Női cipők az extravagáns stílus jegyében

doszerk - 2022. január 24. 10:23

Megtaláltad már a stílusodat? Szereted az extravagáns dolgokat? Amennyiben nálad sincsenek korlátok azzal kapcsolatban, hogy mit veszel fel az utcára, akkor biztosan odavagy a különleges kiegészítőkért. (X)

Szerencsére a márkák felismerték, hogy egyre több hölgy visel szívesen egyedi és extrém cipőket is, ezáltal évről évre egyre több újdonsággal jelentkeznek ezen a piacon. Lássuk, hogy milyen extravagáns női cipők vannak most jelenleg a különböző üzletek választékában!

Milyen egy extravagáns stílus?

Akik szívesen hordanak különböző színeket, mintákat, illetve fazonokat, akár egyszerre is, azok biztosan megismerkedtek már ezzel az irányzattal. Ezeket az embereket nem igazán érdekli, hogy mit mondanak mások a megjelenésükről, egyszerűen csak jól érzik magukat azokban a ruhákban, amik a gardróbjukban találhatóak. 

Érdemes azonban arra törekedni, hogy csak egy olyan változat legyen rajtunk, amely hangsúlyt kap, nem szabad elmenni egy teljesen más irányba. Ellenkező esetben ugyanis túlzottan vibráló lehet az összhatás, amely nem tesz jót a megjelenésnek sem.

Nyugodtan jöhet egy-egy nagyobb méretű ékszer, egy élénkebb színű hátizsák, de jöhet például egy gumicsizma is egy tüllszoknya társaságában. A nőies blúz és a bővebb alsórész is passzolhatnak egymáshoz, érdemes egy kicsit kísérletezni. 

Az alapdarabok világában

Ahogy minden stílusnak, úgy az extravagáns ruhadarabokat viselők számára is megvannak az alapdarabok, amelyeket érdemes otthon tartaniuk. Ilyen lehet egy maxikabát, egy bő nadrág, illetve természetesen egy feltűnő cipő is. Ezekkel egyszerűen és szabadon variálható a saját stílus, amihez már csak egy különleges frizurára van szükség. Jöhet továbbá egy színes smink, egy erős szemfestés, pár óriási méretű táska, esetleg fémes árnyalatok, mind-mind jól jönnek majd a ruhatárban.

Fontos azonban megjegyezni, hogy egy extravagáns ember kicsit sem közönséges, neki ezek a darabok tetszenek, amin nem érdemes csodálkozni sem. 

Az extravagáns cipők palettája

Viszonylag kevesen hallottak még a Seastar márkáról, amely széles termékválasztékkal rendelkezik. A Borgo.hu extravagáns cipői között azonban ezekből is bőven találhatunk különleges modelleket. A Reina csizma például a klasszikusan laza stílus képviselője, amelyet kétféle sűrűségű anyagból gyártottak. A gumitalp tökéletes stabilitást biztosít járás közben, amit puha és lélegző, emelt sarkas kialakítással egészítettek ki. A szőrmebélés pedig gondoskodik a kényelmes viseletről. Kell ennél több egy saras, vizes, esetleg havas téli napon?

Amennyiben a válasz igen, akkor érdemes megnézni a Tamaris női platformos bokacsizmát, amely a gyártó egyik legújabb típusa. A rendkívül puha bélésnek és az anatómiai talpkialakításnak hála egy igazán komfortos téli cipő tulajdonosai lehetünk. Az öt centiméteres sarok gondoskodik a biztos járásról, míg a textil és az eko-bőr kivitel a tartósságot képviseli. 
 

A rovat további hírei: Mozaik

"Süss fel, Nap!" a Dunai Kincses Kertben

"Süss fel, Nap!" a Dunai Kincses Kertben

2024. ápr. 18.

A jó idő reményében, igazi tavaszi kavalkádot ígérve szervezi meg a következő forgatagot a Dunai Kincses Kert szervező csapata – szombaton délután várnak mindenkit a Szalki-szigen.

A nyár slágere!

A nyár slágere!

2024. ápr. 18.

Kitalálod, mi lehet? Forró olajban kisütött kelt tészta, ami a mai napig a magyarok kedvence. Leginkább sós, de manapság készítik már édesen is. (X)

Miért és mire jó egy hőszivattyú?

Miért és mire jó egy hőszivattyú?

2024. ápr. 17.

Olyan korszerű fűtési megoldásra vágyik, amellyel környezetbarát módon tudja melegen tartani otthonát? Keresi azt a rendszert, amely télen-nyáron kellemes hőfokot biztosít otthonában? Szeretné alacsonyan tartani a rezsiköltségeket? Ha ezekre a kérdésekre "igen" a válasz, akkor Önnek érdemes kicsit jobban megismernie a hőszivattyúk működését, típusait. (X)

DSTV: 41 éve javítja a lábbeliket

DSTV: 41 éve javítja a lábbeliket

2024. ápr. 17.

Egy letűnő szakma utolsó dunaújvárosi képviselőjét mutatja be a DSTV összeállítása. Majlinger János cipész már több mint négy évtizede dolgozik, Technikum városrészi műhelyének titkaiba is örömmel avatja be a nézőt. Hangkép.

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

2024. ápr. 16.

Mindenkivel előfordult már, hogy a zuhany alól kilépve hirtelen rádöbbent, hogy nincs a kéznél törölköző, mert például a mosásban van vagy kint felejtettük. (X)

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

2024. ápr. 15.

A nyárias mutatóknak lőttek, a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint holnaptól jelentős lehűlésre készülhetünk. Még a nagykabátok is előkerülhetnek reggelente!

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

2024. ápr. 15.

A forrólevegős sütők nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt pár évben. A magyar konyha nem igazán az egészséges ételeiről híres, így az életmódváltást sem igazán támogatja. Egy-két változtatással azonban sokat tehetünk egészségünkért. (X)