A bajnokot köszöntötték

spigott - 2022. május 24. 12:30

Győztes mérkőzés után vehette át újabb a bajnoki serlegét a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. osztályában.

Egy összecsapást rendeztek meg a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. Osztályában hétfőn este. A sorozat 20. fordulójának találkozóján a már bajnok Karmacsi Autó FC a harmadik SZP-Asztalos ellen lépett a DLSZ Aréna műfüves pályájára, nem titkoltan győzelmi reményekkel. Az "asztalosok" persze bíztak a bravúrban, ám Kőváriék kezdtek jobban, öt perc után már 2-0-ra vezettek, s hiába szépített Fekete a játékrész derekához közeledve, még az első felvonásban visszaállította a két gárda közti korábbi különbséget a favorit.

A térfélcserét követően Vincze duplájával pillanatok alatt eldöntötte a pontok sorsát a Karmacsi, s bár Sági két találatával még sikerült megfeleznie hátrányát az SZP-Asztalosnak, a véghajrában már egyértelműen a bajnok akarata érvényesült. Az utolsó tizenegy percben ugyanis sorozatban négy gólt szereztek Szaláncziék, akik végül magabiztos, 9-3-as sikerrel szerezték meg újabb három pontjukat.

A találkozó után került sor az aranyérmek átadására, melyeket a DLSZ elnökétől, Kalácska Andrástól, illetve elnökségi tagjaitól, Fekete Mihálytól és Futó Jánostól vehettek át a bajnokcsapat tagjai. Az ünnepélyes éremátadó után Kalácska András méltatta a győztes együttest, s köszönte meg a csapat vezetőinek és tagjainak a dunaújvárosi kispályás labdarúgásért végzett kivételes munkáját.
– Ez volt a Karmacsi Autó FC huszonharmadik bajnoki címe, ami országosan is egyedülálló, természetesen jár a gratuláció a csapat tagjainak és vezetőinek egyaránt. Példaértékű az a munka, amit Éliás Zsolt és Karmacsi Tamás elvégzett ebben a körülbelül három évtizedben, büszkék vagyunk rájuk.

Eredmény
Karmacsi Autó FC - SZP-Asztalos SE 9-3 (3-1)

A MezDepo I. osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 33 pont, 2. Fejó-Therm Kft. 28 pont, 3. SZP-Asztalos SE 17 pont, 4. Dunaferr 7 pont, 5. Hardferr Bau Kft. 4 pont, 5. Szil-Ker Ablak 4 pont.

Képek forrása: DLSZ/Ihász Martin

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.