A Dunaferr kupáért küzdöttek

spigott - 2022. június 20. 17:30

A Hideghengermű gárdája nyerte a vidámparki műfüves pályán megrendezett I. Dunaferr Kupa elnevezésű labdarúgó tornát.

A vidámparki műfüves pályán rendezték meg az I. Dunaferr Kupa elnevezésű labdarúgó tornát pénteken délután. A kupa életre hívásával nem titkoltan az volt a célja a szervezőknek, hogy erősítsék a vállalat közösségét, elmélyítsék a sportbarátságokat és szórakozási lehetőséget biztosítsanak a labdarúgás szerelmeseinek a pályán és lelátón egyaránt, s mivel a kezdeményezést örömmel támogatta a vállalat menedzsmentje, a kupa fővédnökségét Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr cégvezetője vállalta el.

Ami a viadalt illeti, a kupára nyolc együttes nevezését fogadta el a versenybizottság, mely két négyes csoportra osztotta a résztvevőket, így az A-jelű négyesben a Gyártó Egység, az ISD Power, a Nagyolvasztó és az Acélmű, míg a B-csoportban az Igazgatóság, a Hideghengermű, a Meleghengermű és az ISD Kokszoló csapatai mérték össze egymással erejüket.

Képek forrása: DLSZ

A csoportkörből az első két helyezett jutott be az elődöntőbe, ahol előbb a Meleghengermű aratott 3-2-es sikert az Acélmű ellen, majd a Hideghengermű gárdája örülhetett hasonló arányú győzelemnek az ISD Power Kft. ellen. Az éremcsatákban az ISD Power Kft. 5-1-re legyőzte az Acélmű gárdáját, megszerezve ezzel a torna harmadik helyét, míg a fináléban a Hideghengermű 3-1-es sikert aratott a Meleghengermű ellen, így értelemszerűen előbbiek örülhettek a végig remek hangulatú torna megnyerésének.

Az I. Dunaferr Kupa dobogósai: 1. Hideghengermű, 2. Meleghengermű, 3. ISD Power Kft.

Különdíjak

Legjobb játékos: Nagy Márk (Hideghengermű)
Legjobb kapus: Kovács Árpád (Meleghengermű)
Gólkirály: Somogyi Jenő (ISD Power Kft.)
ISD Dunaferr + díj: Zemankó Zoltán (versenybizottság elnöke)

A rovat további hírei: Sport

Fájdalmas pontvesztés

Fájdalmas pontvesztés

2022. dec. 03.

Némi meglepetésre csak 18-18-as döntetlent ért el a NEKA elleni rácalmási bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

2022. dec. 02.

Több mint negyven speciális igényű sportoló részvételével rendezték meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség regionális sportnapját a Rudas iskolában.

Mindenképpen nyerni akarnak

Mindenképpen nyerni akarnak

2022. dec. 02.

Rácalmáson, a NEKA elleni találkozóval folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Csíkszeredai öröm a gólzáporban

Csíkszeredai öröm a gólzáporban

2022. dec. 02.

Hiába lőtt hét (!) gólt a címvédőnek, az emberelőnyeit is remekül értékesítő Csíkszereda két góllal legyőzte a Dunaújvárosi Acélbikák hokisait a két gárda csütörtök esti mérkőzésén.

Ellenfelet kaptak futsalosaink a Magyar Kupában

Ellenfelet kaptak futsalosaink a Magyar Kupában

2022. dec. 01.

Hazai pályán, az UTE ellen folytatja a Magyar Kupa küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese.

Nehéz ellenfél a kupában

Nehéz ellenfél a kupában

2022. dec. 01.

A DVSC lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ellenfele a Magyar Kupa negyedik fordulójában.

A címvédő ellen játszanak a Bikák

A címvédő ellen játszanak a Bikák

2022. dec. 01.

Hazai környezetben, a Csíkszereda elleni összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este fél héttől.