Ismerje meg a Turbo HD kamerák előnyeit

doszerk - 2022. február 14. 15:39

Amikor otthonunk vagy vállalkozásunk biztonságáról van szó, nem érdemes kompromisszumokat kötni. Különösen igaz ez a kamerákra, hiszen a felvételek minősége elsősorban ezeken a készülékeken múlik. (X)

A korszerű Turbo HD kamerák a lehető legmagasabb színvonalat képviselik, melyek mind magán, mind céges felhasználásra ideálisak.

A Turbo HD kamerák legfőbb előnyei

A Turbo HD kamerák sikerének legfőbb oka az, hogy alacsony fényviszonyok mellett is tökéletes képet biztosítanak. Ezt egyrészt a fejlett objektíveknek, másrészt a rendkívül érzékeny érzékelőknek köszönhetően érik el.

A DEFLOC IP kamerái között is elérhető Turbo HD típusok tehát a nap 24 órájában gondoskodnak az ingatlan és az értékek biztonságáról. Annál is inkább, hiszen az ilyen készülékek valós idejű videótovábbításra is alkalmasak.

A Turbo HD kamerák további jelentős előnye, hogy mind az üzembe helyezés, mind a használat igazán egyszerű. A plug-and-play funkció segítségével az esetek többségében még biztonságtechnikai szakember sem szükséges a telepítéshez.

Ezekre ügyeljen, ha Turbo HD kamerát vásárolna

A webshopok kínálatában számtalan Turbo HD kamera képviselteti magát. Az alábbiakban azokat a szempontokat gyűjtöttük össze, melyeket mindenképp mérlegelni kell vásárlás előtt.

– Kialakítás: A Turbo HD kamerák cső, dóm és box kialakításban is elérhetők. Mindig a megfigyelt terület tulajdonságai, illetve a rendelkezésre álló hely szerint érdemes választani.
– Felbontás: Aligha elhanyagolható szempont, hogy a kamera mekkora felbontással rendelkezik. A Turbo HD kamerák esetében már a 2 MP-es verziók is hibátlan képminőséget biztosítanak.
– Minimális megvilágítás: A gyártók ezt az értéket luxban adják meg. Minél alacsonyabb az érték, a kamera annál jobban “lát a sötétben”.
– Vandálbiztonság: A biztonsági kamerák természetesen ki vannak téve a rongálásnak. Az IK-osztályzat azt mutatja meg, hogy a kamera mekkora erőhatásoknak képes ellenállni.
– Védettség: Az IP-szabvány szerinti védettség főleg a kültéri kameráknál fontos. Az IP67 például azt jelenti, hogy a kamerában nem tesz kárt a por vagy a víz sem.

Hikvision Turbo HD kamerák: a biztos választás

A Hikvision Turbo HD kamerái a legmagasabb színvonalat képviselik. A 2001-ben alapított vállalat ma már a biztonságtechnikai ipar megkerülhetetlen szereplőjévé vált. Lássuk a mindezt a számok nyelvén:

– Több mint 9 milliárd dolláros bevétel 2020-ban
– Termékeik közel 150 országban vannak jelen
– Nagyjából 100 ezer partnerrel működnek együtt globálisan
– 42 ezer alkalmazott világszerte
– Több mint 20 ezer mérnök segíti a termékfejlesztést

A Hikvision Turbo HD kamerái - egy rögzítővel kiegészítve - maximális biztonságot nyújtanak családi házaknál, telephelyeken, irodákban, gyárakban vagy éppen üzletközpontokban. A felsorolás közel sem teljes, hiszen lényegében bármilyen igényre képesek megoldásokkal szolgálni.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Újra itt a reptéri szezon, várják a repülni vágyókat

Újra itt a reptéri szezon, várják a repülni vágyókat

2024. már. 29.

A 6-os útról szemlélve sem volt nagyon feltűnő a dunaújvárosi repülőtér múlt szombati rendkívüli programja – de aki benézett a hangárok környékére, az nagyon is láthatta, óriási nyüzsgés volt, sokan voltak, mindenki tett-vett, pakolt, takarított.

Tojásfát állítottak a Kertvárosban (galériával)

Tojásfát állítottak a Kertvárosban (galériával)

2024. már. 28.

Az országban nagyon sok helyen állítanak tojásfát húsvét előtt. Aki Dunaföldváron jár ebben az időszakban, már évek óta gyönyörködhet a főtér egyik különleges ékességében. Pontosan innen jött az ötlet – majd került át a hagyomány Dunaújvárosba is, a Kertvárosba.

Hasznos tanácsok, hogy elkerüld a tipikus lazúrozási hibákat!

Hasznos tanácsok, hogy elkerüld a tipikus lazúrozási hibákat!

2024. már. 27.

Számos olyan kisebb-nagyobb munka van egy otthon kialakítása, felújítása során, amelyet magunk is elvégezhetünk, ugyanis nem igényel különösebb szaktudást, speciális szerszámokat és eszközöket. A felületkezelések is ilyenek. (X)

Széchenyi 70: pompás gála és nagyszerű "Nagy Találkozás" (galériával)

Széchenyi 70: pompás gála és nagyszerű "Nagy Találkozás" (galériával)

2024. már. 26.

Nagyon szubjektív és nagyon nosztalgikus beszámoló következik, drága olvasók és aranyos mindenki, egyszerűen nem tudok elfogultság nélkül nyilatkozni arról a jubileumi eseménysorról, amivel a 70. születésnapját ünnepelte a Széchenyi István Gimnázium. (Nekem, naná: a Münnich.)

Motorfelújítás profi kivitelben

Motorfelújítás profi kivitelben

2024. már. 26.

Egy veterán autó, vagy annak egy bizonyos részének felújítása nemes feladat, ugyanakkor elképesztően komplex, idő-, pénz-, és energiaigényes folyamat is egyben. (X)

Dunaújváros sokkal több mint egy iparváros

Dunaújváros sokkal több mint egy iparváros

2024. már. 26.

Városunk az ország egyik legtöbb zöldfelülettel rendelkező települése, történelme pedig bőven visszanyúlik Sztálinváros építésének kezdetén túlra. Bővelkedünk természeti és kulturális kincsekben, felsorolni is nehéz, hogy mennyi itt a látnivaló, amire büszkék lehetünk. 

Amit egy szauna karbantartása, tisztítása kapcsán tudni kell

Amit egy szauna karbantartása, tisztítása kapcsán tudni kell

2024. már. 26.

Ma már nem luxus egy saját otthoni szauna, de fontos ennek precíz elhelyezése és karbantartása. Ehhez szükséges egy vízszintes, teherbíró alap melyen el tudjuk helyezni szaunánkat, és persze fontos az is, hogy az alap elbírja a szauna, valamint a benne tartózkodó személyek súlyát. (X)