Könnyed győzelemmel maradtak az élen

spigott - 2022. január 26. 12:30

Minden harmadot megnyerve aratott ötgólos sikert legutóbbi bajnoki mérkőzésén az Angels női jégkorong csapata.

Kép: archív felvétel

A tabella ötödik helyén álló Rampage Womens Hockey elleni hazai összecsapással folytatta az U25-ös bajnokság B csoportjának küzdelmeit az éllovas Angels női jégkorong csapata a mögöttünk hagyott hétvégén.

Bár Győri Tamás együttese számára nem a legjobban kezdődött a találkozó, hiszen a vendégek már a 4. percben megszerezték a vezetést, a folytatásra egyre komolyabb fölénybe kerülő házigazdák a 18. percben Vincze Petra góljával előbb egalizáltak, majd a szünet előtt nem sokkal Herku Mónika emberelőnyös találatával már a fórt is magukhoz ragadták (2-1). A második felvonás egyértelműen az Angyalokról szólt, s mivel Cselényi Viktória duplája után Kováts Andrea is bevette a vendégek ketrecét, így túl sok izgalmat már nem tartogatott a meccs utolsó húsz perce (5-1).

Melyben már óriási fölényben játszottak jégkorongozóink, s bár helyzeteikkel nem éltek olyan jól, mint korábban, Cselényi harmadik találatával így is növelni tudták előnyüket (6-1). bár a veszprémiek a hajrához közeledve szépíteni tudtak az álláson, erre is volt válasza együttesünknek, mely Herku második góljával alakította ki a 7-2-es dunaújvárosi sikert jelentő végeredményt, aminek köszönhetően az Angels gárdája továbbra is vezeti az U25-ös pontvadászat B csoportjának tabelláját.

Angels - Rampage Womens Hockey 7-2 (2-1, 3-0, 2-1)

Angels: Fejér (Müller) - Gubits (1), Jakab, Cselényi 3, Kováts 1 (1), Szilágyi - Balogh (1), Palkó (1), Herku 2 (2), Lukács (1), Vincze 1 - Horváth, Kovács. Edző: Győri Tamás.

A rovat további hírei: Sport

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.