Éles csaták a Campusban

spigott - 2022. június 1. 12:38

Jó hajrával tett nagy lépést a dobogó felé a Kemi-Ker együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályának kedd esti fordulójában.

Kép: DLSZ-archív

Három összecsapással kezdődött meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. Osztályának huszonegyedik, utolsó előtti fordulója kedden este a DLSZ Arénában. A nap első mérkőzésén a nyolcadik FC APR-Tech és a kilencedik Irapuato játékosai néztek egymással farkasszemet, s bár a 28. percben még döntetlenre álltak egymással a felek, 3-3 után rálépett a gázra az FC APR-Tech, s a végül hat találatig jutó Mohácsi Norbert vezérletével magabiztos, 11-5-ös győzelemmel gyűjtötte be a három pontot.

Lényegesen nagyobb csatát ígért a hatodik PW-Shield és a hetedik Varázs Kép találkozója, melyen utóbbi került korai előnybe, ám a hiába fordított még az első felvonásban ellenfele, a szünetre már 2-2-es állással vonultak a felek. A fordulás után hiába léptek meg kettő góllal is a "pajzsosok", a véghajrát jobban bírta a Varázs Kép, mely Fodor Szabolcs duplájával egy pontot megmentett (4-4), így továbbra is van még esélye arra, hogy az utolsó fordulóban előrébb lépjen a bajnoki tabellán.

A játéknap utolsó mérkőzésén sokáig úgy tűnt, hogy a tizedik Fast Fox meglepi a harmadik helyen álló Kemi-Ker gárdáját, mert a 36. percben még 3-1-re a "rókák" vezettek. A véghajrához közelítve azonban nagyon összekapta magát a favorit, mely előbb egalizált, majd a 48. percben begyötörte a győztes gólt is, újabb nagy lépést téve ezzel az éremszerzés felé.

Eredmények
FC APR-Tech - Irapuato 11-5 (3-2)
PW-Shield Kft. - Varázs Kép 4-4 (2-2)
Kemi-Ker Kft. - Fast Fox 4-3 (1-2)

A Campus II. osztály állása: 1. Maradék 46 pont, 2. Kemi-Ker Kft. 36 pont, 3. Multisteel Hungary 35 pont, 4. Gyalog Galopp 32 pont, 5. Tízpróbások 32 pont, 6. PW-Shield Kft. 30 pont, 7. FC APR-Tech 29 pont, 8. Varázs Kép 27 pont, 9. Irapuato 10 pont, 10. Fast Fox 6 pont, 11. B.T. Mirage 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hiába az öngól, a Gyergyó örülhetett

Hiába az öngól, a Gyergyó örülhetett

2022. szep. 25.

Komoly izgalmak és a szezon öngólja után aratott 4-2-es győzelmet a Gyergyói HK a DAB jégkorongozói ellen az Erste Liga ma esti fordulójában.

Hazai remeklés a Gárdonyiban

Hazai remeklés a Gárdonyiban

2022. szep. 25.

Rengeteg éremmel, bátor, szép játékot nyújtva zárták a Gárdonyi iskolában megrendezett Decathlon Amatőr Országos Tollaslabda Bajnokságot a Danubius KSE versenyzői.

Nehéz feladat vár az Acélbikákra

Nehéz feladat vár az Acélbikákra

2022. szep. 25.

A már most remek formában játszó Gyergyói HK elleni hazai összecsapással folytatják az Erste Liga küzdelmeit DAB jégkorongozói ma délután öt órától.

Mumusához látogat a DFC

Mumusához látogat a DFC

2022. szep. 24.

Több mint három éve tartó rossz sorozatot törne meg a Dabas elleni bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Kohász-siker a fordulatok meccsén

Kohász-siker a fordulatok meccsén

2022. szep. 24.

Óriási csatában, rettentő hullámzó játékkal aratott kétgólos, 25-23-as győzelmet az MTK elleni hazai bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Remek siker a Brassó ellen

Remek siker a Brassó ellen

2022. szep. 24.

Folyamatosan javuló teljesítménnyel, hatékony emberelőnyös játékkal arattak 4-3-as győzelmet a DAB jégkorongozói a Brassó ellen az Erste Ligában pénteken este.

A bajnoki után már a Kohász örülne

A bajnoki után már a Kohász örülne

2022. szep. 23.

A két bajnoki pont megszerzésének reményében fogadja az MTK gárdáját a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután négy órától.