Kötelező a győzelem

spigott - 2022. január 14. 10:51

A sereghajtó Győr ellen játssza idei első bajnoki mérkőzését a DFVE felnőtt női vízilabda csapata szombaton délelőtt tizenegy órától.

Kép: DO-archív

Közel egy hónapja, a Magyar Kupa nem túl szép emlékű döntőjében ugrott utoljára medencébe tétmeccsen a DFVE felnőtt női vízilabda csapata. A finálé után pár nap pihenőt kaptak a játékosok, ám ezt követően újra beleálltak a munkába, ugyanis bőven akad még feladata a csapatnak a szezon hátralévő részében, mely a bajnokságban és a nemzetközi kupában is komoly kihívásokat tartogat vízilabdázóink számára.

Igaz ez még úgy is, hogy az év első bajnoki találkozója nem ígérkezik nehéznek, mivel szombaton délelőtt tizenegy órától a Győr elleni hazai összecsapással kezdi meg a 2022-es esztendő küzdelmeit együttesünk. Az újonc Rába-parti gárda hét mérkőzést követően hét vereséggel áll a bajnoki tabella legvégén, így a papírforma és a két csapat közti tudáskülönbség alapján nem okozhat gondot Gurisatti Grétáéknak a három bajnoki pont megszerzése sőt, a mieink fölényes győzelmén kívül minden más eredmény komoly meglepetést jelentene.

A gyakorlásra, játékba rázódásra azonban mindenképpen jó alkalmat nyújt a szombati összecsapás, ugyanis jövő hét szerdán már lényegesen nehezebb feladat vár a csapatra, mely a listavezető, s az idei bajnoki szezonban még hibátlan UVSE otthonában folytatja a pontvadászatot.

A rovat további hírei: Sport

Újabb finn játékos az Acélbikáknál

Újabb finn játékos az Acélbikáknál

2022. máj. 24.

Fiatal finn hátvéddel erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata a 2022/2023-as szezonra.

Versennyel emlékeztek a tornászok

Versennyel emlékeztek a tornászok

2022. máj. 24.

Összesen huszonnyolc éremmel zárták a "Mozdulj Diák" DSE tornászai a Hajdú László emlékére rendezett viadalt, melyre Magyar Torna Szövetség sportigazgatója, Berki Krisztián is ellátogatott.

A bajnokot köszöntötték

A bajnokot köszöntötték

2022. máj. 24.

Győztes mérkőzés után vehette át újabb a bajnoki serlegét a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. osztályában.

Gázoltak a futsalosok

Gázoltak a futsalosok

2022. máj. 24.

Tíz gólt szerezve ütötte ki a tartalékos Nagykanizsát a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese az egyetemi sportcsarnokban hétfőn este.

Szoros siker a szezonzárón

Szoros siker a szezonzárón

2022. máj. 23.

Fordulatos csatában aratott 21-20-as győzelmet a Gárdony-Pázmánd elleni NB II-es felnőtt bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U22-es csapata.

Négy dunaújvárosi dobogó Győrben

Négy dunaújvárosi dobogó Győrben

2022. máj. 23.

Remek versenyzéssel szerzett bajnoki címet a kenu egyesek 14 kilométeres versenyszámában a DKSE versenyzője, Kulcsár Dorina a Maraton Magyar Bajnokságon.

Pikáns meccs vár a futsalosokra

Pikáns meccs vár a futsalosokra

2022. máj. 23.

A Nagykanizsa elleni hazai összecsapáson gyarapíthatja bajnoki pontjai számát a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este hét órától.