Két sima, egy fordított

spigott - 2021. október 14. 17:31

A Dunaújváros PASE U19-es és U16-os labdarúgói is négygólos sikerrel zárták legutóbbi találkozójukat a korosztályos bajnokságokban.

Kép forrása: DPASE

Három összecsapáson is pályára léptek a Dunaújváros PASE utánpótlás korú labdarúgói a közelmúltban. A regionális pontvadászatban szereplő U19-es együttes a Siófok gárdáját látta vendégül a pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen, s a közelmúlt mérkőzéseihez képest viszonylag szoros meccset játszott vetélytársával. Ez persze nem jelentett azt, hogy a mieinknek nagyon meg kellett volna izzadnia, mert az első félidei 1-0-s fórt követően további három góllal szomorították vetélytársukat, s végül 4-0-s győzelmet arattak, így hét fordulót követően hét sikerrel, 65-0-s gólkülönbséggel állnak a tabella élén.

Az országos bajnokságban induló U17-es gárda számára nem alakult ilyen szépen a hétvége, mert a tabella ötödik helyén álló Budai FC már az első felvonás után 3-0-ra vezetett a vidámparki műfüvesen megrendezett találkozón, s mivel a vendégek a második etapban is rúgtak egy gólt, így magabiztos, 4-0-s győzelemmel vitték el a pontokat a továbbra is sereghajtó dunaújvárosiak otthonából.

Az U19-esekhez hasonlóan a regionális ligában szereplő U16-osok idegenben, Balatonlellén húztak szerelést, s ugyan a 12. percben már 1-2-es hátrányban voltak, a folytatásban magukhoz ragadták a kezdeményezést, s gyorsan fordítottak, majd újabb három gólt szerezve arattak 6-2-es győzelmet, amivel megerősítették első helyüket a bajnoki táblázaton.

Eredmények, gólszerzőink

U19-es regionális bajnokság
DPASE – Siófok 4-0
(1-0)
Gólszerzőink: Fazekas 1, Stampfel 1, Ságodi 1, Pável 1.

U17-es országos bajnokság
DPASE – Budai FC SE 0-4
(0-3)

U16-os regionális bajnokság
Balatonlelle – DPASE 2-6
(2-4)
Gólszerzőink: Dankó 2, Demeter 2, Horváth, 1, Kozma 1.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: folytatódik a felkészülés

DSTV: folytatódik a felkészülés

2022. jan. 27.

Bár a DKSE tornászai más-más elképzelésekkel és célkitűzéssel kezdték meg a téli munkát, mindenki a lehető legtöbbet szeretné kihozni a lehetőségeiből. Hangkép.

Szoros sikerrel maradtak az élen

Szoros sikerrel maradtak az élen

2022. jan. 27.

Egy lőtt gól is elég volt a Worm Angels jégkorongozóinak ahhoz, hogy győzelemnek örülhessenek a Szegeden lejátszott OB II-es bajnokin.

Döntetlen Bicskén is

Döntetlen Bicskén is

2022. jan. 27.

Csak a helyzetek kihasználásával volt gondja a Dunaújváros PASE labdarúgóinak a Bicskei TC elleni felkészülési találkozón.

Remek siker és továbbjutás a kupában

Remek siker és továbbjutás a kupában

2022. jan. 26.

Óriásit küzdve aratott 28-26-os győzelmet az MTK elleni kupamérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a sportcsarnokban ma délután.

Könnyed győzelemmel maradtak az élen

Könnyed győzelemmel maradtak az élen

2022. jan. 26.

Minden harmadot megnyerve aratott ötgólos sikert legutóbbi bajnoki mérkőzésén az Angels női jégkorong csapata.

Kupafeladatok előtt a Kohász

Kupafeladatok előtt a Kohász

2022. jan. 26.

Még mindig nem teljes kerettel, de a továbbjutás reményében várja az MTK elleni hazai kupameccset a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt női együttese.

Nagy csaták a grundbirkózásban

Nagy csaták a grundbirkózásban

2022. jan. 25.

Két korosztályban, összesen tizennyolc csapat vett részt a grundbirkózók Országos Elődöntőjének mezőfalvi megméretésén.