A döntő volt a tét a kupában

spigott - 2022. június 28. 12:30

Az APR-Tech FC, valamint a Jóbarátok együttesei jutottak be a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csütörtöki fináléjába.

Kép: DLSZ-archív

Két összecsapással, két elődöntővel folytatódott a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat hétfőn este. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon először az APR-Tech FC, valamint a Hangover együttesei mérték volna össze egymással erejüket, ám mivel utóbbi nem tudott kiállni a mérkőzésre, így a B-csoportot korábban megnyerő APR-Tech FC 5-0-s eredménnyel jutott tovább a sorozat fináléjába.

Este nyolc órától a Jóbarátok, valamint a Multisteel Hungary játékosai néztek egymással farkasszemet, s bár az első felvonás szoros csatát, s előbbi 3-2-es vezetését hozta, a fordulást követően sorozatban négy alkalommal vette be ellenfele kapuját a Jóbarátok, így a Multisteel utolsó percekben szerzett gólja már csak a szépítésre volt elég, mert a meccset 7-3-ra Horváth Dánielék nyerték, így ők lesznek az ellenfelei az APR-Tech gárdájának a 20. Dunaújváros Kupa idei döntőjében, melyet csütörtökön este rendeznek meg a DLSZ Arénában.

Eredmények
APR-Tech FC - Hangover 5-0 (játék nélkül)
Multisteel Hungary - Jóbarátok 3-7 (2-3)

A rovat további hírei: Sport

Hiába az öngól, a Gyergyó örülhetett

Hiába az öngól, a Gyergyó örülhetett

2022. szep. 25.

Komoly izgalmak és a szezon öngólja után aratott 4-2-es győzelmet a Gyergyói HK a DAB jégkorongozói ellen az Erste Liga ma esti fordulójában.

Hazai remeklés a Gárdonyiban

Hazai remeklés a Gárdonyiban

2022. szep. 25.

Rengeteg éremmel, bátor, szép játékot nyújtva zárták a Gárdonyi iskolában megrendezett Decathlon Amatőr Országos Tollaslabda Bajnokságot a Danubius KSE versenyzői.

Nehéz feladat vár az Acélbikákra

Nehéz feladat vár az Acélbikákra

2022. szep. 25.

A már most remek formában játszó Gyergyói HK elleni hazai összecsapással folytatják az Erste Liga küzdelmeit DAB jégkorongozói ma délután öt órától.

Mumusához látogat a DFC

Mumusához látogat a DFC

2022. szep. 24.

Több mint három éve tartó rossz sorozatot törne meg a Dabas elleni bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Kohász-siker a fordulatok meccsén

Kohász-siker a fordulatok meccsén

2022. szep. 24.

Óriási csatában, rettentő hullámzó játékkal aratott kétgólos, 25-23-as győzelmet az MTK elleni hazai bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Remek siker a Brassó ellen

Remek siker a Brassó ellen

2022. szep. 24.

Folyamatosan javuló teljesítménnyel, hatékony emberelőnyös játékkal arattak 4-3-as győzelmet a DAB jégkorongozói a Brassó ellen az Erste Ligában pénteken este.

A bajnoki után már a Kohász örülne

A bajnoki után már a Kohász örülne

2022. szep. 23.

A két bajnoki pont megszerzésének reményében fogadja az MTK gárdáját a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután négy órától.