Horváth Petra is Dunaújvárosban folytatja

doszerk - 2022. június 10. 17:15

A gólerős átlövő a Szombathely mezét cseréli a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének szerelésére a 2022/2023-as szezonban.

Főoldali és belső kép forrása: SZKKA

Mint arról a klub hivatalos honlapja beszámolt, újabb átlövővel erősítette meg 2022/2023-as játékoskeretét a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese, mely megegyezett Horváth Petrával abban, hogy a 25 éves balátlövő Dunaújvárosban folytassa pályafutását. A remek adottságokkal bíró kézilabdázó Győrben töltötte utánpótlás évei nagyobbik részét, 2015-ben a Mosonmagyaróvár együtteséhez szerződött, s itt mutatkozott be a felnőtt élvonalban is.

A következő években hol az ETO, hol a Mosonmagyaróvár csapataiban szerepelt, majd 2017-ben Szombathelyre szerződött, ahol hamar alapemberévé vált az akkor még NB I/B-ben játszó gárdának. A szombathelyiek 2019-ben jutottak fel az élvonalba, ahová Petra is követte őket, első NB I-es szezonjában 18 meccsen 38 gólt szerzett, míg a tavaly és idén véget ért szezonban 65-65 góllal terhelte meg az ellenfelek kapuját.

Horváth Petrára talán drukkereink is emlékeznek, mert a két csapat dunaújvárosi bajnokiján remek játékkal, hat góllal szomorította a mieinket, igaz, végül ez sem ért akkor pontszerzést együttesének.Klubunk vezetése természetesen abban bízik, hogy Petra a DKKA-nál is tovább fejlődik, s jó játékkal,
gólokkal segíti hozzá akadémiánk felnőtt együttesét céljai eléréséhez.

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.