Nagy csata a bajnoki címért

spigott - 2022. május 20. 17:30

A Jóbarátok gárdája áll a legközelebb a városi kispályás labdarúgó bajnokság Diablo III. osztályának megnyeréséhez.

Kép: DLSZ-archív

A MezDepo I. osztályban és a Campus II. osztályban is eldőlt már a bajnok kiléte, s hamarosan a városi kispályás labdarúgó bajnokság Diablo III. osztályában is kiderül, melyik együttes örülhet az aranyéremnek, s az azzal járó osztályváltásnak. A tízcsapatos mezőnyben erre a Jóbarátok gárdájának van a legnagyobb esélye, mely eddig lejátszott tizennégy összecsapásából tizenhármat megnyert, s csak egyetlen alkalommal szenvedett vereséget, így 39 szerzett ponttal áll a bajnoki tabella első helyén.

Az éllovas legnagyobb ellenfelének idén a G.M-B.W.S. gárdája számít, mely 37 egységgel áll a második helyen, ám mivel egy meccsel többet játszott a listavezetőnél, így ahhoz, hogy a szezon végén a Kis Norberték nyakába akasszák a legfényesebb érmeket, már a Jóbarátok többszöri botlására is szüksége lenne a trónkövetelőnek. Matematikai esélye ugyan még van az első hely megszerzésére a Dingép-Csanyeszék együttesének, ám mivel hátránya öt pont az éllovashoz képest, ezért Csányi Dávidék maximum a második hely megszerzésében reménykedhetnek.

A bajnoki hajrá ezzel együtt izgalmasnak ígérkezik, az élmezőnyből a Jóbarátok még három, a G.M.-B.W.S. és a Dingép-Csanyeszék még két-két találkozót játszik június első hetéig, így addig mindenképpen várni kell a bajnoki cím kihirdetésével.

A Diablo III. osztály állása: 1. Jóbarátok 39 pont, 2. G.M-B.W.S. 37 pont, 3. Dingép-Csanyeszék 34 pont, 4. Hangover 28 pont, 5. RF-Green Go 17 pont, 6. Labdaérzék-Gourmand 14 pont, 7. Rakéta FC 13 pont, 8. Széchenyi Pékség 12 pont, 9. Center Sport 12 pont, 10. Real Concord 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.