A fővárosba látogat a DPASE

spigott - 2022. május 22. 10:00

Az MTK második számú együttese elleni mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután öt órától.

Kép: DO-archív

Hátrányból fordítva, jó második félidei játékával aratott 2-1-es győzelmet az Iváncsa elleni hazai bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának legutóbbi fordulójában. Dr. Dobos Barna együttese két mérkőzéssel a bajnokság vége előtt továbbra is a harmadik helyen áll a pontvadászatban úgy, hogy hátránya kettő pont a második Balassagyarmathoz képest, ugyanakkor a negyedik Makót hat ponttal előzik meg Szepessy Róberték.

Sokat nem örülhettek azonban labdarúgóink a megyei rangadón aratott sikernek, mert a hét elejétől már meg kellett kezdeniük a felkészülést a rájuk váró újabb feladatra, mely nem ígérkezik könnyűnek, ugyanis ma délután öt órától idegenben, az MTK II. elleni összecsapással folytatják a bajnoki küzdelmeket.

A fővárosi kék-fehérek stabil középcsapatnak számítanak, eddig lejátszott harminchat meccsükből tizennégyet nyertek meg, s tíz döntetlen mellett tizenkét alkalommal hagyták el vesztesen a pályát, így ötvenkét szerzett ponttal a tabella tizedik helyéről várják a mieink elleni csatát. A két gárda dunaújvárosi összecsapása 2-2-es döntetlent hozott úgy, hogy a fővárosiak a 94. percben egalizáltak, így ma is igen kemény küzdelemre számíthatnak labdarúgóink, s ahhoz, hogy maradjon matematikai esély a második hely megszerzésére, muszáj lenne elhozni a három pontot a tehetséges fiatalokból álló ellenfél otthonából.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.