Rangadót nyert a Karmacsi

spigott - 2021. október 2. 7:30

A négy gólt szerző Rábold Richárd volt a címvédő hőse a Dunaferr elleni csatában a városi kispályás labdarúgó bajnokság élvonalában.

Kép: DO-archív

A városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályában egy, míg a Campus osztályban kettő összecsapással folytatódott a sorozatok újabb fordulója a mögöttünk hagyott napokban.
Az élvonalban igazi rangadót rendeztek, melyen a Dunaferr és a Karmacsi Autó FC mérte össze egymással erejét, s vívott egymással óriási csatát. A találkozót a Dunaferr kezdte jobban, ám hiába szerzett korán vezetést, a Karmacsi gyorsan fordított, s az első felvonás végén a címvédő állt közelebb a sikerhez. A térfélcserét követően sikerült ugyan egalizálnia a Dunaferrnek, ám a hajrát a Karmacsi bírta jobban, mely a végül négy találatig jutó Rábold Richárdnak köszönhetően 6-3-as sikert aratott, amivel pontszámban beérte a listavezető Fejó-Therm gárdáját.

A Campus osztály pénteki fordulójában előbb a Fast Fox csapata mérette meg magát az Irapuato ellen, s remek első félidei játékának köszönhetően 5-0-s győzelmet aratott, megszerezve ezzel második sikerét is a bajnokságban. Ennél is nagyobb különbséget hozott az éllovas Maradék és a sereghajtó B.T. Mirage meccse, melyen a favorit tizenöt góllal szomorította ellenfelét, s újabb sikerének köszönhetően már öt ponttal vezeti a bajnoki tabellát.

Eredmények

MezDepo I. osztály
Dunaferr – Karmacsi Autó FC 3-6 (2-3)

A MezDepo I. osztály állása: 1. Fejó-Therm Kft. 10 pont, 2. Karmacsi Autó FC 10 pont, 3. Dunaferr 7 pont, 4. SZP-Asztalos SE 4 pont, 5. Ködi Generál Kft. 4 pont, 6. Hardferr Bau Kft. 3 pont, 7. Szil-Ker Ablak 0 pont.

Campus II. osztály
Fast Fox – Irapuato 5-0 (4-0)
B.T. Mirage – Maradék 2-15 (1-5)

A Campus II. osztály állása: 1. Maradék 15 pont, 2. Varázs Kép 10 pont, 3. Multisteel Hungary 9 pont, 4. PW-Shield Kft. 8 pont, 5. Tízpróbások 7 pont, 6. Gyalog Galopp 7 pont, 7. Fast Fox 7 pont, 8. FC APR-Tech 4 pont, 9. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 10. Irapuato 0 pont, 11. B.T. Mirage 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Véget ért a Dunaújváros Kupa

Véget ért a Dunaújváros Kupa

2022. júl. 01.

A Jóbarátok gárdája nyerte az idei Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat küzdelmeit, miután a döntőben háromgólos sikert aratott az APR-Tech FC ellen.

Éremért játszhatnak a kézilabdázók

Éremért játszhatnak a kézilabdázók

2022. júl. 01.

Szoros első félidő után magabiztos, 31-26-os győzelmet aratott a dánok elleni világbajnoki negyeddöntőben a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar U20-as női kézilabda válogatott.

Vb-döntős a magyar válogatott

Vb-döntős a magyar válogatott

2022. júl. 01.

Óriási csatában aratott 13-12-es győzelmet a magyar női vízilabda válogatott a hollandok ellen a budapesti világbajnokság elődöntőjében.

Nyikos Veronika Európa-bajnok!

Nyikos Veronika Európa-bajnok!

2022. júl. 01.

Remek mérkőzésen aratott 6-2-es győzelmet az U20-as Európa-bajnokság döntőjében Nyikos Veronika, a DKSE kiváló birkózója.

DSTV: nyári táborban a hokisok

DSTV: nyári táborban a hokisok

2022. jún. 30.

Több korosztály számára rendezik meg nyári táborukat idén is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. Hangkép.

Továbbra is hibátlanul a vb-n

Továbbra is hibátlanul a vb-n

2022. jún. 30.

Középdöntős csoportját is megnyerte a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar U20-as női kézilabda válogatott a korosztályos világbajnokságon.

Nyikos Veronika Eb-aranyért küzdhet

Nyikos Veronika Eb-aranyért küzdhet

2022. jún. 30.

Kétszer is hátrányból fordítva aratott győzelmet, s jutott be az U20-as Európa-bajnokság döntőjébe a DKSE tehetséges birkózója, Nyikos Veronika.