A döntő volt a tét a kupában

spigott - 2022. június 28. 12:30

Az APR-Tech FC, valamint a Jóbarátok együttesei jutottak be a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csütörtöki fináléjába.

Kép: DLSZ-archív

Két összecsapással, két elődöntővel folytatódott a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat hétfőn este. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon először az APR-Tech FC, valamint a Hangover együttesei mérték volna össze egymással erejüket, ám mivel utóbbi nem tudott kiállni a mérkőzésre, így a B-csoportot korábban megnyerő APR-Tech FC 5-0-s eredménnyel jutott tovább a sorozat fináléjába.

Este nyolc órától a Jóbarátok, valamint a Multisteel Hungary játékosai néztek egymással farkasszemet, s bár az első felvonás szoros csatát, s előbbi 3-2-es vezetését hozta, a fordulást követően sorozatban négy alkalommal vette be ellenfele kapuját a Jóbarátok, így a Multisteel utolsó percekben szerzett gólja már csak a szépítésre volt elég, mert a meccset 7-3-ra Horváth Dánielék nyerték, így ők lesznek az ellenfelei az APR-Tech gárdájának a 20. Dunaújváros Kupa idei döntőjében, melyet csütörtökön este rendeznek meg a DLSZ Arénában.

Eredmények
APR-Tech FC - Hangover 5-0 (játék nélkül)
Multisteel Hungary - Jóbarátok 3-7 (2-3)

A rovat további hírei: Sport

Végül biztos hazai siker

Végül biztos hazai siker

2023. jan. 27.

Két harmadig egálra állt, ám a harmadikban négy gólt szerzett, így magabiztos győzelmet aratott a Dél-Budai Hockey Club elleni mérkőzésen a Worm Angels jégkorong csapata.

Kemény csata vár a futsalosokra

Kemény csata vár a futsalosokra

2023. jan. 27.

Két kiváló formában játszó csapat méri össze egymással erejét a Rácalmási Sportcsarnokban az NB II-es futsal bajnokság újabb fordulójában.

Támadásban nem ment a Kohásznak

Támadásban nem ment a Kohásznak

2023. jan. 27.

Negyven perc után érthetetlenül szétesett a DKKA női kézilabdázóinak játéka a Kisvárda elleni bajnokin.

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

2023. jan. 26.

A Dunaújváros Kedvence 2022 online szavazáson – talán még a csapatot is meglepve – magabiztos győzelmet aratott az R’Angels KCR amatőr jégkorongcsapata. A "sport" kategória nyerteseivel készült összeállításunk következik. Hangkép.

A Kisvárda vár a Kohászra

A Kisvárda vár a Kohászra

2023. jan. 26.

Sok utazás és egy nehéz ellenfél vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére az NB I-es pontvadászat újabb fordulójában.

A védekezés dicsérete

A védekezés dicsérete

2023. jan. 26.

A fővárosban gyűrte le a bajnoki címvédő UVSE-t a DFVE női vízilabda csapata a bajnokság kilencedik fordulójának rangadóján.

Elkészült a középszakasz menetrendje

Elkészült a középszakasz menetrendje

2023. jan. 25.

A Szeged ellen kezdi, majd a Dág ellen zárja az NB I Liga középszakaszának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata.