A komfortérzethez ezek is kellenek: kiegészítők síeléshez

doszerk - 2022. február 19. 18:30

A síszezont mindenki igyekszik kihasználni. Sokan azonban még nem elég jártasak ezen a téren, így nem tudják, mi mindenre lehet szükségük a pályán a kényelmes sportoláshoz. (X)
 

Összegyűjtöttünk pár kiegészítőt a síeléshez, melyeket érdemes magunkkal vinni az útra! 

Sapka és sál

Talán természetesnek tűnik, hogy télen nem indulunk útnak e két fontos ruhadarab nélkül, azonban a sípályákon érdemes bukósisakot is viselni a balesetek elkerülése érdekében. Ez alatt pedig a sapka már túl kényelmetlenné válik. Hogy mi a megoldás? Egy divatos nyakmelegítő!

Az Ajándéktárgyközpont ruházati kiegészítői között 2 az 1-ben nyakmelegítő is kapható többféle színben: síelés közben hordhatjuk sálként, majd megérkezve a siklás után egy mozdulattal sapkává alakíthatjuk. Ráadásul ez a termék logózható is, így akár sítáborok, csapatépítők résztvevőinek kitűnő promóciós ajándék is lehet.

Termosz

Inni síelés közben is muszáj, hamar megszomjazik a sportoló ember. Persze nem biztos, hogy fent a pályán találunk majd olyan helyet, ahol meleg ital kapható. Éppen ezért érdemes magunkkal vinni egy kisebb, hőtartó kulacsot is. A forró tea biztosan jól fog esni a hidegben! Aki pedig nagy kávéivó, semmiképp se feledkezzen meg a termoszról!

Kis hátizsák

Rendben, de vajon mibe tegyük a termoszt? Nos, erre is van megoldás! Az Ajándéktárgyközpont oldaláról beszerezhetünk kis méretű túrahátizsákot is, melyet kimondottan ilyen célokra terveztek. Kevés a zseb az overálon, sídzsekin? A kicsi hátizsákban elférnek a legfontosabb dolgok: telefon, kulcs, iratok, zsepi és még a termosz is.

Ez is nagyon népszerű termék, bármely kiránduláshoz felhasználható. Nyáron a biciklitúrákon is jól jön egy praktikus megoldásokkal elkészített PVC-mentes hátizsák. Válasszunk olyat, amelyben van kivezető nyílása is az ivócsőnek, így nem kell a táskát folyton levenni a vállunkról! Természetesen egy ilyen túrahátizsák is nagyon jó reklámfelület lehet, így sportversenyek szervezőinek is ajánljuk figyelmébe!

Napszemüveg

A vakítóan fehér hó nagyon szép látvány, de semmiképp sem síelés közben. Balesethez vezethet, ha nem használunk síszemüveget. Alternatív megoldásként szóba jöhet a megfelelő UV-védelemmel ellátott napszemüveg is, mely télen-nyáron hasznos viselet. Síeléshez nyugodtan választhatunk élénk színű kivitelt is, ami illik a síruhánkhoz!

Mini bluetooth hangszóró

A zene az kell! Lesiklás közben is lehet hallgatni kedvenc együttesünket, ha magunkkal viszünk egy zsebben elférő bluetooth hangszórót. Máris könnyebbnek tűnik a pálya! Vidámabbá teszi a hangulatunkat ez a kis eszköz, ami ráadásul nem is foglal sok helyet.

Polár takaró

Végezetül ne feledkezzünk meg a síelést követő éjszakai pihenés kiegészítőiről sem! Mindig legyen nálunk egy meleg, puha polár takaró, mellyel átvészelhetjük a leghidegebb éjszakát is a szálláson! A síelés következtében elfáradt testünket átmelegíthetjük egy szép pléddel, amibe akár a nevünket is belehímeztethetjük.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Hasznos tanácsok, hogy elkerüld a tipikus lazúrozási hibákat!

Hasznos tanácsok, hogy elkerüld a tipikus lazúrozási hibákat!

2024. már. 27.

Számos olyan kisebb-nagyobb munka van egy otthon kialakítása, felújítása során, amelyet magunk is elvégezhetünk, ugyanis nem igényel különösebb szaktudást, speciális szerszámokat és eszközöket. A felületkezelések is ilyenek. (X)

Széchenyi 70: pompás gála és nagyszerű "Nagy Találkozás" (galériával)

Széchenyi 70: pompás gála és nagyszerű "Nagy Találkozás" (galériával)

2024. már. 26.

Nagyon szubjektív és nagyon nosztalgikus beszámoló következik, drága olvasók és aranyos mindenki, egyszerűen nem tudok elfogultság nélkül nyilatkozni arról a jubileumi eseménysorról, amivel a 70. születésnapját ünnepelte a Széchenyi István Gimnázium. (Nekem, naná: a Münnich.)

Motorfelújítás profi kivitelben

Motorfelújítás profi kivitelben

2024. már. 26.

Egy veterán autó, vagy annak egy bizonyos részének felújítása nemes feladat, ugyanakkor elképesztően komplex, idő-, pénz-, és energiaigényes folyamat is egyben. (X)

Dunaújváros sokkal több mint egy iparváros

Dunaújváros sokkal több mint egy iparváros

2024. már. 26.

Városunk az ország egyik legtöbb zöldfelülettel rendelkező települése, történelme pedig bőven visszanyúlik Sztálinváros építésének kezdetén túlra. Bővelkedünk természeti és kulturális kincsekben, felsorolni is nehéz, hogy mennyi itt a látnivaló, amire büszkék lehetünk. 

Amit egy szauna karbantartása, tisztítása kapcsán tudni kell

Amit egy szauna karbantartása, tisztítása kapcsán tudni kell

2024. már. 26.

Ma már nem luxus egy saját otthoni szauna, de fontos ennek precíz elhelyezése és karbantartása. Ehhez szükséges egy vízszintes, teherbíró alap melyen el tudjuk helyezni szaunánkat, és persze fontos az is, hogy az alap elbírja a szauna, valamint a benne tartózkodó személyek súlyát. (X)

Így lehetsz te is profi sportfogadó

Így lehetsz te is profi sportfogadó

2024. már. 25.

Mivel az emberek szeretik a sportokat, így előszeretettel élnek a sportfogadás lehetőségével is. A többségük viszont sejtésekre alapozva, ösztönösen rakja meg tétjeit, lehet, hogy párszor bejön nekik, de hosszú távon garantáltan pénz nélkül távoznak a kasszáktól. (X)

Emelkedő értékek – a nyuszi már nyárias meleggel érkezik

Emelkedő értékek – a nyuszi már nyárias meleggel érkezik

2024. már. 25.

A periódus elejére változékony napokat, a végére (húsvét hétfőt is ideértve) nyárias időt ígér a DO meteorológiai szakértője. Masszívan 20 fok fölötti értékekkel búcsúzik a március, nagyon durva.