A Dunaferr kupáért küzdöttek

spigott - 2022. június 20. 17:30

A Hideghengermű gárdája nyerte a vidámparki műfüves pályán megrendezett I. Dunaferr Kupa elnevezésű labdarúgó tornát.

A vidámparki műfüves pályán rendezték meg az I. Dunaferr Kupa elnevezésű labdarúgó tornát pénteken délután. A kupa életre hívásával nem titkoltan az volt a célja a szervezőknek, hogy erősítsék a vállalat közösségét, elmélyítsék a sportbarátságokat és szórakozási lehetőséget biztosítsanak a labdarúgás szerelmeseinek a pályán és lelátón egyaránt, s mivel a kezdeményezést örömmel támogatta a vállalat menedzsmentje, a kupa fővédnökségét Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr cégvezetője vállalta el.

Ami a viadalt illeti, a kupára nyolc együttes nevezését fogadta el a versenybizottság, mely két négyes csoportra osztotta a résztvevőket, így az A-jelű négyesben a Gyártó Egység, az ISD Power, a Nagyolvasztó és az Acélmű, míg a B-csoportban az Igazgatóság, a Hideghengermű, a Meleghengermű és az ISD Kokszoló csapatai mérték össze egymással erejüket.

Képek forrása: DLSZ

A csoportkörből az első két helyezett jutott be az elődöntőbe, ahol előbb a Meleghengermű aratott 3-2-es sikert az Acélmű ellen, majd a Hideghengermű gárdája örülhetett hasonló arányú győzelemnek az ISD Power Kft. ellen. Az éremcsatákban az ISD Power Kft. 5-1-re legyőzte az Acélmű gárdáját, megszerezve ezzel a torna harmadik helyét, míg a fináléban a Hideghengermű 3-1-es sikert aratott a Meleghengermű ellen, így értelemszerűen előbbiek örülhettek a végig remek hangulatú torna megnyerésének.

Az I. Dunaferr Kupa dobogósai: 1. Hideghengermű, 2. Meleghengermű, 3. ISD Power Kft.

Különdíjak

Legjobb játékos: Nagy Márk (Hideghengermű)
Legjobb kapus: Kovács Árpád (Meleghengermű)
Gólkirály: Somogyi Jenő (ISD Power Kft.)
ISD Dunaferr + díj: Zemankó Zoltán (versenybizottság elnöke)

A rovat további hírei: Sport

Véget ért a Dunaújváros Kupa

Véget ért a Dunaújváros Kupa

2022. júl. 01.

A Jóbarátok gárdája nyerte az idei Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat küzdelmeit, miután a döntőben háromgólos sikert aratott az APR-Tech FC ellen.

Éremért játszhatnak a kézilabdázók

Éremért játszhatnak a kézilabdázók

2022. júl. 01.

Szoros első félidő után magabiztos, 31-26-os győzelmet aratott a dánok elleni világbajnoki negyeddöntőben a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar U20-as női kézilabda válogatott.

Vb-döntős a magyar válogatott

Vb-döntős a magyar válogatott

2022. júl. 01.

Óriási csatában aratott 13-12-es győzelmet a magyar női vízilabda válogatott a hollandok ellen a budapesti világbajnokság elődöntőjében.

Nyikos Veronika Európa-bajnok!

Nyikos Veronika Európa-bajnok!

2022. júl. 01.

Remek mérkőzésen aratott 6-2-es győzelmet az U20-as Európa-bajnokság döntőjében Nyikos Veronika, a DKSE kiváló birkózója.

DSTV: nyári táborban a hokisok

DSTV: nyári táborban a hokisok

2022. jún. 30.

Több korosztály számára rendezik meg nyári táborukat idén is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. Hangkép.

Továbbra is hibátlanul a vb-n

Továbbra is hibátlanul a vb-n

2022. jún. 30.

Középdöntős csoportját is megnyerte a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar U20-as női kézilabda válogatott a korosztályos világbajnokságon.

Nyikos Veronika Eb-aranyért küzdhet

Nyikos Veronika Eb-aranyért küzdhet

2022. jún. 30.

Kétszer is hátrányból fordítva aratott győzelmet, s jutott be az U20-as Európa-bajnokság döntőjébe a DKSE tehetséges birkózója, Nyikos Veronika.