Rangadó előtt a DPASE

spigott - 2021. október 20. 7:30

A tabellán második Makó otthonában lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának hétközi fordulójában.

Főoldali és belső kép forrása: DO-archív

Hiába játszott a mérkőzés nagy részében veszélyesebben, s alakított ki több helyzetet is, a kapuk előtt pontosabb Balassagyarmat megfosztotta bajnoki veretlenségétől a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatát a mögöttünk hagyott hétvégén. A szezon első vereségét követően sem búslakodhatott azonban sokáig Varga Balázs együttese, ugyanis ma már újabb komoly feladat vár focistáinkra, akik a Makó otthonában lépnek pályára az NB III Közép Csoportjának 13. fordulójában délután egy órától.

Együttesünk mai vetélytársa újonc a ligában, ám ez egyáltalán nem látszik meg idei teljesítményén, ugyanis az első a makói alakulat tizenegy fordulón keresztül vezette a harmadosztály küzdelmeit, s csak az előző fordulóban elért ceglédi döntetlenjével adta át első helyét a Kozármisleny gárdájának.

Siha Zsolt együttese jelenleg kettő ponttal előzi meg a mieinket a bajnoki táblázaton, így mindkét gárda számára kiemelten fontos a mai összecsapás, mely előtt Pálinkás András, a Dunaújváros PASE csapatának kapusedzője egyértelműen bizakodó, s mint azt érdeklődésünkre elmondta, biztos abban, hogy a Balassagyarmat elleni hazai vereség csak ideiglenesen törte meg a mieink lendületét, s a csapat egyértelműen képes arra, hogy elhozza a három pontot Makóról is.

A rovat további hírei: Sport

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

2022. okt. 01.

Jól szerepeltek a DKSE versenyzői a Szombathelyen megrendezett Challenge Világkupa szerenkénti döntőinek mai programjában.

A bajnok érkezik

A bajnok érkezik

2022. okt. 01.

A Ferencváros elleni hazai találkozón korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák hokisai az Erste Ligában vasárnap délután öt órától.

Rangadó vár a focistákra

Rangadó vár a focistákra

2022. okt. 01.

A negyedik helyezett ESMTK vendégeként folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután három órától.

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

2022. okt. 01.

Mayer Gréta három, Makovits Mirtill és Makai Lilla egy-egy szeren jutott döntőbe a szombathelyi Challenge Világkupa szombati selejtezőjéből.

DSTV: sportnap az egyetemen

DSTV: sportnap az egyetemen

2022. szep. 30.

Szórakoztató elfoglaltságokat felvonultató sportnapot szervezett a Hallgatói Önkormányzat a Dunaújvárosi Egyetemen. Ennek részeként a hallgatók kipróbálhatták magukat futsalban, de volt lehetőség csocsózásra, asztaliteniszezésre és „sörpongra” is. Hangkép.

Kinyitották a gólzsák száját

Kinyitották a gólzsák száját

2022. szep. 30.

Nem volt hiány az izgalmakból a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában a sorozat újabb fordulójának utolsó mérkőzésein.

Sima meccsek kispályán

Sima meccsek kispályán

2022. szep. 29.

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.