Sima meccsek a Campusban

spigott - 2022. május 22. 15:59

A Varázs Kép tizenöt, a bajnok Maradék tíz gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályának pénteki találkozóin.

Kép: DLSZ-archív

Két összecsapással folytatódott, s fejeződött is be egyben a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályának 19. fordulója a DLSZ Arénában pénteken este. A nap első mérkőzésén a hetedik Varázs Kép és a sereghajtó B.T. Mirage együttesei mérték össze egymással erejüket, s bár utóbbi szűk negyed óráig jól tartotta magát, a Varázs Kép 2-1-es vezetése után sorozatban négy gólnak örülhetett a favorit, így a szünetre már 6-1-es vezetéssel vonulhattak Freud Krisztiánék. A térfélcsere után tovább nyílt az olló a csapatok között, s bár igyekezett a Mirage is, nem volt esélye még a szoros meccsre sem, így a Varász Kép végül kiütéses, 15-3-as győzelemmel gyűjtötte be a három bajnoki pontot.

Szorosabb csatát ígért a harmadik Tízpróbások és a már bajnok Maradék mérkőzése, ám a nagy csata itt is elmaradt, mert az éllovas már az első felvonásban három gólt szerezve lépett el vetélytársától. A fordulást követően a végül öt találatig jutó Jónás Erik vezérletével további hét gólnak örülhetett a bajnok, így hiába volt eredményes kétszer a Tízpróbások gárdája, a Maradék sima, 10-2-es sikerével ért véget a forduló utolsó összecsapása.

Eredmények
B.T. Mirage - Varázs Kép 3-15 (1-6)
Tízpróbások - Maradék 2-10 (0-3)

A Campus II. osztály állása a 19. forduló után: 1. Maradék 46 pont, 2. Multisteel Hungary 35 pont, 3. Tízpróbások 32 pont, 4. Gyalog Galopp 31 pont, 5. Kemi-Ker Kft. 30 pont, 6. PW-Shield Kft. 28 pont, 7. Varázs Kép 26 pont, 8. FC APR-Tech 23 pont, 9. Irapuato 7 pont, 10. Fast Fox 6 pont, 11. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.