Faberakásos karikagyűrűk azoknak, akik valami különlegesre vágynak

doszerk - 2022. április 19. 9:22

A faberakásos karikagyűrűk népszerűsége érezhetően emelkedik, ami nem véletlen. Miért? Mert mindannyian arra vágyunk, hogy egyedi és különleges legyen az az ékszer az ujjunkon. (X):

Hiszen különlegesnek kell lennie annak a gyűrűnek, amit a szerelmünk örökkévalóságának kifejezésére használunk. Van, aki gondolkodás nélkül követi a hagyományokat és természetesnek veszi, hogy a házasságkötés során mikor mit kell tennie. Van, aki lázadozik a tradíciók ellen, nem szeretné, ha aranyból készülne a karikagyűrűje, de nem mer lépni, nem mer változtatni, mert tart a hozzátartozói haragjától. És vagy te…

Az egyediség hódít

Te, aki soha nem szerettél beállni a sorba, aki ha kellett, átkelt tűzön és vízen azért, hogy a céljait elérje. Te, aki nem rettent meg mások ítéletétől, hanem újított, változtatott, szembeszállt. Ez nem baj, és nem elítélendő ebben az esetben sem. Ha tetszik egy olyan ékszer, mint a Marta Meisels Jewelry faberakásos gyűrűje, akkor válaszd azt bátran. Egyedisége, különlegessége miatt azok is csodálattal néznek majd rá, akik eleinte tiltakoztak ellene.
 
Viseld büszkén a faberakásos gyűrűt te is!
 
Napjainkban szerencsére már nem jelent egyet a családból való kitagadással, ha másképp gondolkodsz, mint a szüleid. Így ha különleges ékszert szeretnél hordani, akkor sem kell kétségbeesned, nyugodt szívvel érvényesítheted az elképzeléseidet. Minden választásod a személyiséged tükröződése. Az is utal valamire, ha nem mersz változtatni a berögződéseken.

Életed meghatározó pillanatának - a házasságkötésnek - tökéletesnek kell lennie. Ez csak akkor lehetséges, ha azt a gyűrűt viseled, ami a legjobban tetszik. Ha ez a faberakásos gyűrű, akkor mindenképpen ezt kell hordanod. 
 
Milyen előnyei vannak a faberakásos gyűrűnek?

A faberakáshoz leggyakrabban alkalmazott fafajok - a mahagóni és a koa fa - különlegesek. A koa fa például meglehetősen korlátozottan szerezhető be, mert a Hawaii-szigeteken található fafajtáról van szó. Jellegzetessége, hogy könnyen megmunkálható, esztétikus, emiatt a legkülönlegesebb ékszerek kiváló alapanyaga. 

A faberakásos gyűrű előnye az, hogy:

Valódi koa fa berakás teszi széppé, amit olyan erős epoxi gyanta réteggel vontak be, hogy a fát vízállóvá teszi.
A koa fa színe és egyedülálló erezettsége érvényesül. A legszebb textúrájú erezettség mellett a mélyvörös színig változó szín ad egyediséget neki. A koa fa egy olyan egzotikus akácfajta, ami akár 30 méter magasra is képes megnőni a vulkanikus talajban. Csodaszép hangszereket és bútorokat is készítenek a felhasználásával.
– Egyediséget biztosít, formabontó, trendi.
– Formabontó, esztétikus viseletet nyújt.
– Titán alapanyaga olyan antiallergén anyag, amelyet a gyógyászatban már régóta használnak.
– Magas minőséget képvisel és tartósságot nyújt.
– Könnyű viseletet garantál.
– Elszakad a megszokottól, modern és kivételes.
– Megfizethető áron érhető el.
– Azonnal magára vonja mások tekintetét.
– Könnyen és gyorsan tisztítható.

Micsoda egybeesés: a koa fa a szigetvilágban a merészség és a bátorság jelképe. Itt az ideje, hogy te is bevesd a bátorságodat a gyűrűválasztásnál! 
 

A rovat további hírei: Mozaik

DSTV: a szabályos kerékpározásról

DSTV: a szabályos kerékpározásról

2024. ápr. 27.

Egyre többen választják közlekedési formának városunkban a kerékpározást, de ugyanúgy vonatkoznak rá a KRESZ szabályai, mint az autósokra. Hangkép.

"Mozdulj kékben!" – akció az autistákért (galériával)

"Mozdulj kékben!" – akció az autistákért (galériával)

2024. ápr. 25.

Szép sikert aratott az autizmussal élők társadalmi befogadását segítő közösségi kezdeményezés – a Jószolgálati Otthon Közalapítvány és Homonnai Ferenc akciójának a Liget közi sportpálya adott otthont múlt szombaton. Sokan mozdultak kékben és sikeres volt az online árveréses gyűjtőakció is!

Hogyan válasszunk megbízható fogorvost?

Hogyan válasszunk megbízható fogorvost?

2024. ápr. 25.

Az ideális fogorvos nemcsak egy jó szakember, hanem olyasvalaki, akiben megbízunk, aki megfelelően tájékoztat, rugalmas, emberi, és akihez összességében szívesen járunk el az éves ellenőrzésekre és az esetleges kezelésekre. De hogyan találjuk meg ezt az illetőt? (X)

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

2024. ápr. 24.

Sokan vannak, akik imádnak olvasni – ők azok, akik folyton folyvást gyarapítják könyvgyűjteményüket. Talán nekik nincs is szükségük tanácsra azzal kapcsolatban, mi legyen a következő mű, amit a kosárba raknak. (X)

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

2024. ápr. 23.

Mikor a hibátlan körömápolásról és manikűr eléréséről van szó, sokan csak a lakk színére, illetve a fényt és védelmet adó fedőlakkra helyezik a hangsúlyt. Nem érdemes azonban figyelmen kívül hagyni rutinunkban az alaplakk fontosságát sem, hiszen káros hatással lehet körmünk egészségére és megjelenésére is.  (X)

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

2024. ápr. 23.

A tavaszi-nyári időszakban különösen fontos, hogy védelmet biztosítsunk teraszunkon az erős napsugárzással szemben, ugyanis így a felmelegedés ellen is felvehetjük a harcot. (X)

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

2024. ápr. 22.

A szikrázó napsülésnek egyelőre lőttek a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – és a csúcsértékek is inkább március második felét idézik majd, mint április derekát. De legalább nem sülünk meg.