Eredményes évnyitó

spigott - 2022. január 18. 17:04

Összesen nyolc éremmel zárták az Enying VSE birkózói az Érden megrendezett nemzetközi utánpótlás viadalt.

Főoldali és belső kép: DO-archív

Az Érd Kupa elnevezésű Nemzetközi Lakatos Gábor emlékversenyen vettek részt a DKSE enyingi fiókegyesületének fiatal birkózói január 15-én. A rangos megméretésre közel ötszáz versenyző nevezett, s a mezőny erejére jellemző, hogy volt olyan súlycsoport, melyben negyvennégy (!) ifjú tehetség mérte össze egymással erejét. A versenyt hét szőnyegen rendezték meg, s az Enying VSE-ből tizenhárom birkózó mérette meg magát a viadalon, méghozzá igen eredményesen, mert több pontszerző helyezés mellett összesen nyolc éremnek örülhettek.

Aranyérmet szerzett a diák I-es korcsoportban Pudelka Viktor (+69 kg) és Bocskai Botond (69 kg), a 2. helyen végzett diák II-es korcsoportban Kató Barnabás (23 kg), illetve a gyermek II. korcsoportban induló Papp Ábel (26 kg) is. A dobogó harmadik fokára állhatott fel a gyermek II-es korosztályban Erdősi Krisztofer (24 kg), a diák II-es korcsoportban Bíró Gergő (31 kg) és Rafael Krisztián (26 kg), valamint gyermek II. korosztályban Aladics Jázmin (23 kg).

Pontszerző lett 5. hellyel a diák II. korcsoportban Papp Áron (42 kg) és Pavelka Levente (38 kg), ugyanakkor nem jutott be a legjobb hat közé Pudelka Alexa, Ferencz Noémi és Kovács Kornél sem.
A remek eredményeket és versenyőzi teljesítményét érthetően elégedetten értékelte Piros Tibor edző is. – Bátran, harcosan birkóztak a gyerekek. A kiesők is becsületesen küzdöttek, senkire nem lehetett panasz. A verseny kiváló erőfelmérő volt a területi bajnokságok előtt, melyen a fiataloknak ki kell harcolni az országos döntőbe jutást.

A rovat további hírei: Sport

Finn kapus az első érkező

Finn kapus az első érkező

2022. máj. 18.

A finn Juuso Karna a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak U21-es és felnőtt együttesében is szerepet kaphat a 2022/2023-as szezonban.

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

2022. máj. 18.

Nagy sikerű, kiváló hangulatú háziversenyt szerveztek a DKSE úszói a szakosztály ifjú versenyzőinek részére. A viadalon száznál is több kisgyermek vett részt, akik az általuk választott úszásnemben álltak rajthoz – végül pedig mindenki ajándékot kapott. Hangkép.

Megvan a Campus bajnoka is

Megvan a Campus bajnoka is

2022. máj. 18.

Mivel legnagyobb vetélytársa kikapott, játék nélkül nyerte meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályát a Maradék együttese kedden este.

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

2022. máj. 18.

Egy arany- és egy bronzérem mellett több értékes helyezéssel zárták a Vidék Bajnokság küzdelmeit a DKSE gyermek és serdülő fiú tornászai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Eredményes felmérő

Eredményes felmérő

2022. máj. 17.

Jó hangulatban vívhattak egymással remek meccseket a DKSE és fiókszakosztályainak birkózói a Mezőfalván megrendezett háziversenyen.

Újra címvédés az élvonalban

Újra címvédés az élvonalban

2022. máj. 17.

Játszott mérkőzés nélkül hódította el a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának aranyérmét a Karmacsi Autó FC együttese hétfőn este.

Együtt marad a Kohász csapatának magja

Együtt marad a Kohász csapatának magja

2022. máj. 17.

Több kulcsjátékosával is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.