Könnyed győzelemmel maradtak az élen

spigott - 2022. január 26. 12:30

Minden harmadot megnyerve aratott ötgólos sikert legutóbbi bajnoki mérkőzésén az Angels női jégkorong csapata.

Kép: archív felvétel

A tabella ötödik helyén álló Rampage Womens Hockey elleni hazai összecsapással folytatta az U25-ös bajnokság B csoportjának küzdelmeit az éllovas Angels női jégkorong csapata a mögöttünk hagyott hétvégén.

Bár Győri Tamás együttese számára nem a legjobban kezdődött a találkozó, hiszen a vendégek már a 4. percben megszerezték a vezetést, a folytatásra egyre komolyabb fölénybe kerülő házigazdák a 18. percben Vincze Petra góljával előbb egalizáltak, majd a szünet előtt nem sokkal Herku Mónika emberelőnyös találatával már a fórt is magukhoz ragadták (2-1). A második felvonás egyértelműen az Angyalokról szólt, s mivel Cselényi Viktória duplája után Kováts Andrea is bevette a vendégek ketrecét, így túl sok izgalmat már nem tartogatott a meccs utolsó húsz perce (5-1).

Melyben már óriási fölényben játszottak jégkorongozóink, s bár helyzeteikkel nem éltek olyan jól, mint korábban, Cselényi harmadik találatával így is növelni tudták előnyüket (6-1). bár a veszprémiek a hajrához közeledve szépíteni tudtak az álláson, erre is volt válasza együttesünknek, mely Herku második góljával alakította ki a 7-2-es dunaújvárosi sikert jelentő végeredményt, aminek köszönhetően az Angels gárdája továbbra is vezeti az U25-ös pontvadászat B csoportjának tabelláját.

Angels - Rampage Womens Hockey 7-2 (2-1, 3-0, 2-1)

Angels: Fejér (Müller) - Gubits (1), Jakab, Cselényi 3, Kováts 1 (1), Szilágyi - Balogh (1), Palkó (1), Herku 2 (2), Lukács (1), Vincze 1 - Horváth, Kovács. Edző: Győri Tamás.

A rovat további hírei: Sport

Finn kapus az első érkező

Finn kapus az első érkező

2022. máj. 18.

A finn Juuso Karna a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak U21-es és felnőtt együttesében is szerepet kaphat a 2022/2023-as szezonban.

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

2022. máj. 18.

Nagy sikerű, kiváló hangulatú háziversenyt szerveztek a DKSE úszói a szakosztály ifjú versenyzőinek részére. A viadalon száznál is több kisgyermek vett részt, akik az általuk választott úszásnemben álltak rajthoz – végül pedig mindenki ajándékot kapott. Hangkép.

Megvan a Campus bajnoka is

Megvan a Campus bajnoka is

2022. máj. 18.

Mivel legnagyobb vetélytársa kikapott, játék nélkül nyerte meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályát a Maradék együttese kedden este.

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

2022. máj. 18.

Egy arany- és egy bronzérem mellett több értékes helyezéssel zárták a Vidék Bajnokság küzdelmeit a DKSE gyermek és serdülő fiú tornászai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Eredményes felmérő

Eredményes felmérő

2022. máj. 17.

Jó hangulatban vívhattak egymással remek meccseket a DKSE és fiókszakosztályainak birkózói a Mezőfalván megrendezett háziversenyen.

Újra címvédés az élvonalban

Újra címvédés az élvonalban

2022. máj. 17.

Játszott mérkőzés nélkül hódította el a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának aranyérmét a Karmacsi Autó FC együttese hétfőn este.

Együtt marad a Kohász csapatának magja

Együtt marad a Kohász csapatának magja

2022. máj. 17.

Több kulcsjátékosával is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.