Megyei rangadó hazai pályán

spigott - 2022. május 15. 7:30

Az Iváncsa elleni mérkőzésen térhet vissza a győzelem útjára a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának 36. fordulójában.

Kép: DO-archív

Két győztes találkozót követően kellemetlen vereséget szenvedett a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a kiesés elől menekülő Dabas-Gyón otthonában az NB III Közép csoportjának legutóbbi fordulójában. Ez, valamint a Balassagyarmat újabb sikere egyben azt is jelentette, hogy labdarúgóink visszacsúsztak a bajnoki tabella harmadik helyére, vagyis innen várják a sorozat újabb találkozóját, melyet hazai környezetben, az Iváncsa ellen vívnak meg Báló Tamásék ma délután öt órától.

Az Iváncsa katasztrofálisan kezdte a 2021/2022-es szezont, az első hét fordulóban mindössze kettő pontot tudott szerezni, ám a folytatás már lényegesen szebben alakult a Közép Csoport címvédőjének, mely legutóbbi kilenc meccsén nem talált legyőzőre, így jelenleg tizennyolc győzelemmel, nyolc döntetlennel és kilenc vereséggel áll a tabella ötödik helyén úgy, hogy hátránya mindössze hét pont a mieinkhez képest.

A két gárda Iváncsán lejátszott novemberi összecsapásán a DPASE gárdája örülhetett az 1-0-s sikernek, s a mieink természetesen ezúttal is a győzelme reményében lépnek pályára a Dunaújvárosi Stadionban. Ehhez nyilván a vendégeknek is lesz egy-két szava, így érdekes, izgalmas találkozóra számíthatnak azok, akik kilátogatnak a mérkőzésre, melyen a Dabas-Gyón ellen kiállított Barna Zsoltra biztosan nem számíthat a dr. Dobos Barna vezetőedző.

A rovat további hírei: Sport

Finn kapus az első érkező

Finn kapus az első érkező

2022. máj. 18.

A finn Juuso Karna a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak U21-es és felnőtt együttesében is szerepet kaphat a 2022/2023-as szezonban.

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

2022. máj. 18.

Nagy sikerű, kiváló hangulatú háziversenyt szerveztek a DKSE úszói a szakosztály ifjú versenyzőinek részére. A viadalon száznál is több kisgyermek vett részt, akik az általuk választott úszásnemben álltak rajthoz – végül pedig mindenki ajándékot kapott. Hangkép.

Megvan a Campus bajnoka is

Megvan a Campus bajnoka is

2022. máj. 18.

Mivel legnagyobb vetélytársa kikapott, játék nélkül nyerte meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályát a Maradék együttese kedden este.

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

2022. máj. 18.

Egy arany- és egy bronzérem mellett több értékes helyezéssel zárták a Vidék Bajnokság küzdelmeit a DKSE gyermek és serdülő fiú tornászai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Eredményes felmérő

Eredményes felmérő

2022. máj. 17.

Jó hangulatban vívhattak egymással remek meccseket a DKSE és fiókszakosztályainak birkózói a Mezőfalván megrendezett háziversenyen.

Újra címvédés az élvonalban

Újra címvédés az élvonalban

2022. máj. 17.

Játszott mérkőzés nélkül hódította el a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának aranyérmét a Karmacsi Autó FC együttese hétfőn este.

Együtt marad a Kohász csapatának magja

Együtt marad a Kohász csapatának magja

2022. máj. 17.

Több kulcsjátékosával is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.