Szoros vereség a címvédőtől

spigott - 2022. január 20. 12:45

Minden harmadban egy gólt kapva szenvedett vereséget a KMH elleni fővárosi rangadón a Worm Angels jégkorong csapata.

Kép: Utánpótlás Sportfotó archív

Idegenben folytatta az OB II-es felnőtt bajnokság küzdelmeit a Worm Angels jégkorong csapata, mely a bajnoki címvédő KMH korcsolyázott jégre a pontvadászat legutóbbi fordulójában. Halász Ákos együttese meglehetősen tartalékosan, mindössze tizennégy mezőnyjátékossal vágott neki a találkozónak, s bár az első felvonás kiegyenlített csatát hozott, a 16. percben mégis a házigazdák szerezték meg a vezetést.

A második húsz percben is megvoltak a lehetőségei hokisainknak az egyenlítésre, ám nem tudtak élni helyzeteikkel, s ahogy az ilyenkor lenni szokott, a 33. percben megszerezte második találatát is a címvédő, még nehezebb helyzetbe hozva ezzel a Worm Angels gárdáját. Mely nagy erőket mozgósított a harmadik etapban is a felzárkózásért, ám gólt továbbra sem tudott szerezni, s ugyan az utolsó percben még emberhátrányban is lehozta kapusát, egy üres ketrecre lőtt góllal végleg eldöntötte a meccset a KMH, mely végül 3-0-s győzelemmel tartotta otthon a bajnoki pontokat.

KMH SE - Worm Angels 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)

Worm Angels: Pinczés B. - Gebei, Hüffner, Borbás, Domokos, Papp - Bogó, Láng, Szepessy B., Szepessy M., Tamás - Kedves, Bába, Gröschl, Tarcsi. Edző: Halász Ákos.

A rovat további hírei: Sport

Finn kapus az első érkező

Finn kapus az első érkező

2022. máj. 18.

A finn Juuso Karna a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak U21-es és felnőtt együttesében is szerepet kaphat a 2022/2023-as szezonban.

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

2022. máj. 18.

Nagy sikerű, kiváló hangulatú háziversenyt szerveztek a DKSE úszói a szakosztály ifjú versenyzőinek részére. A viadalon száznál is több kisgyermek vett részt, akik az általuk választott úszásnemben álltak rajthoz – végül pedig mindenki ajándékot kapott. Hangkép.

Megvan a Campus bajnoka is

Megvan a Campus bajnoka is

2022. máj. 18.

Mivel legnagyobb vetélytársa kikapott, játék nélkül nyerte meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályát a Maradék együttese kedden este.

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

2022. máj. 18.

Egy arany- és egy bronzérem mellett több értékes helyezéssel zárták a Vidék Bajnokság küzdelmeit a DKSE gyermek és serdülő fiú tornászai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Eredményes felmérő

Eredményes felmérő

2022. máj. 17.

Jó hangulatban vívhattak egymással remek meccseket a DKSE és fiókszakosztályainak birkózói a Mezőfalván megrendezett háziversenyen.

Újra címvédés az élvonalban

Újra címvédés az élvonalban

2022. máj. 17.

Játszott mérkőzés nélkül hódította el a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának aranyérmét a Karmacsi Autó FC együttese hétfőn este.

Együtt marad a Kohász csapatának magja

Együtt marad a Kohász csapatának magja

2022. máj. 17.

Több kulcsjátékosával is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.