Hazai évzáró előtt a DPASE

spigott - 2022. május 29. 7:30

A győzelem reményében vág neki a szezon utolsó bajnokijának a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a Rákosmente ellen ma délután öt órától.

Kép: DO-archív

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Stadionban játssza a 2022/2023-as szezon utolsó bajnoki találkozóját a DPASE labdarúgó csapata az NB III Közép csoportjában ma délután öt órától. Dr. Dobos Barna együttese a Rákosmente KSE elleni összecsapással búcsúzik el az idei szezontól, s bár a mieink már sem előrébb, sem hátrébb nem végezhetnek a harmadik helynél, labdarúgóink természetesen a siker, a szép búcsú reményében vágnak neki a bajnoki idény 38. találkozójának.

Csapatunk mai vetélytársa finoman szólva sem úgy szerepelt az idén, ahogy azt remélte, mert eddig lejátszott harminchét meccséből mindössze hatot tudott megnyerni, s öt döntetlen mellett huszonhat vereséget szenvedett, így az utolsó előtti helyről várja a mieink elleni szezonzárót.

A két gárda fővárosi meccse gólokban gazdag kilencven percet hozott, melyet Székely Benedek hosszabbításban szerzett találata döntött el a mieink javára (3-4), ám a DPASE vezetői, játékosai és drukkerei természetesen abban bíznak, hogy a mai meccs lényegesen simább lesz, s szép, eredményes játékkal és persze győzelemmel sikerül lezárni a 2022/2023-as bajnoki szezont.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.