Átgázoltak a Polipokon

spigott - 2022. január 10. 17:18

Tizenkét gólos győzelemmel erősítette meg vezető helyét az U25-ös bajnokság B csoportjában Angels női jégkorong csapata.

A Jégvirágok elleni hosszabbításos sikert követően újra hazai környezetben korcsolyázott jégre az Angels női jégkorong csapata, mely a Tatabányai Polipok elleni találkozóval folytatta az U25-ös pontvadászat küzdelmeit szombaton délután negyed háromtól.

Győri Tamás együttese toronymagas esélyesként vágott neki az összecsapásnak, s már a 7. percben megszerezte a vezetést Kováts Andrea révén, s mivel az első harmadban még Lukács Anna, Balogh Rebeka, valamint Jakab Flóra is bevette a tatabányai ketrecet, gyakorlatilag a 18. percre eldőlt a három pont sorsa (4-0).

Az Angyalok tetemes előnyük ellenére sem vettek vissza a tempóból, s a második felvonásban újabb négy góllal szomorították ellenfelüket, így a második etap végére már tényleg csak az lehetett a kérdéses, hogy milyen arányban nyerik a szezon hetedik összecsapását (8-0).

Végh Zoltán felvételei

A harmadik felvonásban hat perc alatt újabb három találatnak örülhettek a mieink, s bár 11-0 után betaláltak a vendégek is, a hajrában még kétszer villant a Győri-csapat, mely végül kiütéses, 13-1-es győzelemmel szerezte meg a három pontot, így hét meccset követően hét győzelemmel áll az U25-ös bajnokság B csoportjának élén.

Angels - Tatabányai Polipok 13-1 (4-0, 4-0, 5-1)

Angels: Müller - Gubits (1), Jakab 1 (1), Cselényi 3 (2), Dávidházi 1 (1), Kováts 1 (4) - Balogh 1 (1), Portik 1 (1), Czeilinger, Palkó, Szilágyi 3 - Csányi M., Vinkler 1, Barna, Kovács J., Lukács 1 - Csányi G., Kovács K., Horváth, Iván-Zombori, Vidák. Edző: Győri Tamás.

A rovat további hírei: Sport

Peking 2022: doppingügyek, jogi viták rendezése helyben

Peking 2022: doppingügyek, jogi viták rendezése helyben

2022. jan. 22.

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS)  Pekingbe telepített két ideiglenes részleget fog működtetni a februári téli olimpia teljes ideje alatt, hogy helyben rendezze a felmerülő dopping- és jogi ügyeket.

Idegenben javíthat a DFVE

Idegenben javíthat a DFVE

2022. jan. 22.

A tabellán utolsó előtti Tatabánya vendégeként folytatja a bajnoki küzdelmeket a DFVE felnőtt női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

DSTV: készülnek a kajak-kenusok

DSTV: készülnek a kajak-kenusok

2022. jan. 21.

A dunaújvárosi kajak-kenusok tavaly novemberben kezdték meg a téli felkészülést, és a sportolók egytől-egyig a fejlődés reményében vágtak bele az edzésekbe. Hangkép.

Kihirdették a magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatot

Kihirdették a magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatot

2022. jan. 21.

Az éremszerzési esélyek miatt védettséget élvező Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Krueger John-Henry és Jászapáti Petra mellett Nógrádi Bence, Varnyú Alex és Kónya Zsófia került a februári, pekingi téli olimpián szereplő magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatba.

Jégpályák Éjszakája Dunaújvárosban is

Jégpályák Éjszakája Dunaújvárosban is

2022. jan. 21.

A helyi jégcsarnok is várja a korcsolyázás és a jeges kihívások kedvelőit a Jégpályák Éjszakáján, szombaton délután fél öttől egészen este tizenegy óráig.

Egy ide, egy oda

Egy ide, egy oda

2022. jan. 20.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülői simán nyertek, míg az ifik szoros meccsen vereséget szenvedtek a Győr elleni korosztályos bajnoki találkozón.

Szoros vereség a címvédőtől

Szoros vereség a címvédőtől

2022. jan. 20.

Minden harmadban egy gólt kapva szenvedett vereséget a KMH elleni fővárosi rangadón a Worm Angels jégkorong csapata.