Rangadó előtt a DPASE

spigott - 2021. október 20. 7:30

A tabellán második Makó otthonában lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának hétközi fordulójában.

Főoldali és belső kép forrása: DO-archív

Hiába játszott a mérkőzés nagy részében veszélyesebben, s alakított ki több helyzetet is, a kapuk előtt pontosabb Balassagyarmat megfosztotta bajnoki veretlenségétől a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatát a mögöttünk hagyott hétvégén. A szezon első vereségét követően sem búslakodhatott azonban sokáig Varga Balázs együttese, ugyanis ma már újabb komoly feladat vár focistáinkra, akik a Makó otthonában lépnek pályára az NB III Közép Csoportjának 13. fordulójában délután egy órától.

Együttesünk mai vetélytársa újonc a ligában, ám ez egyáltalán nem látszik meg idei teljesítményén, ugyanis az első a makói alakulat tizenegy fordulón keresztül vezette a harmadosztály küzdelmeit, s csak az előző fordulóban elért ceglédi döntetlenjével adta át első helyét a Kozármisleny gárdájának.

Siha Zsolt együttese jelenleg kettő ponttal előzi meg a mieinket a bajnoki táblázaton, így mindkét gárda számára kiemelten fontos a mai összecsapás, mely előtt Pálinkás András, a Dunaújváros PASE csapatának kapusedzője egyértelműen bizakodó, s mint azt érdeklődésünkre elmondta, biztos abban, hogy a Balassagyarmat elleni hazai vereség csak ideiglenesen törte meg a mieink lendületét, s a csapat egyértelműen képes arra, hogy elhozza a három pontot Makóról is.

A rovat további hírei: Sport

Peking 2022: doppingügyek, jogi viták rendezése helyben

Peking 2022: doppingügyek, jogi viták rendezése helyben

2022. jan. 22.

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS)  Pekingbe telepített két ideiglenes részleget fog működtetni a februári téli olimpia teljes ideje alatt, hogy helyben rendezze a felmerülő dopping- és jogi ügyeket.

Idegenben javíthat a DFVE

Idegenben javíthat a DFVE

2022. jan. 22.

A tabellán utolsó előtti Tatabánya vendégeként folytatja a bajnoki küzdelmeket a DFVE felnőtt női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

DSTV: készülnek a kajak-kenusok

DSTV: készülnek a kajak-kenusok

2022. jan. 21.

A dunaújvárosi kajak-kenusok tavaly novemberben kezdték meg a téli felkészülést, és a sportolók egytől-egyig a fejlődés reményében vágtak bele az edzésekbe. Hangkép.

Kihirdették a magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatot

Kihirdették a magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatot

2022. jan. 21.

Az éremszerzési esélyek miatt védettséget élvező Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Krueger John-Henry és Jászapáti Petra mellett Nógrádi Bence, Varnyú Alex és Kónya Zsófia került a februári, pekingi téli olimpián szereplő magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatba.

Jégpályák Éjszakája Dunaújvárosban is

Jégpályák Éjszakája Dunaújvárosban is

2022. jan. 21.

A helyi jégcsarnok is várja a korcsolyázás és a jeges kihívások kedvelőit a Jégpályák Éjszakáján, szombaton délután fél öttől egészen este tizenegy óráig.

Egy ide, egy oda

Egy ide, egy oda

2022. jan. 20.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülői simán nyertek, míg az ifik szoros meccsen vereséget szenvedtek a Győr elleni korosztályos bajnoki találkozón.

Szoros vereség a címvédőtől

Szoros vereség a címvédőtől

2022. jan. 20.

Minden harmadban egy gólt kapva szenvedett vereséget a KMH elleni fővárosi rangadón a Worm Angels jégkorong csapata.