Átgázoltak a Polipokon

spigott - 2022. január 10. 17:18

Tizenkét gólos győzelemmel erősítette meg vezető helyét az U25-ös bajnokság B csoportjában Angels női jégkorong csapata.

A Jégvirágok elleni hosszabbításos sikert követően újra hazai környezetben korcsolyázott jégre az Angels női jégkorong csapata, mely a Tatabányai Polipok elleni találkozóval folytatta az U25-ös pontvadászat küzdelmeit szombaton délután negyed háromtól.

Győri Tamás együttese toronymagas esélyesként vágott neki az összecsapásnak, s már a 7. percben megszerezte a vezetést Kováts Andrea révén, s mivel az első harmadban még Lukács Anna, Balogh Rebeka, valamint Jakab Flóra is bevette a tatabányai ketrecet, gyakorlatilag a 18. percre eldőlt a három pont sorsa (4-0).

Az Angyalok tetemes előnyük ellenére sem vettek vissza a tempóból, s a második felvonásban újabb négy góllal szomorították ellenfelüket, így a második etap végére már tényleg csak az lehetett a kérdéses, hogy milyen arányban nyerik a szezon hetedik összecsapását (8-0).

Végh Zoltán felvételei

A harmadik felvonásban hat perc alatt újabb három találatnak örülhettek a mieink, s bár 11-0 után betaláltak a vendégek is, a hajrában még kétszer villant a Győri-csapat, mely végül kiütéses, 13-1-es győzelemmel szerezte meg a három pontot, így hét meccset követően hét győzelemmel áll az U25-ös bajnokság B csoportjának élén.

Angels - Tatabányai Polipok 13-1 (4-0, 4-0, 5-1)

Angels: Müller - Gubits (1), Jakab 1 (1), Cselényi 3 (2), Dávidházi 1 (1), Kováts 1 (4) - Balogh 1 (1), Portik 1 (1), Czeilinger, Palkó, Szilágyi 3 - Csányi M., Vinkler 1, Barna, Kovács J., Lukács 1 - Csányi G., Kovács K., Horváth, Iván-Zombori, Vidák. Edző: Győri Tamás.

A rovat további hírei: Sport

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

2022. okt. 01.

Jól szerepeltek a DKSE versenyzői a Szombathelyen megrendezett Challenge Világkupa szerenkénti döntőinek mai programjában.

A bajnok érkezik

A bajnok érkezik

2022. okt. 01.

A Ferencváros elleni hazai találkozón korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák hokisai az Erste Ligában vasárnap délután öt órától.

Rangadó vár a focistákra

Rangadó vár a focistákra

2022. okt. 01.

A negyedik helyezett ESMTK vendégeként folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután három órától.

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

2022. okt. 01.

Mayer Gréta három, Makovits Mirtill és Makai Lilla egy-egy szeren jutott döntőbe a szombathelyi Challenge Világkupa szombati selejtezőjéből.

DSTV: sportnap az egyetemen

DSTV: sportnap az egyetemen

2022. szep. 30.

Szórakoztató elfoglaltságokat felvonultató sportnapot szervezett a Hallgatói Önkormányzat a Dunaújvárosi Egyetemen. Ennek részeként a hallgatók kipróbálhatták magukat futsalban, de volt lehetőség csocsózásra, asztaliteniszezésre és „sörpongra” is. Hangkép.

Kinyitották a gólzsák száját

Kinyitották a gólzsák száját

2022. szep. 30.

Nem volt hiány az izgalmakból a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában a sorozat újabb fordulójának utolsó mérkőzésein.

Sima meccsek kispályán

Sima meccsek kispályán

2022. szep. 29.

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.