A bajnokot köszöntötték

spigott - 2022. május 24. 12:30

Győztes mérkőzés után vehette át újabb a bajnoki serlegét a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. osztályában.

Egy összecsapást rendeztek meg a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. Osztályában hétfőn este. A sorozat 20. fordulójának találkozóján a már bajnok Karmacsi Autó FC a harmadik SZP-Asztalos ellen lépett a DLSZ Aréna műfüves pályájára, nem titkoltan győzelmi reményekkel. Az "asztalosok" persze bíztak a bravúrban, ám Kőváriék kezdtek jobban, öt perc után már 2-0-ra vezettek, s hiába szépített Fekete a játékrész derekához közeledve, még az első felvonásban visszaállította a két gárda közti korábbi különbséget a favorit.

A térfélcserét követően Vincze duplájával pillanatok alatt eldöntötte a pontok sorsát a Karmacsi, s bár Sági két találatával még sikerült megfeleznie hátrányát az SZP-Asztalosnak, a véghajrában már egyértelműen a bajnok akarata érvényesült. Az utolsó tizenegy percben ugyanis sorozatban négy gólt szereztek Szaláncziék, akik végül magabiztos, 9-3-as sikerrel szerezték meg újabb három pontjukat.

A találkozó után került sor az aranyérmek átadására, melyeket a DLSZ elnökétől, Kalácska Andrástól, illetve elnökségi tagjaitól, Fekete Mihálytól és Futó Jánostól vehettek át a bajnokcsapat tagjai. Az ünnepélyes éremátadó után Kalácska András méltatta a győztes együttest, s köszönte meg a csapat vezetőinek és tagjainak a dunaújvárosi kispályás labdarúgásért végzett kivételes munkáját.
– Ez volt a Karmacsi Autó FC huszonharmadik bajnoki címe, ami országosan is egyedülálló, természetesen jár a gratuláció a csapat tagjainak és vezetőinek egyaránt. Példaértékű az a munka, amit Éliás Zsolt és Karmacsi Tamás elvégzett ebben a körülbelül három évtizedben, büszkék vagyunk rájuk.

Eredmény
Karmacsi Autó FC - SZP-Asztalos SE 9-3 (3-1)

A MezDepo I. osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 33 pont, 2. Fejó-Therm Kft. 28 pont, 3. SZP-Asztalos SE 17 pont, 4. Dunaferr 7 pont, 5. Hardferr Bau Kft. 4 pont, 5. Szil-Ker Ablak 4 pont.

Képek forrása: DLSZ/Ihász Martin

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.