Szoros sikerrel maradtak az élen

spigott - 2022. január 27. 12:04

Egy lőtt gól is elég volt a Worm Angels jégkorongozóinak ahhoz, hogy győzelemnek örülhessenek a Szegeden lejátszott OB II-es bajnokin.

Kép forrása: Utánpótlás Sportfotó archív

Idegenben, a Szeged otthonában folytatta az OB II-es pontvadászat küzdelmeit a Worm Angels jégkorong csapata a közelmúltban, s bár a két gárdát négy helyezés és tizenhét egység választotta el egymástól a tabellán, nem várt könnyű meccs az éllovas dunaújvárosiakra. Az első harmad ennek megfelelően kiegyenlített, nagy csatát hozott, melyben csak helyzetekig jutottak a felek, gólig nem.

A fordulást követően viszont egyre nagyobb fölénybe került a Worm Angels gárdája, mely a 34. percben meg is szerezte a vezetést Bogó Zoltán találatával. A házigazdák persze kapartak az egyenlítésért, ám Pinczés Bendegúz eszén a folytatásban sem tudtak túljárni, így hiába nem tudott újabb gólt szerezni együttesünk, megőrizte előnyét, s 1-0-s győzelemmel hozta el a pontokat Szegedről, ami azt is jelentette, hogy megtartotta első helyét az OB II alapszakaszában.

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű - Worm Angels 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)

Worm Angels: Pinczés B. - Gebei B., Hüffner, Borbás (1), Kiss Á., Tarcsi - Bogó 1, Lencsés, Azari, Szepessy B., Szepessy M. - Bába, Domokos, Gröschl, Sadun. Edző: Halász Ákos.

A rovat további hírei: Sport

Finn kapus az első érkező

Finn kapus az első érkező

2022. máj. 18.

A finn Juuso Karna a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak U21-es és felnőtt együttesében is szerepet kaphat a 2022/2023-as szezonban.

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

2022. máj. 18.

Nagy sikerű, kiváló hangulatú háziversenyt szerveztek a DKSE úszói a szakosztály ifjú versenyzőinek részére. A viadalon száznál is több kisgyermek vett részt, akik az általuk választott úszásnemben álltak rajthoz – végül pedig mindenki ajándékot kapott. Hangkép.

Megvan a Campus bajnoka is

Megvan a Campus bajnoka is

2022. máj. 18.

Mivel legnagyobb vetélytársa kikapott, játék nélkül nyerte meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályát a Maradék együttese kedden este.

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

2022. máj. 18.

Egy arany- és egy bronzérem mellett több értékes helyezéssel zárták a Vidék Bajnokság küzdelmeit a DKSE gyermek és serdülő fiú tornászai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Eredményes felmérő

Eredményes felmérő

2022. máj. 17.

Jó hangulatban vívhattak egymással remek meccseket a DKSE és fiókszakosztályainak birkózói a Mezőfalván megrendezett háziversenyen.

Újra címvédés az élvonalban

Újra címvédés az élvonalban

2022. máj. 17.

Játszott mérkőzés nélkül hódította el a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának aranyérmét a Karmacsi Autó FC együttese hétfőn este.

Együtt marad a Kohász csapatának magja

Együtt marad a Kohász csapatának magja

2022. máj. 17.

Több kulcsjátékosával is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.