Újabb fölényes siker az U19-eseknél

spigott - 2022. május 25. 17:30

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgói kikaptak, az U19-esek viszont kiütéses győzelemnek örülhettek a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában.

Főoldali és belső kép: DPASE/Andriska Hanna

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgói idegenben, míg az U19-esek hazai környezetben folytatták a korosztályos bajnokságok küzdelmeit a mögöttünk hagyott hétvégén. A másodosztályú tagságukat már meghosszabbító U17-esek ezúttal Kaposvárra látogattak, s nagyon hamar, már a harmadik percben hátrányba kertültek, így szinte a kezdő sípszótól futniuk kellett az eredmény után. Éliás Zsolt tanítványai sajnos a szünetig nem tudtak kapuba találni, ráadásul a második felvonásban is be voltak oltva gól ellen, így a házigazdák újabb két találatuknak köszönhetően végül magabiztos, 3-0-s győzelemmel tartották otthon a bajnoki pontokat.

A már bajnok U19-esek újabb szép győzelem reményében látták vendégül a Szentlőrinc SE fiataljait a Dunaújvárosi Stadionban. Andriska Gábor együttese ennek megfelelően is kezdett, az ötödik percben kettő, míg az első húsz perc végén már négy góllal vezetett, s a szünetre már igen komoly, 6-1-es fórral vonulhatott. Fiataljaink a tetemes előny tudatában sem álltak le, a második felvonásban újabb hét gólt szerezve ütötték ki ellenfelüket, s végül 13-1-es győzelemmel ünnepelték meg az előző fordulóban kivívott bajnoki címüket.

Eredmények, gólszerzőink

U17-es országos bajnokság C-csoport
Kaposvári Rákóczi - DPASE 3-0
(1-0)

U19-es regionális bajnokság Dél-nyugat
DPASE - Szentlőrinc SE 13-1
(6-1)
Gólszerzőink: Gráczer Máté 4, Farkas Béla 3, Pável Dániel 2, Tölgyesi Péter, Szabó Bence, Ságodi Levente, Szabó Bence.

A rovat további hírei: Sport

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.