének mezőfalvi megméretésén.