Előnyben az Angyalok

spigott - 2022. április 10. 13:00

Szoros csatában aratott 2-1-es győzelmet a Rampage Womens Hockey elleni bronzcsata első találkozóján az Angels női jégkorong csapata.

Kép: DO-archív

Mivel itthon már nincs jég, ezért Szekszárdon lépett pályára az Angels női jégkorong csapata a Rampage Womens Hockey gárdája ellen az U25-ös bajnokság B csoportjának bronzpárharcában. A két nyert meccsig tartó párharc első felvonását jól kezdték a mieink, s Dávidházi Lilla kilencedik percben szerzett találatával hamar sikerült megszerezniük a vezetést, melyet az első szünetig meg is tudtak tartani.

A második felvonásban tizenhat percig kellett várni az újabb dunaújvárosi gólra, ekkor Balogh Rebeka mattolta az ellenfél hálóőrét, ám sokáig nem örülhettünk a kétgólos előnynek, mert tíz másodperccel később Rózsa Anna visszahozta egyre a veszprémieket, így ígért még izgalmakat a záró húsz perc (2-1). Melyben előbb a mieink, majd a Rampage játszhatott kétszer is emberfórban, ám újabb találat már nem született, így ha nehezen is, de hozták a győzelmet női jégkorongozóink, s előnybe kerültek a párharcban, melynek második meccsét szerdán rendezik meg Veszprémben.

Angels - Rampage Womens Hockey 2-1 (1-0, 1-1, 0-0)

Angels: Müller - Gubits, Jakab, Cselényi (1), Kováts, Palkó - Balogh 1, Tőkési, Dávidházi 1, Herku (1), Szilágyi - Csányi, Portik, Barna, Lukács, Vincze - Iván-Zámbori. Vezetőedző: Győri Tamás.

A rovat további hírei: Sport

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.