Megvan a Campus bajnoka is

spigott - 2022. május 18. 12:30

Mivel legnagyobb vetélytársa kikapott, játék nélkül nyerte meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályát a Maradék együttese kedden este.

Kép: DLSZ-archív

Három összecsapással kezdődött meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályának tizenkilencedik fordulója kedden este. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a hatodik PW-Shield Kft. és a kilencedik Irapuato együttesei mérték össze egymással erejüket, ám előbbi nem sok esélyt adott vetélytársának, mert már az első felvonás végén 10-0-ra vezetett, s végül kiütéses, 15-0-s győzelemmel gyűjtötte be a három pontot.

Lényegesen nagyobb csatát hozott az ötödik Kemi-Ker és a negyedik Gyalog Galopp találkozója, melynek első félideje fordulatos, szoros küzdelmet hozott. A második etapnak a Kemi-Ker 5-4-es fórjával vágtak neki a felek, s hiába egyenlített a dobogóra hajtó Gyalog Galopp, az utolsó előtti percben kicsikarták a győzelmet Péter Márkék, akik 5-4-es sikerükkel egy pontra megközelítették tegnapi vetélytársukat a bajnoki tabellán.

A nap utolsó mérkőzésén a nyolcadik FC APR-Tech és a második Multisteel Hungary gárdája lépett pályára, s utóbbinak mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy még maradjon matematikai esélye a bajnoki cím megszerzésére. Ellenfele azonban ezt másképp gondolta, huszonöt perc után 2-0-ra vezettek Borbás Gergelyék, akik a fordulást követően újabb három góllal szomorították az esélyesebb Multisteelt úgy, hogy közben sikerrel őrizték kapujukat, így végül némi meglepetésre sima, 5-0-s győzelmet arattak.

Ez egyben azt is jelentette, hogy a hátralévő három forduló eredményeitől függetlenül az éllovas Maradék gárdája megnyerte a Campus II. osztály 2021/2022-es csatározásait, s jövőre egy osztállyal feljebb, a MezDepo I. osztályban folytathatja a játékot.

Eredmények

PW-Shield Kft. - Irapuato 15-0 (10-0)
Kemi-Ker Kft. - Gyalog Galopp 6-5 (5-4)
FC APR-Tech - Multisteel Hungary 5-0 (2-0)

A Campus II. osztály állása: 1. Maradék 43 pont, 2. Multisteel Hungary 35 pont, 3. Tízpróbások 32 pont, 4. Gyalog Galopp 31 pont, 5. Kemi-Ker Kft. 30 pont, 6. PW-Shield Kft. 25 pont, 7. FC APR-Tech 23 pont, 8. Varázs Kép 21 pont, 9. Irapuato 7 pont, 10. Fast Fox 6 pont, 11. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.