Halkan meglépett Hangosból – fogolyszökés miatt keresik (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2022. május 18. 15:42

A 28 éves Kovács Rajmund engedély nélkül távozott a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet hangosi szarvasmarhatelepéről, ahol munkát végzett. Fogolyszökés bűntette miatt keresik. Felhívás – és már egy megosztás is segíthet!  (FRISSÍTVE)

Szökött fogvatartott kézre kerítése miatt kezdett eljárást a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, tudatta a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A rendőrségi felhívás szerint fogolyszökés bűntett elkövetésének gyanúja miatt adtak ki körözést Kovács Rajmund ellen: a jogerős ítélet nyomán szabadságvesztés büntetését töltő fogvatartott a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet hangosi szarvasmarhatelepéről távozott ismeretlen helyre ma délelőtt. 

A férfi munkavégzés közben lépett le – a bv-intézet és a rendőrség azonnal, nagy erőkkel megkezdte a férfi felkutatását, amely jelenleg is tart.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kovács Rajmund tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A felhívás él – azt már csak én teszem hozzá, hogy már akár egyetlen megosztás is segíthet a szökött fogvatartott kézre kerítésében.

UPDATE 05. 19. 08.15 – okafogyottá vált a felhívás

Egyelőre mindössze ennyit tudunk, de hivatalos formában tájékozódunk a megyei főkapitányságnál a részletekről. Amint befut a tájékoztatás, friss hírrel szolgálunk!

UPDATE 05. 19. 08.57 – elfogták, meghallgatják

A BVOP Kommunikációs Főosztály rövid közleményt adott ki, íme!

Pálhalmai Agrospeciál Kft. hangosi szarvasmarha telephelyén, munkáltatása helyszínéről távozó fogvatartottat a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai ma hajnalban elfogták.
Meghallgatása folyamatban van.

(Fotó: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Meteo extra: harmadfokú riasztás hétfőtől

Meteo extra: harmadfokú riasztás hétfőtől

2022. jún. 24.

Közös közleményt adott ki a  Nemzeti Népegészségügyi Központ és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság  – egyelőre négy napon át, hétfőtől csütörtökig él a riasztás. DO-tipp: F O L Y A D É K B E V I T E L!!!

Kész átverés show – most sajnos élőben

Kész átverés show – most sajnos élőben

2022. jún. 22.

Üdülni vágyókat ejtett tévedésbe és károsított meg egy férfi – üzletszerűen elkövetett csalás miatt emeltek vádat ellene. Nem volt túl komoly trükk – mégis működött!

Életet mentett a szénmonoxid-érzékelő Dunaújvárosban

Életet mentett a szénmonoxid-érzékelő Dunaújvárosban

2022. jún. 21.

Egy társasházi lakás fürdőszobájában riasztott a szén-monoxid-érzékelő hétfőn délután Dunaújvárosban. A helyszínre vezényelt lánglovagok magas szénmonoxid-értéket mértek, értesült a DO.

Házibuli után megverte az élettársát egy férfi

Házibuli után megverte az élettársát egy férfi

2022. jún. 20.

Súlyos testi sértés bűntette miatt emeltek vádat ellene. Brutális történet, na.

Kigyulladt egy társasházi lakás erkélye Dunaújvárosban

Kigyulladt egy társasházi lakás erkélye Dunaújvárosban

2022. jún. 20.

A tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet, adata hírül a megyei katasztrófavédelem honlapja. Gyorshír.

Rendőrkézen a futtatók

Rendőrkézen a futtatók

2022. jún. 17.

A négyfős elkövetői kör évekig kényszerített Dunaújvárosban prostitúcióra lányokat, akiktől elvették a bevételt.

Négy nap alatt három egységből lopott – de persze bukó a vége

Négy nap alatt három egységből lopott – de persze bukó a vége

2022. jún. 15.

Három ingatlanból különböző értékeket, készpénzt, de ég egy személyautót is elvitt a városban az a férfi, akinek letartóztatására most tett indítványt a Dunaújvárosi Járási Ügyészség. Kocsmatúra, másképp.