Nincs már nyeretlen az élvonalban

spigott - 2021. október 9. 13:20

Megszerezte első sikerét a kispályás labdarúgók MezDepo I. osztályában a Szil-Ker Ablak együttese is.

Kép. DO-archív

Két találkozóval folytatódott és fejeződött is be a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának hatodik fordulója csütörtökön este. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken előbb a Hardferr Bau és a Dunaferr gárdái vívtak egymással kiélezett, nagy csatát, melynek első félidejében mindkét csapat egy-egy alkalommal talált kapuba, míg a fordulást követően ezt csak a Dunaferr tudta újra megtenni, így 2-1-es győzelmének köszönhetően feljött a bajnoki tabella második helyére.

A forduló zárómeccsén az ötödik helyezett Ködi Generál Kft., illetve a sereghajtó Szil-Ker Ablak játékosai néztek egymással farkasszemet, s némi meglepetésre utóbbi kétszer is vezetést tudott szerezni az első felvonásban sőt, a fordulást követően szerzett harmadik találatával már kétgólos előnynek örülhetett. A Ködi igyekezett mindent elkövetni a felzárkózásért, ám hiába nyerte meg az utolsó húsz percet 2-1-re, végül az eddig pont nélkül álló "ablakosok" örülhettek a 4-3-as győzelemnek.

Eredmények, MezDepo I. osztály
Hardferr Bau Kft. – Dunaferr 1-2 (1-1)
Ködi Generál Kft. – Szil-Ker Ablak 3-4 (1-2)

A MezDepo I. osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 13 pont, 2. Dunaferr 10 pont, 3. Fejó Therm Kft. 10 pont, 4. SZP-Asztalos SE 4 pont, 5. Ködi Generál Kft. 4 pont, 6. Hardferr Bau Kft. 3 pont, 7. Szil-Ker Ablak 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Véget ért a Dunaújváros Kupa

Véget ért a Dunaújváros Kupa

2022. júl. 01.

A Jóbarátok gárdája nyerte az idei Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat küzdelmeit, miután a döntőben háromgólos sikert aratott az APR-Tech FC ellen.

Éremért játszhatnak a kézilabdázók

Éremért játszhatnak a kézilabdázók

2022. júl. 01.

Szoros első félidő után magabiztos, 31-26-os győzelmet aratott a dánok elleni világbajnoki negyeddöntőben a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar U20-as női kézilabda válogatott.

Vb-döntős a magyar válogatott

Vb-döntős a magyar válogatott

2022. júl. 01.

Óriási csatában aratott 13-12-es győzelmet a magyar női vízilabda válogatott a hollandok ellen a budapesti világbajnokság elődöntőjében.

Nyikos Veronika Európa-bajnok!

Nyikos Veronika Európa-bajnok!

2022. júl. 01.

Remek mérkőzésen aratott 6-2-es győzelmet az U20-as Európa-bajnokság döntőjében Nyikos Veronika, a DKSE kiváló birkózója.

DSTV: nyári táborban a hokisok

DSTV: nyári táborban a hokisok

2022. jún. 30.

Több korosztály számára rendezik meg nyári táborukat idén is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. Hangkép.

Továbbra is hibátlanul a vb-n

Továbbra is hibátlanul a vb-n

2022. jún. 30.

Középdöntős csoportját is megnyerte a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar U20-as női kézilabda válogatott a korosztályos világbajnokságon.

Nyikos Veronika Eb-aranyért küzdhet

Nyikos Veronika Eb-aranyért küzdhet

2022. jún. 30.

Kétszer is hátrányból fordítva aratott győzelmet, s jutott be az U20-as Európa-bajnokság döntőjébe a DKSE tehetséges birkózója, Nyikos Veronika.