Két sima, egy fordított

spigott - 2021. október 14. 17:31

A Dunaújváros PASE U19-es és U16-os labdarúgói is négygólos sikerrel zárták legutóbbi találkozójukat a korosztályos bajnokságokban.

Kép forrása: DPASE

Három összecsapáson is pályára léptek a Dunaújváros PASE utánpótlás korú labdarúgói a közelmúltban. A regionális pontvadászatban szereplő U19-es együttes a Siófok gárdáját látta vendégül a pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen, s a közelmúlt mérkőzéseihez képest viszonylag szoros meccset játszott vetélytársával. Ez persze nem jelentett azt, hogy a mieinknek nagyon meg kellett volna izzadnia, mert az első félidei 1-0-s fórt követően további három góllal szomorították vetélytársukat, s végül 4-0-s győzelmet arattak, így hét fordulót követően hét sikerrel, 65-0-s gólkülönbséggel állnak a tabella élén.

Az országos bajnokságban induló U17-es gárda számára nem alakult ilyen szépen a hétvége, mert a tabella ötödik helyén álló Budai FC már az első felvonás után 3-0-ra vezetett a vidámparki műfüvesen megrendezett találkozón, s mivel a vendégek a második etapban is rúgtak egy gólt, így magabiztos, 4-0-s győzelemmel vitték el a pontokat a továbbra is sereghajtó dunaújvárosiak otthonából.

Az U19-esekhez hasonlóan a regionális ligában szereplő U16-osok idegenben, Balatonlellén húztak szerelést, s ugyan a 12. percben már 1-2-es hátrányban voltak, a folytatásban magukhoz ragadták a kezdeményezést, s gyorsan fordítottak, majd újabb három gólt szerezve arattak 6-2-es győzelmet, amivel megerősítették első helyüket a bajnoki táblázaton.

Eredmények, gólszerzőink

U19-es regionális bajnokság
DPASE – Siófok 4-0
(1-0)
Gólszerzőink: Fazekas 1, Stampfel 1, Ságodi 1, Pável 1.

U17-es országos bajnokság
DPASE – Budai FC SE 0-4
(0-3)

U16-os regionális bajnokság
Balatonlelle – DPASE 2-6
(2-4)
Gólszerzőink: Dankó 2, Demeter 2, Horváth, 1, Kozma 1.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.